33 Kebaikan Esp



Kalau ada PROMO ESP je mesti jualan lain macam. Waktu ini la costumer pakat ambik peluang dapatkan ESP.

Lagipun ESP Shaklee ni senang je, shake je dengan air masak, atau susu, atau apa-apa buah yang korang suka dsn boleh terus minum.

Kesannya pulak banyak, dari segi kecantikan dan kesihatan luaran dan dalaman.
Bagi yang dah lama teringin ESP tapi belum dapat lagi, apakata korang cuba kal ini, serius tak menyesal pun.

Bagi yang belum tahu dan masih terpinga-pinga, ESP ni sebenarnya semua boleh minum tau.
ntaranya student, ibu mengandung, yang ikhtiar nak hamil, tengah berpantang, ibu menyusu, warga berusia, yang belum kahwin dan dah berkahwin.

33 Kebaikan Esp Yang Perlu Anda Tahu 
  1. Cerahkan kulit
  2. Hilangkan jeragat
  3. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
  4. Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
  5. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
  6. Anjalkan payudara
  7. Anjalkan punggung
  8. Atasi gastrik dan pedih ulu hati
  9. Mengatasi lesu
  10. Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
  11. Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
  12. Mencantikkan kuku
  13. Menghaluskan tumit pecah
  14. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
  15. Meningkatkan kualiti susu ibu – lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
  16. Meningkatkan pengeluaran susu – protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu
  17. Pengganti sarapan dan supper
  18. Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan.
  19. Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
  20. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
  21. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral
  22. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)
  23. Rendah lemak, tanpa kolestrol
  24. Membantu mengurangkan risiko kanser,
  25. Bertindak sebagai antioksidan,
  26. Menguatkan sistem imun tubuh,
  27. Mempertingkatkan tahap kolestol baik,
  28. Memelihara kesihatan jantung
  29. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan
  30. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones.
  31. Membantu merendahkan paras kolestrol,
  32. Mencegah osteoporosis
  33. Membantu pembentukan sel-sel baru.
  34. Rugi kalau tak cuba. Sebab yang dah cuba memang akan repeat order. Satu canister boleh bertahan sebulan setengah hingga 2 bulan. 
Untuk Resepi Yang Lazat Boleh Klik Sini

RM162 
Ada diskaun 
Ada free pos 
Bulan November 2019 sahaja 

Detail seterusnya BOLEH KLIK DI SINI 
Whatsap ≠ Kak shida
Instagram ≠ shidarahmat_com
Facebook ≠ Shida Rahmat
Twitter ≠ Shida Rahmat
Youtube ≠ Shida Rahmat


0 ulasan: