Kenapa Saya Perlu Ostematrix


KENALI OSTEMATRIX

Apa itu Ostematrix? Ostematrix terdiri daripada:

  1. 1,000 mg Kalsium
  2. 400 mg Magnesium
  3. 400 IU Vitamin D
  4. Boron, Mangan, Tembaga, Zink



Ostematrix dibuat daripada? 
Sumber semulajadi – Limestone (batu kapur)

Fungsi Ostematrix

  1. Kesihatan tulang, gigi, kuku
  2. Membantu pengecutan otot
  3. Menstabilkan tekanan darah
  4. Bantu mengurangkan Gastrik
  5. Bantu mengurangkan kekejangan
  6. Bantu mengelakkan Osteoporosis
  7. Bantu mengurangkan Senggugut
  8. Bantu tidur yang nyenyak
  9. Bantu ringankan rasa sakit
  10. Bantu masalah sembelit
  11. Bantu kurangkan stress
  12. Mencegah terjadi Batu Karang
  13. Melindungi otot jantung
  14. Bantu penghasilan susu ibu
Ostematrix Untuk Siapa? 



Shaklee Difference. 
Bukan sekadar Kalsium, diformulasi dengan tambahan 6 jenis nutrien termasuk Magnesium, Vitamin D, Zink, Tembaga, Mangan, Boron.

  1. Kecil, mudah ditelan.
  2. Diserap sepenuhnya dalam masa 12 jam (diuji secara klinikal).

Gejala Kekurangan Kalsium

  1. Kejang otot (terutama di belakang dan kaki)
  2. Gigi mudah reput
  3. Kuku dan rambut rapuh
  4. Senggugut
  5. Penyakit Batu Karang
  6. Kerap pengsan
  7. Kegagalan jantung
  8. Sakit dada
  9. Kebas di sekitar mulut / jemari tangan dan kaki
  10. Mudah tersinggung / tertekan
  11. Lesu
  12. Sawan
  13. Psoriasis
  14. Kulit kering
  15. Kegatalan yang kronik
  16. Otot lemah
  17. Katarak
  18. Simptom Osteoporosis (sakit belakang, ketinggian berkurangan & membongkok, tulang belakang / pergelangan tangan / pinggul patah)
  19. Tekanan darah tinggi

Testimoni Ostematrix 
































SOAL JAWAB OSTEMATRIX




HARGA OSTEMATRIX : RM62 

SUDAHKAH ANDA BERSEDIA UNTUK MENDAPATKAN PRODUK-PRODUK SHAKLEE?
Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee.

Whatsap ≠ Kak shida
Instagram ≠ shidarahmat_com
Facebook ≠ Shida Rahmat
Twitter ≠ Shida Rahmat
Youtube ≠ Shida Rahmat

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Sebarang pembelian produk Shaklee bakal mendapatkan khidmat nasihat.
Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh terus menghubungi saya atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1175197 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya.

Atau boleh klik di sini untuk terus mendaftar secara online
Daftar Ahli Online Di bawah Empayar Indah Legacy
Daftar Keahlian












Continue Reading

𝐏𝐞𝐫𝐥𝐮𝐤𝐚𝐡 𝐕𝐢𝐭𝐚𝐦𝐢𝐧 𝐂 𝐮𝐧𝐭𝐮𝐤 𝐈𝐛𝐮 𝐌𝐞𝐧𝐠𝐚𝐧𝐝𝐮𝐧𝐠?


Vitamin C memang terkenal untuk kecantikan kulit dan imuniti badan tapi bolehkan ibu yang sudah mengandung atau hamil untuk terus mengambil Vitamin C? Jika boleh, apakah kebaikan dan kepentingan vitamin C untuk ibu mengandung?

Walau bagaimanapun, harus diingat, ibu perlu memastikan kandungan khasiat yang tinggi bagi menyokong perkembangan awal tumbesaran bayi dalam kandungan.

Nutrien penting yang diperlukan oleh bayi bagi tumbesarannya adalah vitamin C. Cara paling mudah untuk mendapatkan kandungan nutrien yang cukup daripada pemakanan adalah mengambil banyak sayur-sayuran, buah-buahan dan VITAMIN C SHAKLEE.

  1. Vitamin C berfungsi sebagai antioksida dan ini akan menyokong penghasilan sel imun badan. Bila imuniti badan ibu kuat, ia berupaya untuk melawan dan mencegah jangkita, virus dan penyakit.
  2. Vitamin C dan kolagen sangat sinonim. Kolagen bukan hanya untuk kulit, ia juga penting untuk pertumbuhan bayi dalam kandungan untuk pembinaan otot, tulang rawan dan tulang fetus.
  3. Vitamin C juga membantu dalam pembentukan sel darah merah, dan meningkatkan penyerapan zat besi (bagus untuk cegah masalah anemia).
  4. Vitamin C membantu plasenta yang sihat sepanjang kehamilan.
  5. Vitamin C membantu mengelaka masalah bayi yang lahir pra-matang.
  6. Vitamin C membantu penyembuhan luka, ni penting untuk persediaan ibu untuk bersalin nanti.
  7. Vitamin C juga bagus untuk kulit sihat dan cantik!
  8. Juga bagus untuk elak risiko kena kencing kotor dan jangkitan kuman kencing tu. 

So, ibi-ibu rajinlah amik vitamin C sepanjang hamil ni ya. banyak sangat manfaat vitamin C untuk ibu. Dalam masa yang sama janin dalam kandungan juga dapat sama khasiat vitamin C.

MARI TENGOK APA YANG BESTNYA VITAMIN C SHAKLEE

Mampu ke nak telan 7 1/2 biji buah oren dalam sehari ? Mesti tak kan ! Hihihi.. Tapi dengan satu tablet Vitamin C Shaklee anda mampu mendapat khasiat vitamin C yang secukupnya.. Selain itu, Vitamin C Shakles juga sangat jimat sebab 180 biji tahan sehingga 6 bulan ! Lamanyaa... Tak perlu beli tiap- tiap bulan pun.. 

Apakah kelebihan Vitamin C Shaklee :

  • Mencantikkan kulit, mencerah secara semulajadi
  • Menghalang pigmentasi dan melambatkan penuaan
  • Mengawal muka berminyak , mengecilkan pori muka
  • Membantu penghasilan kolagen, kulit lebih anjal & kurang kedutan
  • Membaiki sistem pendarahan seperti gusi berdarah, lebam , luka lambat sembuh
  • Membaiki kulit kering dan kasar
  • Mengurangkan alahan seperti asthma, resdung, ekzema
  • Meningkatkan sistem imunisasi badan , membantu menentang bakteria dan kuman
  • Membantu mengurangkan selesema

Apa lagi mehh order, nak harga muyah masuk ali 

Hanya RM 35 untuk menikmati banyak kelebihan sebagai ahli Shaklee. Daftar sekarang --

TEAM INDAH LEGACY

Setiap supplemen Shaklee melalui kajian dan ujian klinikal dan keberkesanannya dibuktikan dalam Kajian Landmark Study 

KAJIAN SHAKLEE

KLIK DI SINI UNTUK PERTANYAAN, INFO SHAKLEE DAN ORDER

Whatsap ≠ Kak shida
Instagram ≠ shidarahmat_com
Facebook ≠ Shida Rahmat
Twitter ≠ Shida Rahmat
Youtube ≠ Shida Rahmat
Page ≠ Agen Shaklee Johor

TERIMA KASIH 🌷






Continue Reading

𝐏𝐈𝐋𝐈𝐇 𝐓𝐄𝐀𝐌 𝐘𝐀𝐍𝐆 𝐁𝐄𝐓𝐔𝐋 | Shida Rahmat

 


Berjaya sebuah empayar perniagaan bermula dengan teraju yang mengetuainya. Oleh itu ingin saya tekankan di sini pilihlah team yang betul untuk menguatkan lagi arah tuju sebuah bisnes online yang anda pilih. Harus diingatkan bahawa dalam perniagaan, bimbingan dan ilmu pengetahuan tentang pemasaran, pengiklanan dan sebagainya amatlah penting bagi memajukan lagi perniagaan.

Kenapa perlu pilih team yang betul? Ini kerana hanya dengan team yang kuat sahaja yang mampu 𝐛𝐚𝐧𝐭𝐮 𝐝𝐚𝐧 𝐛𝐢𝐦𝐛𝐢𝐧𝐠 anda dalam mengharungi liku-liku dalam dunia perniagaan. 

Team yang yang betul mempunyai 𝐦𝐚𝐭𝐥𝐚𝐦𝐚𝐭 𝐝𝐚𝐧 𝐚𝐫𝐚𝐡 𝐭𝐮𝐣𝐮𝐚 bagi menyampaikan ilmu pengetahuan dan kemahiran yang spesifik. Membimbing dan menyokong perkembangan kendiri atau profesional.

Team yang betul mempunyai 𝐜𝐚𝐫𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐝𝐞𝐤𝐚𝐭𝐚𝐧 yang tersendiri dalam menyampaikan ilmu pengetahuan, kemahiran, amalan, pengalaman, kebijaksanaan dan pemikiran, baik yang secara formal ataupun yang tersirat.

Team yang betul semestinya 𝐦𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫𝐢 𝐭𝐮𝐦𝐩𝐮𝐚𝐧 untuk membantu anda memperolehi ilmu pengetahuan dan kemahiran yang spesifik. Fokus kepada matlamat individu, kerjaya dan perniagaan bisnes online.

Bakal usahawan online memerlukan team yang diketuai mentor yang mempunyai pengalaman yang luas dalam bisnes online. Menurut kajian kejayaan besar bisnes online akan lebih terserlah dengan kehadiran seorang ketua yang sentiasa berkongsi nilai masa, pengalaman dan nasihat setiap masa. 

Kebanyakan usahawan bisnes online yang berjaya memiliki jaringan perniagaan yang sangat kuat dan luas. Menurut U.S. Small Business Adminstration (SBA), 30 peratus daripada perniagaan yang baru ingin memulakan langkah berniaga akan tidak mampu untuk bertahan selepas 24 bulan pertama dan 50% peratus pula tidak mampu bertahan selepas 5 tahun berniaga. Namun, tahukah anda bahawa 70% peratus perniagaan yang memiliki team dan ketua yang kuat mampu untuk bertahan melebihi lima tahun berniaga. 

Adakah anda masih teragak-agak untuk menjadi sebahagian daripada team saya? Team saya sudah pun berdiri teguh dari tahun 2015. Ramai dari kalangan team ini telah berjaya mendapat hasil dari bisnes online Shaklee.


Hanya RM 35 untuk menikmati banyak kelebihan sebagai ahli Shaklee. Daftar sekarang --

TEAM INDAH LEGACY

Setiap supplemen Shaklee melalui kajian dan ujian klinikal dan keberkesanannya dibuktikan dalam Kajian Landmark Study 

KAJIAN SHAKLEE

KLIK DI SINI UNTUK PERTANYAAN, INFO SHAKLEE DAN ORDER

Whatsap ≠ Kak shida
Instagram ≠ shidarahmat_com
Facebook ≠ Shida Rahmat
Twitter ≠ Shida Rahmat
Youtube ≠ Shida Rahmat
Page ≠ Agen Shaklee Johor

TERIMA KASIH 🌷









Shida Rahmat | Suri Rumah@Bisnes Online

Continue Reading

𝐏𝐄𝐑𝐁𝐄𝐙𝐀𝐀𝐍 𝐁𝐈𝐒𝐍𝐄𝐒 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐓𝐀𝐍𝐏𝐀 𝐊𝐄𝐃𝐀𝐈 | Shida Rahmat

 










Bisnes online tak ada kedai bermaksud bisnes hanya atas talian. Ramai masyarakat yang dah ambil peluang untuk membuat bisnes online yang hanya menggunakan telefon, komputer atau lap top sahaja. Dengan perkembangan teknologi internet , ramai yang mula berjinak-jinak dengan perniagaan online sama ada secara serius ataupun sambilan. 

Bisnes online sangat berbeza dari pelbagai sudut. Ini termasuklah 𝐓𝐄𝐌𝐏𝐀𝐓, 𝐌𝐀𝐒𝐀 dan 𝐏𝐄𝐊𝐄𝐑𝐉𝐀. Tidak perlu sampai kena ada pengalaman teknikal. Anda tidak perlu tahu cara membina laman web, tak perlu menjadi seorang programmer, tidak sama sekali. Saya huraikan serba sedikit setiap perbezaaan ini.

Sudah semestinya bisnes online tidak memerlukan 𝐓𝐄𝐌𝐏𝐀𝐓 untuk berniaga. Ini kerana bisnes ini boleh dijalankan di mana-mana saja. Tak perlu ruang yang besar, tak perlu rak-rak untuk pamerkan produk. Cukup hanya ada telefon bimbit dan line internet beserta data yang mencukupi untuk mengiklankan produk sendiri.

Untuk bisnes online tidak terikat dengan 𝐌𝐀𝐒𝐀. Terpulang pada diri sendiri hendak post iklan bila-bila masa saja. Tidak terikat dengan masa berjumpa orang untuk mesyuarat atau belajar. Ilmu bisnes online hanya di hujung jari. Boleh buat kelas juga melalui atas talian.

Oleh itu bisnes online tidak memerlukan 𝐏𝐄𝐊𝐄𝐑𝐉𝐀 untuk susun barang atas rak, buat audit, atau duduk di kaunter pembayaran di dalam kedai. Pekerja bisnes online adalah diri sendiri. Ke mana hala tuju bisnes adalah di tangan sendiri. Tak perlu susah payah bayar gaji pekerja.

Oleh yang demikian begitu mudah untuk meningkatkan ekonomi diri sendiri atau keluarga juga. Hanya sedikit usaha untuk memperbanyakkan ilmu setiap produk, itu pun boleh didapati di mana-mana laman media sosial. Anda juga boleh menetapkan jadual anda sendiri dan bekerja mengikut keselesaan dan kemampuan anda bergantung pada seberapa cepat atau besar yang anda ingin perniagaan anda berkembang. Jom mulakan bisnes online dari sekarang bersama saya yang sudah pun ada pengalaman selama 6 tahun.

Shida Rahmat | Suri Rumah@Bisnes Online


Hanya RM 35 untuk menikmati banyak kelebihan sebagai ahli Shaklee. Daftar sekarang --

TEAM INDAH LEGACY

Setiap supplemen Shaklee melalui kajian dan ujian klinikal dan keberkesanannya dibuktikan dalam Kajian Landmark Study 

KAJIAN SHAKLEE

KLIK DI SINI UNTUK PERTANYAAN, INFO SHAKLEE DAN ORDER

Whatsap ≠ Kak shida
Instagram ≠ shidarahmat_com
Facebook ≠ Shida Rahmat
Twitter ≠ Shida Rahmat
Youtube ≠ Shida Rahmat
Page ≠ Agen Shaklee Johor

TERIMA KASIH 🌷













Continue Reading

𝐁𝐈𝐒𝐍𝐄𝐒 𝐒𝐄𝐍𝐃𝐈𝐑𝐈 𝐆𝐔𝐍𝐀 𝐒𝐄𝐍𝐃𝐈𝐑𝐈 𝐉𝐔𝐀𝐋 | Shida Rahmat

 










Pada musim sekarang ramai yang memilih bisnes online sebagai alternatif menambah kewangan untuk meneruskan hidup di zaman ekonomi yang tidak stabil akibat serangan virus Covid19. Ramai yang pasang angan-angan besar nak jadi seperti Dato’ Aliff Syukri dan Dato’ Vida. Nak ada jenama sendiri, dan nak jadi bos duduk goyang kaki je kan. Tapi sebenarnya nak berjaya seperti mereka, kenalah berkorban sedikit. Pernah tak korang terfikir, yang nama korang juga akan terpampang di laman-laman media sosial? Sebut saja nama semua orang kenal yang menjual produk viral yang semestinya berkesan.

Sebenarnya tu kalau nak buat mesti kena kuat semangat ditambah dengan rajin berusaha mencari jalan memgembangkan bisnes online kepunyaan anda sendiri. Untuk langkah pertama anda mesti mencari produk yang kuat dan seterusnyer menggunakan konsep 𝐛𝐢𝐬𝐛𝐞𝐬 𝐬𝐞𝐧𝐝𝐢𝐫𝐢 𝐠𝐮𝐧𝐚 𝐬𝐞𝐧𝐝𝐢𝐫𝐢 𝐣𝐮𝐚𝐥.

Mengapa konsep ini perlu dalam melebarkan sayap bisnes online yang bakal anda ketengahkan? Ada 3 kelebihan dengan memperatikkan konsep ini supaya lebih nampak gah dimata bakal pengguna yang bakal anda beri konsultation.

Kelebihan pertama adalah untuk 𝐦𝐞𝐫𝐚𝐢𝐡 𝐩𝐞𝐧𝐝𝐚𝐩𝐚𝐭𝐚𝐧 yang lebih kerana sememangnya kita sudah tau keberkesanan produk yang kita jual. 

Kelebihan keduanya pula untuk 𝐦𝐞𝐧𝐝𝐚𝐩𝐚𝐭𝐤𝐚𝐧 𝐤𝐞𝐩𝐞𝐫𝐜𝐚𝐲𝐚𝐚𝐧 dari pengguna-pengguna baru kerana kita sendiri sudah menggunakannya.

Selain itu, kelebihan ketiga ini kita 𝐭𝐚𝐤 𝐩𝐞𝐫𝐥𝐮 𝐛𝐞𝐫𝐬𝐮𝐬𝐚𝐡 𝐩𝐚𝐲𝐚𝐡 𝐦𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐧𝐠𝐤𝐚𝐧 𝐭𝐞𝐧𝐭𝐚𝐧𝐠 𝐤𝐞𝐛𝐞𝐫𝐤𝐞𝐬𝐚𝐧𝐚𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐤 yang kita jual tetapi hanya membawa diri sebagai testimoni untuk dijadikan contoh kepada pengguna-pengguna baru. Contohnya produk kurus, kita boleh beri gambar yang berkaitan berat badan sendiri sebelum kita mengamalkan produk.

Oleh yang demikian setiap perniagaan yang kita nak buat mesti disusuli dengan diri sendiri memcuba produk yang hendak dijual supaya mudah mengambil hati pengguna. Shaklee ada satu-satunya produk yang boleh dipercayai berdasarkan kajian landmark study. Jangan lama-lama fikir untuk mengubah ekonomi sendiri. Join saya untuk saya tunjuk cara-cara bisnes online dengan betul dan tepat 


Hanya RM 35 untuk menikmati banyak kelebihan sebagai ahli Shaklee. Daftar sekarang --

TEAM INDAH LEGACY

Setiap supplemen Shaklee melalui kajian dan ujian klinikal dan keberkesanannya dibuktikan dalam Kajian Landmark Study 

KAJIAN SHAKLEE

KLIK DI SINI UNTUK PERTANYAAN, INFO SHAKLEE DAN ORDER

Whatsap ≠ Kak shida
Instagram ≠ shidarahmat_com
Facebook ≠ Shida Rahmat
Twitter ≠ Shida Rahmat
Youtube ≠ Shida Rahmat
Page ≠ Agen Shaklee Johor

TERIMA KASIH 🌷



Shida Rahmat | Suri Rumah@Bisnes Online

Continue Reading

Kelebihan Perniagaan Online atas talian buat orang baru nak berniaga | Shida Rahmat









𝐊𝐄𝐋𝐄𝐁𝐈𝐇𝐀𝐍 𝐏𝐄𝐑𝐍𝐈𝐀𝐆𝐀𝐀𝐍 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐀𝐓𝐀𝐒 𝐓𝐀𝐋𝐈𝐀𝐍 𝐁𝐔𝐀𝐓 𝐎𝐑𝐀𝐍𝐆 𝐘𝐀𝐍𝐆 𝐁𝐀𝐑𝐔 𝐍𝐀𝐊 𝐁𝐄𝐑𝐍𝐈𝐀𝐆𝐀 | Shida Rahmat

Semua orang sedang menghadapi masalah kewangan. Ada yang di berhentikan kerja dan ada pula yang diberi cuti tanpa gaji. Melihat pada keadaan ekonomi Malaysia sekarang ramai yang menanggung kesan negetif. Oleh itu kita perlu ambil satu tindakan bagi meningkatkan ekonomi diri sendiri dan keluarga. Salah satu cabangnya ialah dengan melakukan Bisnes Online. Perniagaan online ini telah pun saya buat selama 5 tahun secara serius. 

Saya kongsikan 3 kelebihan yang perlu semua orang tahu supaya dapat menarik minat untuk sama-sama buat bisnes online ini secara telus. 

Kelebihan pertama adalah 𝐊𝐔𝐑𝐀𝐍𝐆 𝐑𝐈𝐒𝐈𝐊𝐎 bermaksud tidak perlu sewa kedai atau tapak perniagaan untuk memperkenalkan produk yang hendak di jual. Bisnes ini hanya memerlukan sebiji telefon yang mempunyai line internet dan seterusnya boleh gunakan semua laman media sosial termasuk facebook, instagram, page, twitter dan lain-lain untuk memperkenalkan produk. Semuanya secara percuma. 

Kelebihan kedua pula 𝐓𝐈𝐃𝐀𝐊 𝐏𝐄𝐑𝐋𝐔 𝐌𝐎𝐃𝐀𝐋 𝐘𝐀𝐍𝐆 𝐁𝐄𝐒𝐀𝐑  kerana jika ada pelanggan yang ingin membeli produk, sudah tentu mereka akan bayar dahulu kerana proses bisnes online bayar dahulu dan kemudian barulah proses seterusnya. Jadi inilah yang dimaksudkan tidak perlu modal besar. Hanya Rm35 sahaja sebagai daftar keahlian. 

Kelebihan ketiga ini merupakan yang paling utama ialah 𝐁𝐄𝐁𝐀𝐒 ke sana dan ke sini. Bebas yang dimaksudkan adalah di mana-mana juga bisnes dapat dijalankan kerana tidak terikat dengan sesiapa. Meskipun dikala mengambil anak sekolah, waktu makan, waktu beriadah bersama keluarga. Semuanya di atas diri sendiri kerana itulah di namakan Bisnes Online Atas Talian. 

Berdasarkan kelebihan-kelebihan di atas, adakah anda masih tak nak berubah? Masih nak menunggu duit jatuh dari langit?. Saya menyeru kepada semua untuk sama-sama buat Bisnes Online ini bersama-sama empayar Indah Legacy yang telah saya tubuhkan dari tahun 2015 hingga sekarang. Mula dari sekarang untuk kejayaan akan datang. Tiada kejayaan yang datang tanpa permulaan.

Shida Rahmat  | Suri Rumah@Bisnes Online


Hanya RM 35 untuk menikmati banyak kelebihan sebagai ahli Shaklee. Daftar sekarang --

TEAM INDAH LEGACY

Setiap supplemen Shaklee melalui kajian dan ujian klinikal dan keberkesanannya dibuktikan dalam Kajian Landmark Study 

KAJIAN SHAKLEE

KLIK DI SINI UNTUK PERTANYAAN, INFO SHAKLEE DAN ORDER

Whatsap ≠ Kak shida
Instagram ≠ shidarahmat_com
Facebook ≠ Shida Rahmat
Twitter ≠ Shida Rahmat
Youtube ≠ Shida Rahmat
Page ≠ Agen Shaklee Johor

TERIMA KASIH 🌷





Continue Reading

Produk Shaklee Bahaya, Betul Ke?











Haaa jangan suka baca tajuk jer tau. Baca dulu sampai habis baru tau kupasan dan kebenaran.

Jangan percaya bulat-bulat melalui semua laman media sosial. Sebelum membuat kesimpulan adalah lebih baik buat research dulu.

Sebelum kita nak buat kesimpulan yang produk Shaklee ni memang berbahaya adalah lebih baik kita pastikan dulu dari mana sumber yang sahih mengatakan produk shaklee ni bahaya. Kan?

Kalau sumber-sumber tu datang dari orang yang dia sendiri memang tak pernah pun guna produk shaklee, macamana dia boleh buat kesimpulan yang produk shaklee ni boleh beri kesan bahaya kepada kesihatan.

Ada tak, mana-mana berita dalam akhbar atau mana-mana hospital yang mengesahkan bahawa ada pesakit yang disahkan ambil produk shaklee telah membahayakan kesihatan mereka. 

Setakat hari ini, belum ada lagi mana-mana akhbar atau hospital yang melaporkan ada pengguna produk Shaklee dapat penyakit kronik sebab makan produk shaklee.Atau jika ada pun yang bahaya sampai melibatkan kematian, sudah pasti ada post-mortem dibuat kat hospital untuk ketahui punca kematian tu memang dari produk Shaklee yang diambil atau tidak. 

Pada pendapat saya, selama saya mengenali Shaklee selama 6 tahun viral yang saya selalu dapat adalah mereka yang tidak pernah mengambil shaklee.
Dan ramai yang komplain tidak berkesan kerana cara pengambilan salah dan tidak sesuai mengikut masalah penyakit.

Itu sebab lah saya sarankan daftar di bawah 1 kumpulan yang kuat. Bila ada kumpulan yang kuat maka info segala produk tentang Shaklee akan terus sampai kepada anda dengan sahih.

Jika anda bukan pengamal Shaklee, bagaimana anda tahu kesan yang terjadi pada diri sendiri? Berbanding dengan mereka-mereka yang sememamgnya mengamalkan produk Shaklee dalam kehidupan harian mereka.

Thats why la Shaklee tak pernah melantik mana-mana artis terkenal untuk dijadikan duta produk. Duta Shaklee adalah anda semua yang mengamalkan produk Shaklee.Tahniah kepada anda kerana memilih produk Shaklee untuk kehidupan yang lebih sihat. 













Hanya RM 35 untuk menikmati banyak kelebihan sebagai ahli Shaklee. Daftar sekarang --

TEAM INDAH LEGACY

Setiap supplemen Shaklee melalui kajian dan ujian klinikal dan keberkesanannya dibuktikan dalam Kajian Landmark Study 

KAJIAN SHAKLEE

KLIK DI SINI UNTUK PERTANYAAN, INFO SHAKLEE DAN ORDER

Whatsap ≠ Kak shida
Instagram ≠ shidarahmat_com
Facebook ≠ Shida Rahmat
Twitter ≠ Shida Rahmat
Youtube ≠ Shida Rahmat
Page ≠ Agen Shaklee Johor

TERIMA KASIH 🌷



Continue Reading