PEMBERIAN PERCUMA RADIANT C+E


Sehingga 31 MEI ini anda berpeluang menikmati harga JIMAT dengan pembelian Youth Skincare. Dah la kesan ohsem, cepat dan selamat pulak. 

Apa yang akan korang dapat dalam 

INTENSIVE TREATMENT & REPAIR SET
  •  Luminous Gel Oil Cleanser
  •  Perfecting Skin Toner
  •  Age Defense Moisturizer SPF50
  •  Advanced Renewal Night Cream
  •  YOUTH Activating Serum
  •  RADIANCE C+E  (🎁FREE bernilai RM440) 😱

Menggebukan, mencerahkan dan mengurangkan garisan halus, kedutan, pigmentation, menambahbaik struktur kulit serta menyekatakan tona wajah

🎁FREE MEMBERSHIP JIMAT RM80
🎁CASH REBATE RM46

PROMOSI FREE RADIANCE C+E yang biji-biji emas tuu 😍. Harga 1 bekas nih worth RM440 tau! Lepas bulan Mei nih takkan dapat lagi dah promo macam nih memang rugi siapa yang tak grab.


Ada Yang WASAP dok tanya, kenapa cepat sangat habis SET YOUTH ... ?

Haaa soalan paling mudah nak jawab , ada 2 sebab
🌷 BANYAK TESTIMONI YOUTH PAKAI TAK SAMPAI SEBULAN KULIT SANGAT CANTIK DAN BERTAMBAH MUDA

🌷 HANYA SEHINGGA 31 MEI SHAKLEE BAGI PELUANG DAPAT PERCUMA KAPSUL EMAS IAITU RADIANT C & E YANG BERNILAI RM440! 



APA BEST NYA RADIANT C & E tuu?

Sayangg takyah telan-telan dah untuk kulit cantik apply ja kat kulit muka yang bermasalah atau tak... lagi cepat efek nya...bahkan boleh bantu

🍃mencerahkan kulit
🍃mengurangkan garisan-garisan halus serta tanda-tanda penuaan 
🍃mengurangkan jeragat 
🍃membaiki tekstur kulit dan tona kulit secara keseluruhan.

Kalau korang pegi ke pusat facial yang mahal-mahal ni, mereka akan CAJ EXTRA untuk sekali sapuan KRIM VITAMIN C YANG PURE... bukan puluh tauu , saya penah di caj rm200 add on Vit C ni dalam set facial. Pastu sekali ja plak tu rasa efek nya..
Tak berbaloi..

Jadi bulan ni SHAKLEE nak bagi FREE 60 kapsul Emas vitamin C pure ni. 
Sebab tu ramai yang berebut . Siapa yang nak try , bulan ni la korang kena GRABB.

TAK RUGI! 😍

Fakta bukan auta 

Ya. 2/3 daripada wanita telah berubah usia kulit mereka kepada 10 Tahun lebih muda dengan YOUTH 😍

100 % wanita yang mempunyai kulit kelihatan lebih muda, dengan penambahbaikan hanya dalam 7 hari dan dengan penggunaan Youth Skincare secara berterusan. 

Yesss, 100 % wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda ❤️

Radiance C + E 

- Pakai 2 kali seminggu sahaja.
- Vitamin C dan E untuk meningkatkan keserian dan kecerahan kulit, membantu menghasilkan sel kulit baru.
- Menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit dengan YOUTH RADIANCE C & E.

Ingredients / Kandungan Dalam Radiant C + E Youth
✅ 20 % Pure Vitamin C
✅ Vitamin E
✅ Raspberry Cell Extract


NOW SEDANG BERJALAN PROMO HINGGA HUJUNG BULAN.
HARGA MAMPU MILIK.
DAPATKAN MELALUI SAYA 

♻Facebook
https://www.facebook.com/azman.rk

♻Page 1
https://www.facebook.com/shidasupplement/

♻Page 2 
https://www.facebook.com/shidavivix0197297176/

Instagram 
https://www.instagram.com/shida_supplement

♻Twitter
https://twitter.com/ShakleeShida

♻Pinterest
https://www.pinterest.com/azmanshida

♻Whatsapp 
http://www.wasap.my/60197297176/ShakleeReadyStock























Continue Reading

Satu-satunya Vitamin C Dari Ekstrak Jagung



VITAMIN C SHAKLEE TERLALU JIMAT
  • Ada 180 tablet
  • Tahan 6 bulan
  • Harga Jimat
  • Bersifat sustained released

Dan yang paling best ialah ia satu satunya Vitamin C yang bersifat sustained release di dunia.

Sustained released ni maksudnya vitamin c ni akan dilepaskan secara perlahan-lahan. Iaitu sebanyak 100mg akan dilepaskan setiap jam dalam badan dalam masa 5 jam. .
Sebab tu jimat sangat, dalam diam vitamin c ni slowly release supaya badan kita sentiasa dapat zat yang secukupnya.

KELEBIHAN VITAMIN C:
  1. Cerahkan kulit.
  2. Jerawat degil
  3. Jerawat pasir
  4. Sunburn
  5. Kulit sensitif
  6. Mengatasi Resdung
  7. Kurangkan simptom demam.
  8. Kulit lebih GEBU
  9. Kulit lebih LEMBUT
  10. Melembapkan kulit
  11. Kurangkan garis kedutan wajah.
  12. Tona lebih sekata
  13. Kulit lebih muda
  14. Hasilkan kolagen dalam badan.
  15. Membantu Kurangkan selesema

Kelebihan Vitamin C Shaklee dengan brand lain kat pasaran adalah VITAMIN C PLUS dari ekstrak jagung
Sebab itu sesuai diambil oleh pesakit gastrik.


Keistimewaan Vitamin C Shaklee
- Ditambah dengan BIOFLAVONOIDS (bantu penyerapan Vitamin C + bantu cegah Vitamin C dari oxidization) .

KEBAIKAN LAIN VITAMIN C PLUS

✔ PERLINDUNGAN daripada sinar UV
✔ MengGANTIKAN TISU yang ROSAK & meNYEMBUHKAN LUKA
✔ MenCERAHkan KULIT secara SEMULA JADI ( Bukan muka sahaja tauu)
✔ Membantu masalah KULIT SENSITIF seperti RESDUNG dan EKZEMA


Nak cantik tapi nak murah? VITAMIN C SHAKLEE pilihan terbaik untuk awak.
Meh pm nak beri harga Special ..

Sebelum tu jom tengok testimoni VITAMIN C SHAKLEE










NOW SEDANG BERJALAN PROMO HINGGA HUJUNG BULAN.
HARGA MAMPU MILIK.
DAPATKAN MELALUI SAYA 

♻Facebook
https://www.facebook.com/azman.rk

♻Page 1
https://www.facebook.com/shidasupplement/

♻Page 2 
https://www.facebook.com/shidavivix0197297176/

Instagram 
https://www.instagram.com/shida_supplement

♻Twitter
https://twitter.com/ShakleeShida

♻Pinterest
https://www.pinterest.com/azmanshida

♻Whatsapp 
http://www.wasap.my/60197297176/ShakleeReadyStock
























Continue Reading

Set Menyusu Dan Berpantang Shaklee Terbaik



Ibu yang baru melahirkan memerlukan rawatan pemulihan dan penjagaan yang sempurna dari segi fizal dan Mental. Oleh yang demikian aspek pemakanan seimbang ketika berpantang dan penjagaan emosi amat dititikberatkan. Waktu berpantang merupakan waktu kritikal ibu untuk rehat dan rawat diri.

APAKAH MANFAAT DI DALAM SET MENYUSU & BERPANTANG TERBAIK SHAKLEE

1) ESP
⏩Untuk cepatkan luka cantum
⏩Untuk banyakkan susu badan
⏩Untuk berikan lebih tenaga, kawal selera makan but at the same time susu banyak
⏩Untuk cantikkan kulit (baby pun inshaaAllah gebu nnt sebab dpt khasiat drp susu badan)

2) VITALEA
⏩Untuk tambah darah, elakkan rasa pitam dan penat
⏩Untuk atasi migrain
⏩Untuk kecantikan keseluruhan kerana ia bertindak sebagai multivitamin.

3) VITAMIN C
⏩Untuk kuatkan imunisasi
⏩Untuk baik pulih luka
⏩Untuk cerahkan kulit secara  keseluruhan.

4) B COMPLEX
⏩Untuk lancarkan perjalanan darah
⏩Untuk atasi stress dan meroyan

Juga, boleh add on ini untuk ibu yang menyusukan bayi secara eksklusif :-

5) ALFALFA
⏩Untuk milk booster
⏩Untuk buang angin dan lawas
⏩Untuk ketatkan miss V serta tegangkan payu dara.

6) OSTEMATRIX
⏩Untuk kuatkan tulang
⏩Untuk atasi sembelit / buasir
⏩Untuk elakkan sakit2 seluruh badan especially pinggang, belakang n tapak kaki.

7) OMEGA GUARD
⏩Untuk kurus, bakar lemak at the same time epa & dha baik untuk perkembangan baby

8) LECITHIN
⏩Untuk atasi masalah bengkak susu
⏩Untuk memecahkan lemak dalam makanan

*Untuk czer*

Boleh tambah Vivix! - Untuk sembuhkan luka & rahim dengan cepat
- Kurangkan rasa ngilu - Kuatkan rahim
- Bahagian czer cepat baik & parut senang pudar
- All in one vitamin & awet muda kalau amalkan Vivix ni.

