Cinch Shake Gantikan Makanan Berat Ketika Sahur

Cinch Shake Gantikan Makanan Berat Ketika Sahur.
KENAPA?

Cinch Shake adalah minuman berasaskan protein untuk menggantikan makanan sepanjang proses menurunkan berat badan, anda akan rasa lebih berpuas hati dan kenyang!
Ia didatangkan dalam 3 perisa yang menyelerakan iaitu Chocolate, Cafe Latte dan Vanilla. Selain minum begitu sahaja, anda juga boleh variety kan cara minum dengan mencampurkan buah-buahan segar, yogurt dan sebagainya.



16 Kelebihan Dan Kebaikan
  1. Memberikan rasa kenyang berjam-jam lamanya
  2. Mengurangkan selera makan bagi anda yang tak boleh control nafsu makan
  3. Memberi tenaga berpanjangan jadi anda tak cepat penat walaupun melakukan pelbagai aktiviti harian
  4. Meningkatan metabolisme badan
  5. Memelihara otot bagi mengelakkan anda gemuk semula dgn cepat bila dah kurus
  6. Anda boleh mengambil carbo spt nasi dsb tetapi dgn kadar yg sedikit
  7. Menghilangkan lemak yang berlebihan dan mengurangkan inci pada badan
  8. Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut
  9. Mengandungi Cinch Pro iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusine.
  10. Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan
  11. Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang
  12. Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
  13. Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
  14. Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
  15. Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
  16. Soya bukan GMO
KENAPA PENTING UNTUK KITA KURUS DISAMPING MENGEKALKAN JISIM OTOT TANPA LEMAK?
Penah tak tengok orang dah kurus tapi kulitnya MENGGELEBER DAN JATUH?



Nampak tak gambar di atas? Tu sebabnya amat penting untuk kite memilih produk kuruskan badan yang membantu menyingkirkan lemak tetapi dalam mase yang same, dapat mengekalkan jisim otot badan kita.

Kebanyakkan orang suka beli dan mencuba bermacam-macam produk pelangsingan badan yang ade di pasaran kerana NAK KURUS CEPAT 

Manusia ni biasalah.. Semua benda nak cepat. Semus nak segera. Kalu traffic jam tu mengamok-ngamok suruh orang lain cepat. Lembap katanye.. Samalah macam produk pelangsingan badan. 

Kalau boleh 1 bulan nak turun sampai 10 kg!! Tak mustahil.. tapi berapa ramai yang sanggup buat semua regim senaman dan diet yang ketat untuk kurus cepat? Anda sanggup? Pada saya, biarlah kite turun 2 kg sebulan tapi konsisten. Cuba darabkan.. 2 kg sebulan x 5 bulan. Dah dapat turun 10 kg dalam 5 bulan atau lets say.. 10 kg dalam setengah tahun!!! Yang penting, turun sikit-sikit tapi konsisten.

Sebab MURAH juga ada salah satu isu penting mengapa antara kita ramai yang membeli produk kurus.
Produk pelangsingan badan banyak juga yang murah-murah.. Tapi kita tahu ke apa isi kandunganbnutrisu produk tersebut. Kurus dapat tapi muka letih, cengkung, tak berseri dan tidaj bermaya. Andavnak macam tu ke?

TERPENGARUH DENGAN IKLAN ini juga menjadi punca. Rata-rata iklan produk kuruskan badan akan cakap yang kita akan kurus dan takkan gemuk balik. Tapi realitinya kita akan bertambah berat jika kita berhentibmengambil produk tersebut.

KENAPA INI BOLEH TERJADI? 
Kebanyakan produk kuruskan badan akan menyebabkan kita kehilangan lemak. Ok.. bagus apa hilang lemak.. Tapi ingat! Bukan setakat LEMAK YANG KITE HILANG.. MALAH OTOT JUGA!!

Apabila kita kehilangan OTOT, maka kita akan kehilangan keupayaan untuk membakar lemak dan merendahkan kadar metabolisme.

So, apabila kita tidak lagi mengamalkan produk kurus tersebut, maka kita tidak boleh membakar KALORI seperti ketika kita mengamalkan produk tersebut. Bila ini terjadi, lama-kelamaan berat badan akan bertambah semula dan kita akan gemuk kembali. Tak nak!!!

Jadi, untuk kuruskan badan dengan selamat, konsisten serta tetap mendapat nutrisi yang lengkap saya sarankan anda mencuba Set Cinch Inch Loss Shaklee.
Yang terbaik hanyalah ...

1) CINCH SHAKE SHAKLEE CAFE LATTE/CHOCLATE/VANILA : 750 gram
~ RM182 : 1 botol 
~ RM261 : 2 botol (promosi hanya bulan April 2020)

2) CINCH TEA MIX : 28 sachet 
~ RM132 : 1 kotak 
~ RM236 : 2 kotak (promosi hanya bulan April 2020)



CINCH MIX TEA
  1. Cinch tea ni sangat bagus untuk mereka yang memandu jauh.
  2. Cinch tea bagus untuk student yang tengah study.
  3. Cinch tea bagus untuk mereka yang mahu kesegaran sepanjang hari.
  4. Cinch tea bagus untuk beri tenaga buat mereka yang kurang sihat.
  5. Cinch tea bagus untuk mereka yang sibuk... Cinch tea bgus utk mereka yg selalu letih dan lemau di tempat kerja.
  6. Cinch tea bgus utk mereka yg nak tenaga. Selain itu bonus lagi dpt bakar lemak, tingkatkan metabolisme, tingkatkan energy, tingkatkan fokus, anti kanser.
Khasiat dalam Cinch Energy Tea Mix Shaklee...
1) Matcha Green Tea
  • antioksida yang sangat tinggi
  • energy booster
  • metabolisme booster
  • bakar kalori up to 4x
2) Taurina
  • menggalakkan metabolisme
  • lebih bertenaga
  • larutkan lemak
  • membantu menghasilkan otot tanpa lemak
3) White Tea
  • membakar lemak-lemak berlebihan
  • menghalang penghasilan sel lemak yang tidak perlu
  • meningkatkan metabolisme
  • juga dikenali sebagai teh hijau bayi dengan mempunyai kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau.
4) Rooibos Red Tea
  • tumbuhan herba dari Afrika yang juga dikenali sebagai “The Miracle Tea” atau “Long Life Tea”
  • melarutkan lemak
  • meninggikan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak
  • agen detox yang kuat
5) Red Tea
  • Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol 
  • pejuang kanser yang kuat
  • Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan radikal bebas
  • merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegahan kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang tumor dari merebak
PROMOSI DISKAUN 30%
JOM PM SAYA UNTUK CERITA TENTANG SHAKLEE 

Detail seterusnya BOLEH KLIK DI SINI 
Whatsap ≠ Kak shida
Instagram ≠ shidarahmat_com
Facebook ≠ Shida Rahmat
Twitter ≠ Shida Rahmat

Youtube ≠ Shida Rahmat


0 ulasan: