Kenapa Perlu Pilih Shaklee
Di Shaklee, kami percaya bahawa alam semula jadi mengandungi 1001 rahsia untuk kehidupan yang lebih lama, sihat dan produktif.
Kisah kami bermula hampir 60 tahun yang lalu apabila Dr. Forrest C. Shaklee, dengan falsafah kehidupannya Living in Harmony with Nature® telah mencetuskan gerakan yang berterusan untuk membantu ke arah kehidupan yang lebih bahagia dan lebih sihat.
Hari ini, kami merupakan syarikat pemakanan semula jadi nombor satu di Amerika Syarikat,dengan pejabat di seluruh dunia dan tenaga pakar terkemuka dalam bidang penyelidikan pemakanan. Kami melepasi dan melangkaui piawaian industri setiap masa bagi memastikan produk kami Sentiasa SelamatSentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam.

Kami menguji setiap bahan baharu untuk mengesan lebih 350 bahan cemar berbahaya.
Kami menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan tertinggi sebolehnya.
Kami telah melaburkan lebih $250 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan.

Kami juga menawarkan peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menjana pendapatan sampingan dengan berkongsi produk kami.
Sehingga hari ini, kami telah membayar komisen bernilai lebih $6.7 bilion kepada para Pengedar kami, dan kami menjemput anda untuk mengecapi manfaat memiliki perniagaan Shaklee anda sendiri.

KISAH SAYA DAN SHAKLEE Meh saya cerita sikit, kenapa pulak saya pilih SHAKLEE.
Produk pertama yang saya jatuh cinta ialah ESP.
KENAPA?
Kerana saya nak puasa ganti.

SEBAB APA NAK MINUM ESP ? 
Sebab saya google majoriti yang saya jumpa testimoni ESP yang best-best.
Dengan testimoni itulah buat saya tergoda untuk membeli ESP.

Sangkaan dan pilihan saya memang tepat. Dalam proses berpuasa itu saya menyusukan anak tanpa rasa lapar dan paling saya suka tenaga saya sama seperti saya tidak berpuasa.

Alhamdulillah .. Dengan izinnya saya terus memilih ESP SHAKLEE khasnya dan SHAKLEE UMUMNYA.
SHAKLEE telah menjadi sebahagian dari kehidupan saya. Begitu juga seluruh ahli keluarga saya.

Saya masih di sini kerana ingin terus menyampaikan dan berkongsi manafaat semua produk SHAKLEE untuk anda di luar sana.

KESINAMBUNGAN DARI ENTRI DI ATAS.
KENAPA PERLU PILIH SHAKLE ? 
Keberkesanan ketulenanpurity dan keselamatan - jauh melangkaui organik.
Kami berpendapat kesihatan yang baik adalah perkara yang paling berharga di dunia. 

Tanpanya, semua perkara lain menjadi tidak bermakna. Kerana itulah setiap bahan yang dimasukkan ke dalam botol Shaklee telah dicipta untuk menjadikan anda lebih sihat. Dan kerana ia terbukti, anda pasti tidak sabar untuk bercerita kepada keluarga dan rakan mengenainya.

Di Shaklee, kami adalah penyokong tegar gaya hidup sihat, termasuk pilihan makanan yang sihat, suplemen yang bijak, dan senaman yang kerap - selama lebih 60 tahun!
Dan kami sangat berbangga dapat menerbitkan Kajian Suplemen Pemakanan Shaklee [Shaklee Dietary Supplement Study], satu kajian penanda aras pertama seumpamanya yang menyokong potensi manfaat suplemen dalam jangka panjang di kalangan populasi pengguna unik.

Segelintir Pengedar Shaklee yang menjana pendapatan tambahan beberapa ratus ringgit setiap bulan. Yang lain pula menggunakan pendapatan Shaklee mereka untuk menanggung perbelanjaan anak-anak di kolej, bercuti ke tempat yang tidak pernah diimpikan, menjadi lebih sihat berbanding sebelumnya, membeli rumah, bersara dengan selesa, mulakan yayasan, dan menyimpan impian besar yang tidak pernah dibayangkan sebelum ini.

Di Shaklee, pertanyaan yang biasa kedengaran adalah “Bolehkah?” Kemudian, realisasikan impian anda dengan satu perancangan, berusaha gigih, dan anda pasti boleh mencapainya.

Pilih Shaklee sebagai rakan anda untuk mencari kehidupan yang lebih baik. Kami percaya setiap orang berhak untuk mencapai kejayaan, tanpa mengira tahap pendidikan, kelas, bangsa, jantina atau lokasi.

Kami percaya setiap orang berhak menjalani kehidupan yang telah mereka bayangkan. Kami percaya setiap individu memiliki nila yang tiada tandingan dan berhak untuk bahagia, serta mencari kehidupan yang penuh dengan matlamat dan tujuan.Post a Comment

0 Comments