Jadi tunggu apa lagi? tempahlah sekarang


NOW SEDANG BERJALAN PROMO HINGGA HUJUNG BULAN.
HARGA MAMPU MILIK.
DAPATKAN MELALUI SAYA 

♻Facebook
https://www.facebook.com/azman.rk

♻Page 1
https://www.facebook.com/shidasupplement/

♻Page 2 
https://www.facebook.com/shidavivix0197297176/

Instagram 
https://www.instagram.com/shida_supplement

♻Twitter
https://twitter.com/ShakleeShida

♻Pinterest
https://www.pinterest.com/azmanshida

♻Whatsapp 
http://www.wasap.my/60197297176/ShakleeReadyStock






















Continue Reading

Kembar Vivix Mampu Milik


KENAPA SAYA KATA KEMBAR VIVIX? 

Sebab kandungan vivix ada RESVERATROL. 
Kandungan coq trol plus juga ade RESVERATROL.

KENALI RESVERATROL 
Resveratrol? Apa tu? sebut pun macam dah berbelit-belit. Tapi tahu tak yang Resveratrol ni memberikan manfaat kepada kesihatan tubuh kita. Resveratrol adalah ahli kumpulan sebatian tumbuhan yang dikenali sebagai polifenol. Sebatian ini dianggap mempunyai ciri-ciri antioksidan, melindungi tubuh daripada jenis kerosakan dikaitkan dengan peningkatan risiko untuk keadaan seperti kanser dan penyakit jantung.

Resveratrol ditemui pada kulit anggur merah, tetapi sumber-sumber lain termasuk kacang dan beri. Oleh sebab resveratrol dianggap sebagai mempunyai begitu banyak manfaat pada kesihatan, maka tidak hairanlah bahawa ada sesetengah penjual yang mengambil kesempatan dengan menjual makanan tambahan resveratrol. Oleh itu, pastikan anda mengambil resveratrol yang tulen.



Resveretrol adalah satu kompaun yang dijumpai dalam tumbuhan seperti Polyganum Cuspidatum dan Anggur Merah. Ia biasanya digunakan oleh tumbuhan untuk mengawal dari serangan parasit atau serangan persekitaran yang merosakkan. Kiranya ia satu antioksidan untuk melindungi diri.

APA MANAFAAT RESVERATROL? 
Menurut kajian, resveratrol mempunyai pelbagai faedah kepada antipenuaan ataupun memerangi penyakit. Penyelidikan awal menujukkan bahawa resveratrol boleh membantu melindungi tubuh daripada beberapa penyakit, termasuk:-

🍁Penyakit Jantung
Resveratrol membantu mengurangkan keradangan, mencegah pengoksidaan LDL kolesterol "buruk", dan menjadikannya lebih sukar untuk platetet melekat bersama-sama dan membentuk darah beku yang boleh membawa kepada serangan jantung. Resveretrol boleh mengelakkan penyumbatan pada arteri/ salur darah kita. Ia dapat mengelakkan penyumbatan berlaku seterusnya mengelakkan dari terkena serangan jantung. 

🍁Mencegah Kanser
Resveratrol dapat menghadkan penyebaran sel-sel kanser dan mencetuskan proses kematian sel kanser.

🍁Penyakit Alzheimer
Resveratrol dapat melindungi sel-sel saraf daripada kerosakan dan pembentukan plak yang boleh membawa kepada Alzheimer.

🍁Diabetes
Bagi pesakit diabetes, resveratrol dapat membantu mencegah rintangan insulin, satu keadaan dimana badan menjadi kurang sensitif kepada kesan insulin yang mengurangkan gula hormon, darah. Rintangan insulin adalah pelopor kepada diabetes.

🍁Resveratrol Mampu Menjaga Kesihatan Mata
Berdasarkan penyelidikan Vision di Washington University School of Medicine, mereka adalah yang pertama mengenal pasti laluan gen baru yang mana resveratrol melindungi peredaran darah dalam mata. Ilmu pengetahuan yang baru adalah berkaitan secara langsung dengan membantu dengan beberapa masalah mata berkaitan dengan penuaan (degenerasi makula dan retinopati diabetik).

🍁Perangsang Testosterone
Apakah itu testosteron? Ia adalah hormon seks lelaki. Bermula usia 30 an hormon ini akan semakin berkurangan. Jadi dengan menambahkan hidangan resveretrol dalam pemakanan harian boleh membantu masalah lelaki ini.

🍁Ketajaman Mental
Resveratrol juga dikatakan dapat membantu melancarkan perjalanan darah ke otak.
Penyelidik percaya bahawa resveratrol mengaktifkan gen SIRT 1 iaitu satu mekanisme biologi yang seolah-olah untuk melindungi tubuh daripada kesan-kesan bahaya obesiti dan penyakit penuaan.


Haaaa inilah yang saya maksudkan KEMBAR VIVIX kerana RESVERATROL terdapat juga dalam COQ TROL PLUS yang tengah promo sekarang ni.

JOM KENALI COQ TROL PLUS 
Apa itu CoQ-Trol Plus Shaklee? Produk yang baru dilancarkan Januari 2018 ini ternyata memiliki kebaikan, manfaat dan keistimewaannya sendiri untuk jantung, otak dan hati.

Coenzyme Q10 adalah komponen yang penting untuk penghasilan tenaga di dalam sel. Ia berada di dalam mitokondria, stesen janakuasa sel. Coenzyme Q10 tinggi dalam sel otak, jantung, dan hati. Ia menukarkan lemak dan gula kepada tenaga yang boleh digunakan sepanjang hari. Ia juga adalah antioksida yang berkesan, melindungi sel daripada dirosakkan oleh radikal bebas.
Walaubagaimanapun, tahap Coenzyme Q10 menurun apabila usia kita meningkat dan penggunaan statin untuk menurunkan kolesterol menyebabkan tahap Coenzyme Q10 semakin rendah di dalam tubuh.
Dengan peningkatan tahap tenaga yang lebih baik, kita mempunyai lebih ketajaman mental, berasa lebih bertenaga dan dapat melakukan lebih banyak perkara dalam satu hari. Serlahkan kehidupan anda dengan Coenzyme Q10, penjana tenaga utama anda!


MANAFAAT COQ-TROL PLUS UNTUK KESIHATAN

🌷 Tenaga yang berkekalan

Kandungan CoQ10 yang lebih tinggi menghasilkan lebih banyak tenaga di dalam sel anda serta membekalkan tenaga dengan lebih cekap. Hasilnya, anda boleh menjalani hari anda dengan bertenaga, cergas, dan berkeyakinan! Peningkatan CoQ10 membantu,

- Meningkatkan kekuatan otot.
- Mempercepatkan pemulihan luka.

🌷 Peredaran Darah yang Sihat
CoQ10 lebih tertumpu pada organ-organ yang menggunakan banyak tenaga seperti jantung. Peredaran darah yang sihat menunjukkan jantung anda kuat dan sihat. Untuk mengekalkannya berdegup dengan sihat, anda memerlukan CoQ10 tambahan yang membantu, 

- Menguatkan otot-otot jantung.
- Menyokong fungsi jantung yang sihat.
- Meningkatkan paras tenaga untuk mereka yang mengambil statin.

🌷 Sistem Reproduksi yang Sihat
Selain bertindak sebagai antioksida yang kuat untuk melawan tindakbalas oksidatif, CoQ10 juga menyokong sistem reproduktif yang sihat dengan meningkatkan tenaga dalam sperma dan ovum. Pengambilan CoQ10 membantu, 

- Meningkatkan jumlah sperma yang sihat.
- Meningkatkan pergerakan sperma.
- Meningkatkan kualiti ovum.

🌷 Kulit Yang Berseri
CoQ10 juga terdapat di permukaan luar kulit yang melindungi kulit anda dari sinaran UV yang berbahaya. Ia juga membekalkan tenaga untuk sel-sel yang rosak memperbaiki diri mereka sendiri, jadi kulit anda kekal berseri dan kelihatan lebih muda. Pengambilan CoQ10 membantu, 

- Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan.
- Meningkatkan tekstur kulit.

🌷 Meningkatkan Fungsi Kognitif
Bertindak sebagai antioksida yang melindungi saraf, CoQ10 membantu mengurangkan pembentukan plak amiloid,9 salah satu punca utama Penyakit Alzheimer, di dalam otak anda. Kekalkan kesihatan sel-sel otak dan tingkatkan memori, tumpuan serta minda anda dengan CoQ10 yang juga membantu, 

- Menjana fungsi otak yang sihat.
- Meningkatkan fokus dan fungsi-fungsi sel otak.

PERBEZAAN JUMLAH MG RESVERATROL DI DALAM VIVIX DAN COQ TROL IALAH :- 

COQTROL : 2 MG
VIVIX : 100 MG 

OLEH SEBAB ITULAH SAYA KATAKAN COQ TROL KEMBAR VIVIX MAMPU MILIK 

NOW SEDANG BERJALAN PROMO HINGGA HUJUNG BULAN.
HARGA MAMPU MILIK.
DAPATKAN MELALUI SAYA 


♻Facebook
https://www.facebook.com/azman.rk

♻Page 1
https://www.facebook.com/shidasupplement/

♻Page 2 
https://www.facebook.com/shidavivix0197297176/

Instagram 
https://www.instagram.com/shida_supplement

♻Twitter
https://twitter.com/ShakleeShida

♻Pinterest
https://www.pinterest.com/azmanshida

♻Whatsapp 
http://www.wasap.my/60197297176/ShakleeReadyStock





















Continue Reading