Kelebihan Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee


Masih ramai lagi yang teragak-agak nak mendaftar sebagai ahli Shaklee. Sebab apa? Sebab takut kena buat biznes. Ermmm .. Saya tekan di sini bahawa Shaklee BUKAN syarikat perniagaan makanan tambahan yang berfungsi semata-mata hanya untuk biznes.

Di sini saya kongsikan kelebihan 2 kategori yang berlainan, kenapa perlu daftar ahli Shaklee?

3 Kelebihan Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee Untuk Makan Sendiri

1) Ahli sudah semestinya dapat harga ahli. Potongan diskaun sebanyak 20%
Contoh:-
 1. Beli Esp 
 2. RM161.25 : harga normal 
 3. RM129.00 :  harga ahli 
 4. RM32.25 : Untung sebagai ahli. Wowww banyakkan? Masih tak nak daftar ahli ke? Hehehe..
2) Ahli berpeluang dapat bonus sendiri dengan jumlah belian RM550 dan ke atas. 
Paling rendah pun dapat bonus RM26.
Boleh beli 10kg beras. Sihat dah semestinya dapat jika konsisten. Dapat pulak duit poket dari hasil belian sebulan.
Ini semua untuk makan sendiri atau sekeluarga. Mudah kan? Tak perlu fikir nak menjual. Hanya untuk kesihatan sendiri.

3) Dapat peluang besar jika shaklee lancarkan promosi khas untuk ahli sahaja.
Contoh:-
 1. beli 2 botol vitamin C 
 2. dapat diskaun 5%
 3. jika sudah ahli hanya perlu bayar RM148.20 sahaja berbanding yang belum mendaftar ahli kena bayar RM185.25. Wahhhh!!! untungkan bila daftar ahli Shaklee? 

4 Kelebihan Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee Untuk Biznes 

1) Dapat bonus lebih besar mengikut langkah-langkah peratus yang Shaklee sudah tentukan.

Di bawah ini adalah carta kiraan bonus bagi setiap belian. Untuk penerangan lebih lanjut senang je. Join team saya Indah Legacy JOIN AHLI2) Berpeluang dapat awards 

 • Anugerah Star Achiever adalah bertujuan untuk memberikan insentif dan mengiktiraf para Pemimpin Perniagaan yang telah menunjukkan contoh kepimpinan dalam membina perniagaan Shaklee secara konsisten dan berkembang dari rank SUPERVISOR hingga MASTER COORDINATOR.


3) Berpeluang mendapat car bonus 

 • Nak dapatkan bonus ni kenalah berada sekurang - kurangnya berada pada rank Supervisor dalam Shaklee dan mempunyai minimum jumlah 30,000 GUV yang terkumpul dalam tempoh  3 atau 4 bulan berturut - turut.. Tak boleh skip walau sebulan pun tau!!
 • Caranya pasti akan saya tunjukkan jika berada di bawah empayar biznes Indah Legacy. Car bonus ni dibayar oleh Shaklee dalam bentuk cash. So bila dibayar dalam bentuk cash tunai, terpulang dengan korang nak buat apa dengan duit tu... Korang boleh buat simpanan, beli sebiji kereta ataupun sebuah rumah dengan duit tu..4) Berpeluang pergi melancong tajaan Shaklee. Shaklee incentive trip ni terbahagi kepada 2 iaitu;

• Shaklee Regional Incentive Trip
• Shaklee International Incentive Trip

 1. Shaklee Regional Incentive Trip - trip bercuti di dalam Malaysia atau negara-negara berdekatan dengan Malaysia. 
 2. Shaklee International Trip - trip bercuti ke luar negara. Setiap tahun destinasi percutian Shaklee ke tempat-tempat yang berbeza ini termasuk pergi boleh memilih pergi UMRAH.
 3. Shaklee Malaysia offer trip umrah dan ziarah ni setiap tahun khas untuk pengedar Shaklee beragama Islam. So, anda boleh pilih samada nak join trip Umrah atau trip selain umrah. You choose!
 4. Lokasi percutian Shaklee sentiasa berubah-rubah setiap tahun, maknanya dengan bisnes Shaklee sahaja, anda boleh ronda 1 dunia dengan PERCUMA.
MUDAHKAN? 
BEST KAN? 
Shaklee adalah sebuah syarikat yang sudah bertapak di dunia lebih 107 tahun dengan VITALEA PLUS sebagai vitamin pertama

Jom join team Indah Legacay. Yang berminat untuk biznes sahaja akan saya utamkan untuk bimbingan. Saya tidak akan memaksa anak-anak downline saya untuk buat biznes. 

Untuk yang makan sendiri sudah pasti saya akan terus salurkan maklumat segalanya tentang Shaklee termasuk cara makan yang betul untuk nampak lebih berkesan. 

KLIK PADA GAMBAR UNTUK LEBIH LANJUT.
Post a Comment

0 Comments