100 Impian Percuma


Nak berimpian bukan susah sangat sebenarnya. Sebab itulah dikatakan impian atau angan² tu percuma.
Jadi tak salah pun kita menyusun impian.
Nak impian tu tercapai perlulah disusuli dengan usaha bukan tunggu impian tu datang tau.

Macam orang lain, saya juga ada impian. Impian saya tak de lah setinggi langit. Cukuplah hanya melihat kepada kemampuan diri.
100 impian saya ni ada jugak yang telah saya capai cuma perlu istiqomah jer. Semoga Allah SWT kurniakan impian saya tanpa halangan. Aaminn
😘😘

#100impian
#Viktoria
#s2uFamilies

  1. Nak diri sendiri sihat                
  2. Nak pegang duit sendiri dari hasil usaha sendiri
  3. Nak berjaya dalam bisnes Shaklee            
  4. Nak naik rank senior supervisor             
  5. Nak pergi umrah hasil dari bisnes sendiri
  6. Nak pergi tempat-tempat menarik di Malaysia
  7. Nak pergi umrah tajaan Shaklee            
  8. Nak pergi melancong tajaan Shaklee        
  9. Nak beli kereta sendiri                 
  10. Nak tutup aurat secara menyeluruh 
  11. Nak beli barang² sendiri                 
  12. Nak tunjuk pada suami bahawa saya boleh berdikari
  13. Nak tunjukkan pada orang lain bisnes Shaklee bukan sekadar dapat untung                 
  14. Tak nak masuk hospital sebab sakit kronik
  15. Tak nak pergi klinik sebab sakit             
  16. Tak nak makan ubat hospital             
  17. Nak cantik                     
  18. Nak kurus                     
  19. Bersedia menuntut ilmu bisnes Shaklee 
  20. Sanggup terima cabaran                 
  21. Nak mendalami ilmu agama             
  22. Nak jadi ibu yang terbaik untuk anak²        
  23. Nak jadi isteri yang baik dunia dan akhirat
  24. Nak lebih dekatkan diri dengan amalan² sunah
  25. Nak lebih menghafaz ayat² al-quran         
  26. Nak buat solat tahajud hari²            
  27. Nak solat dhuha hari²                
  28. Tak tinggal solat 5 waktu                 
  29. Nak banyak bersedekah                 
  30. Nak tolong adik-beradik 
  31. Nak buat bisness shaklee sampai bila²        
  32. Nak orang pulai indah kenal sebab jual shaklee
  33. Nak ramai kawan²                
  34. Nak baik dengan semua orang             
  35. Nak jadi orang yang paling sabar             
  36. Nak emak abah sihat walafiat            
  37. Nak emak abah makan Shaklee berterusan
  38. Nak beri emak abah produk Shaklee secara percuma
  39. Nak belikan emak abah barang² yang mereka nak
  40. Nak bawa emak abah jalan²            
  41. Tak nak emakbabah masuk hospital         
  42. Tak nak emak abah di tahan di hospital sebab sakit kronik
  43. Nak banggakan emak abah dalam bisnes shaklee
  44. Nak emak abah suka dengan pemberian saya
  45. Nak tengok emak abah g umrah             
  46. Nak tengok emak abah pergi haji             
  47. Nak emak abah  menjadi umat islam yang berjaya dunia dan akhirat                     
  48. Nak emak abah selesa dengan hidupnya
  49. Nak beri emak abah duit belanja
  50. Tak nak emak abah makan ubat hospital
  51. Nak emak abah sihat                 
  52. Tak nak emak abah sakit                 
  53. Tak nak emak abah masuk hospital            
  54. Saya tak nak emak abah makan ubat hospital
  55. Nak anak² berjaya dalam pelajaran             
  56. Tak nak anak² rasa susah             
  57. Tak nak anak² rasa susah nak makan         
  58. Nak sekolahkan anak² selagi mereka nak belajar
  59. Nak anak² jadi anak yang taat perintah Allah
  60. Nak anak² jadi anak yang soleh solehah        
  61. Nak anak² menutup aurat                 
  62. Nak anak² hormat orang tua            
  63. Nak anak² tahu baca al-quran             
  64. Nak anak² rajin melakukan solat tanpa disuruh
  65. Nak anak² rajin                    
  66. Nak anak² jaga kebersihan diri             
  67. Nak anak bekerja gaji besar             
  68. Nak bantu suami dari segi bayaran bil² rumah
  69. Nak suami ikut sama bisnes shaklee        
  70. Nak suami berhenti merokok            
  71. Nak suami sihat                     
  72. Nak beri suami makan shaklee hasil dari pemberian isteri
  73. Tak nak suami masuk hospital       
  74. Nak ada simpanan yan cukup untuk hari tua
  75. Tak nak susahkan anak² bila dah tua        
  76. Nak langsaikan hutang piutang             
  77. Nak ajak kawan² sihat makan shaklee        
  78. Nak tingkatkan kesedaran kepada kawan² tentang kesihatan
  79. Nak ajak lebih ramai orang join shaklee sebab nak sihat
  80. Ada masa untuk pergi spa                 
  81. Ada masa untuk pergi facial             
  82. Ada masa makan bersama² keluarga        
  83. Nak bawak keluarga jalan² pergi luar negara
  84. Nak bawak keluarga pergi umrah sama²        
  85. Sentiasa solat berjemaah bersama²            
  86. Nak rumah sentiasa cantik             
  87. Tak nak gemuk sampai 70kg             
  88. Nak pergi terawih di masjid             
  89. Nak suami rajin² pergi masjid             
  90. Nak ajak sekeluarga dengar ceramah         
  91. Nak pergi program ebit lew keluaga sunnah
  92. Nak anak² lelaki yang rajin ke masjid untuk solat
  93. Nak khatam al-quran setiap bulan ramadan
  94. Nak pastikan anak² khatam al-quran         
  95. Nak suami tolong buat kerja rumah             
  96. Nak lebih banyak bersedekah             
  97. Nak jadikan bisnes shaklee sebagai bisnes keluarga
  98. Nak pastikan ada anak downline seramai 200 orang sebelum tahun 2021                    
  99. Nak naik pentas shaklee terima award
  100. Nak pastikan tiap² tahun pergi BLNC Shaklee

SEMOGA IMPIAN ANDA SEMUA JADI KENYATAAN.


JOM PM SAYA UNTUK CERITA TENTANG SHAKLEE 
Detail seterusnya BOLEH KLIK DI SINI 
Whatsap ≠ Kak shida
Instagram ≠ shidarahmat_com
Facebook ≠ Shida Rahmat
Twitter ≠ Shida Rahmat
Youtube ≠ Shida Rahmat

0 ulasan: