Ibu Berpantang : Nak Buang Air Besar Takut Jahitan Terbukak


Ibu Berpantang : Nak buang air besar takut jahitan terbuka.

Haa ni memang masalah yang selalu ibu-ibu yang berpantang kena hadap. Ada yang dah bersiap sedia dengan ubat yang dimasukkan melalui dubur. Tapi sampai bila? 
Ada juga ubat yang telah dibekalkan oleh doctor. 

Ada yang berkesan namun ada juga yang langsung tidak memberi apa-apa manafaat.

Untuk mengatasi masalah ini, ibu-ibu hamil dah tak perlu risau dan takut. Baik yang bersalin melalui normal atau pembedahan.

Set Ibu Hamil dan Berpantang Shaklee ini sudah cukup memberikan kebaikan dan kelebihan buat ibu-ibu. 


HARGA SEPERTI DI DALAM GAMBAR 👆
Anda akan menerima juga kelebihan di bawah 
Pos Percuma jimat Rm10 
Keahlian Percuma jimat Rm35

Jom baca setiap kelebihan produk yang terdapat di dalam set ini.

For sure, setiap ibu hamil mahukan bayi dalam kandungan mendapat khasiat yang terbaik untuk pembesaran dan pertumbuhan otak yang cemerlang

Tapi betul ke Set Hamil Shaklee ni betul-betul bagus dan berkesan?

Jangan terkejut, kalau korang google Set Hamil Shaklee adalah yang paling banyak mempunyai TESTIMONI.
Ramai yang tahu vitamin shaklee ni semula jadi so bila semula jadi ia mudah diserap dalam badan  

Dan bebas dari sebarang bahan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. 
Penggunaan yang konsisten InsyaAllah dapat membantu mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang dialami oleh ibu hamil

Kenali fungsi setiap satu supplement dalam Set Hamil Shaklee

1) Vitalea
mineral lengkap yang mengandungi zat besi  untuk membantu masalah bacaan HB rendah yang boleh membawa kepada anemia. Kalau korang rasa nak pitam or mudah letih boleh amalkan vitalea

2) B Complex
mencegah penyakit diabetes ketika hamil. Berperanan menukarkan gula dalam makanan kepada tenaga. Juga mengandungi asid folik yang elok untuk perkembangan saraf bayi. Ibu- ibu hamil yang sentiasa tertekan boleh ambil B Complex kerana ianya vitamin stress.

3) Vitamin C
menguatkan sistem imun badan ibu yang sedang hamil dan menggalakkan pertumbuhan kolagen untuk membantu ibu hamil kekal cantik 

4) Ostematrix
mengatasi masalah sakit2 otot, pinggang serta sengal2 badan ketika hamil. Masalah buasir dan sembelit juga dapat diatasi.

5) Esp
membantu meningkatkan pertumbuhan sel sel otak dan tulang bayi. Juga membantu mengawal paras kolesterol ibu hamil. 

6) Omega Guard
penting untuk perkembangan sel sel otak bayi. Dengan amalkan omega guard setiap hari, berat ibu hamil dapat dikawal.

DI DALAM SET INI OSTEMATRIX ADALAH VITAMIN PELEMBUT NAJIS TERBUKTA BERKESAN. TAK PERLU MENERAN, TAK PERLU TAKUT UNTUK BUANG AIR BESAR.


HARGA OSTEMATRIX : RM62

ATASI MASALAH SEMBELIT DENGAN OSTEMATRIX SHAKLEE
Kenapa saya katakan begitu,
Sebab dalam Ostematrix Shaklee ada Magnesium yang bantu 'lembutkan' najis".

Perasan tak kalau ibu yg bersalin,  doctor  akan bagi cecair magnesium tu untuk elak sembelit. Lelaki pun sesuai ambil Ostematrix juga.

Dan Magnesium ni juga bertindak relaxkan otot. Dalam proses peritalsis yang ada pergerakan otot sepanjang makanan nak turun ke usus.

Jadi, kombinasi kalsium dan magnesium ni sedikit sebanyak membantu. Sebab tu ramai yang tak sembelit bila amalkan Ostematrix ni tau.

Antara Manfaat Ostematrix Shaklee : 
  • Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
  • Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh)
  • Mengurangkan kekejangan dan kebas-kebas
  • Menstabilkan tekanan darah
  • Melegakan period pain .
  • Membantu dalam masalah gastrik
  • Mengurangkan risiko praeklampsia
  • Membantu mengurangkan sakit belakang
  • Membantu melegakan sembelit
  • Membantu dalam masalah tumit kaki sakit/pecah-pecah
  • Melegakan sakit-sakit sendi
  • Membantu melembutkan najis .
  • Mengelakkan buasir
  • Membantu mengatasi migrain

Siapa yang sesuai dengan OSTEMATRIX?
  1. Semua golongan tak kisah belum berkawin,sedang pregnant, warga emas .
  2. Sesiapa yg sakit bahagian pinggang, belakang, kaki. 
  3. Wanita yang sedang hamil .
  4. Sesiapa yang mengalami masalah sembelit .
  5. Sesiapa yang ada masalah gusi berdarah .
  6. Sesiapa yang jenis tak minum susu sebab Ostematrix ialah Calcium .
  7. Warga emas yg mempunyai masalah sendi dan otot .
  8. Sesiapa yang mudah rasa kebas tangan dan kaki .


TESTIMONI SEMBELIT ATAU SUKAR BUANG AIR BESAR SEWAKTU HAMIL DAN BERPANTANG 






Jom dapatkan detail bersama saya klik di sini 👇
Whatsap ≠ Kak shida
Instagram ≠ shidarahmat_com
Facebook ≠ Shida Rahmat
Twitter ≠ Shida Rahmat
Youtube ≠ Shida Rahmat


0 ulasan: