Rasa Kenyang Lebih Lama Dengan Protien


Nak rasa lapar atau nak kenyang sebelum tiba waktu makan?
Masalah ini sering terjadi di kalangan kita, lebih- lebih lagi apabila tiba bulan Ramadan.

Nak tahu tak?
Paling mudah mengatasi perut yang sedang lapar atau sebelum merasai lapar.
Tak lain dan tak bukan hanyalah dengan PROTIEN.

Pada zaman sekarang tak perlu bersusah payah untuk mendapatkan protien yang sesuai dan terbaik untuk badan kita.

Protien terbaik dan tidak lain dan tidak bukan ialah ESP.
Kenapa saya katakan ESP? Jom saya terangkan dengan lebih detail.

Keistimewaan ESP?
  1. membekalkan 14 gram non-GMO Protein Soya berkualiti tinggi yang mengandungi semua Asid Amoni Perlu termasuk 9 Asid Amino Perlu yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan manusia.
  2. membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam selepas diminum kerana ia mengandungi 5 jenis Vitamin B yang diperlukan tubuh, serta Kalsium separuh daripada jumlah keperluan seharian
  3. Isofalvones pula meningkatkan fungsi jantung, tulang, payudara dan prostat. Kajian juga menunjukkan soya dapat membantu mengimbangi kitaran hormon semasa proses menopaus.
  4. Dihasilkan dibawah kawalan IPP (Identity Preservation Program) bermakna penghasilan kacang soya ini dipantau ketat pada setiap peringkat dari penanaman sehinggalah sampai kepada pengguna. Diproses dengan air ( bukan dengan bahan kimia ) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones
  5. Dijamin Halal. Tanpa Laktos, kolesterol dan bebas kafien.

HARGA SETONG ESP : RM162 

Saksikan video ini. Kenapa ESP Menjadi Pilihan Ramai?



Haaaa dah baca belum tu. Bagus kan protien. 

Dah boleh order siap2. Yang nak puasa pun tak perlu risau. Lebih-lebih lagi yang menyusukan anak. 





TESTIMONI ESP





















ESP SHAKLEE BUKAN SEKADAR PROTEIN!

Kalau sebut tentang Esp mesti korang ingat soya protein kan? Yaaa itu yang selalu Saya sebut setiap kali post tentang Esp.

Sebenarnyaaaa banyakkk betul kelebihan Esp ke atas kesihatan kita. 
Selain daripada untuk kecantikkan kulit, jom tengok apa lagi khasiat ESP Shaklee pada tubuh badan secara menyeluruh 😊.
  • ESP meningkatkan penyerapan protein, mengatasi masalah angin dan ketidakselesaan perut, mengatasi masalah gastrik.
  • ESP mengurangkan paras kolesterol dalam darah sebanyak 23%. Banyak tu!
  • 60 kajian menunjukkan protein soya meningkatkan ketumpatan tulang
  • 2 kajian menunjukkan pengamalan ESP dan Vitamin E serentak merendahkan sehingga 40% LDL (kolesterol jahat) yang membawa risiko darah tinggi dan sakit jantung
  • 4 kajian menunjukkan ESP menghalang LDL (kolesterol buruk) dari teroksida bagi mengelakkan risiko strok dan arteri tersumbat yang membawa kepada sakit jantung
  • ESP menghalang pembentukan batu karang yang biasa dialami oleh lelaki
  • ESP mengelakkan kerosakan buah pinggang. Protein haiwan boleh rosakkan buah pinggang tapi protein dari soya akan melindungi buah pinggang
  • ESP mengandungi kandungan protein lengkap dan isoflavene mencukupi di mana isoflavene adalah bahan semulajadi yang diperlukan badan untuk melawan kanser
  • Protein soya meningkatkan sistem pertahanan badan kita dalam melawan serangan, penyakit dan jangkitan bakteria/virus
  • Lysine dalam ESP jika diamalkan dengan Vitamin C mengurangkan risiko kanser usus sebanyak 90%
  • ESP jika diamalkan dengan flavanoids mengurangkan risiko kanser payudara sebanyak 10x ganda
  • ESP jika diamalkan bersama Shaklee Carotomax dan Ostematrix mengurangkan pembiakan sel kanser sebanyak 10x ganda
  • Protein ESP menggalakkan proses pemulihan sel rosak kepada sel sihat untuk fungsi badan yang sempurna
  • ESP terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam lamanya
  • ESP membina sel otot, kulit dan hormone yang seimbang, menyokong sistem imunisasi badan, dan menyokong kesihatan jantung dan prostat (lelaki)
  • ESP mengawal ‘mood swing’ pada wanita ketika PMS dan wanita menopause
Banyakkkk kan? So Esp shaklee bukan calang calang supplemen. Dia adalahhhhh IBU segala supplemen Shaklee tau, always HOT SELLING!

Dannnn tak hairan bagi yang minum Esp ni bukan je dapat badan yang kurus, kulit yang cantik tapiiii dapat juga tubuh yang SIHAT dan KUAT. Perasan tak? 

Patutlahhhhh Esp always ON DEMAND je. Korang patut cuba Esp kakau nak tahu best ke tak best ESP ni, boleh hubungi Saya terus jika nak beli Esp 


Detail seterusnya BOLEH KLIK DI SINI 

Whatsap ≠ Kak shida
Instagram ≠ shidarahmat_com
Facebook ≠ Shida Rahmat
Twitter ≠ Shida Rahmat
Youtube ≠ Shida Rahmat



































0 ulasan: