Harga Cinch Shake Shaklee April 2020

Harga Cinch Shake Shaklee April 2020 


Cinch Shake Mix membekalkan protein agar anda sentiasa berasa kenyang dan selesa dalam masa anda menurunkan berat badan. Ia juga tinggi dengan serat, iaitu enam gram bagi setiap sajian.

Terokai dunia baharu dengan bentuk tubuh yang ideal.
Makan dengan bijak, Shake dengan sihat.

Tahukah anda, di antara sepuluh azam yang sering dibuat adalah untuk mengurangkan berat dan mengekalkan berat tersebut. 

Jika anda ingin menurunkan berat anda dengan berkesan, inilah caranya. Cinch® Shake Mix adalah minuman yang lazat, pantas dan berkhasiat untuk anda. 

Ia membekalkan nutrien seumpama satu hidangan, tetapi rasanya enak seperti pemanis mulut.

Tahukan Anda?
Leusina membantu mengekalkan otot untuk mencapai berat badan sihat.

Keistimewaan Shaklee
• Kaya dengan protein dan kalsium.
• Mengandungi serat yang tinggi, iaitu 6 gram setiap sajian.
• Makanan tanpa kolesterol.


Cinch Shake mempunyai LEUCINE.
APA ITU LEUCINE?
Ianya yang memberi isyarat kepada otot agar menghalang kehilangan otot semasa pengurangan berat badan.

Sebab itu ada yang timbang berat badan masih berat tetapi keadaan badan sudah pun nampak fit dan ada bentuk badan. 
Pelik kan? berat tak turun tapi baju lama dah boleh pakai semula. 
Itulah dia tugas LEUCINE

Cinch Shake ni jika di amalkan selalu
akan membuatkan anda banyak kehilangan lemak. 
Yea la kan kita makan pun hari²
lemak tu walau tak banyak mesti masuk dalam badan.

Sebab itu semua produk kurus perlu diamalkan secara konsisten selain itu juga kawal pemakanan terutamanya gula dan minuman berkafien.

Pasti bentuk badan dan berat anda lebih seimbang.
Kesihatan juga dijamin lebih baik dari dalaman.

Ada yang kurus tapi menggeleber. Itu bermakna otot hilang badan dah tak pejal. 
Semestinya tak cantiklah kan? terutamanya tang perut tu. 
Pasti berlipat² la kan

YANG BELUM CUBA PRODUK NI. SAYA SUGGEST UNTUK CUBA. RASA BADAN YANG SANGAT RINGAN BILA KITA KURUS YANG PENTING SENANG BANGUN DAN DUDUK KETIKA BERIBADAH


 






KURANGKAN INCI TAMPAK LANGSING
Antara keistimewaan CINCH SHAKE SHAKLEE adalah :
  1. Menyimpan otot sedia ada & memelihara otot dari rosak
  2. Membakar lemak yang tidak diingini
  3. Mengurangkan inci yang tidak diingini
  4. Makanan segera untuk mereka yang aktif
  5. Tinggi kandungan serat dan memberi rasa puas serta kenyang
  6. Mengandungi nutrisi lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan
  7. Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan
  8. Merupakan ‘meal replacement’ yang sihat & mengenyangkan
  9. Mengurangkan selera makan bagi mereka yang tak boleh control nafsu makan
  10. Memberi tenaga berpanjangan, jadi anda tak cepat penat walaupun melakukan pelbagai aktiviti harian
  11. Rendah Indeks glisemik iaitu 22
  12. Glisemik yang rendah untuk mengekalkan tahap gula darah yang normal dan mengekalkan tenaga
  13. Penggunaan soya bebas GMO (Non-GMO Soy)
  14. Tiada perasa tiruan, warna & pemanis

TESTIMONI











Inilah kelebihan paling winnnn Cinch Shake Shaklee yang mempunyai 3 jenis perisa Coklat, Latte dan Vanila

° Kenyang lebih lama
° Inch loss
° Peha mengecil 
° Lengan mengecil

PROMOSI DISKAUN 30%

JOM PM SAYA UNTUK CERITA TENTANG SHAKLEE 
Detail seterusnya BOLEH KLIK DI SINI 
Whatsap ≠ Kak shida
Instagram ≠ shidarahmat_com
Facebook ≠ Shida Rahmat
Twitter ≠ Shida Rahmat

Youtube ≠ Shida Rahmat

0 ulasan: