Promosi Shaklee September 2021

Promosi Shaklee September 2021 
Setiap bulan pasti ada promosi yang Shaklee buat. Paling best setiap kali promosi mesti disertakan dengan gift yang menarik. Dah lah menarik limited pulak tu. Jom tengok promosi bulan ni.
Set Promosi
Promosi bulan ni memang untung gilerr
  • untuk ahli baru tak perlu pembelian 100uv untuk dapatkan percuma keahlian 
  • untuk ahli lama dapat percuma salah satu beg tote yang kebiasaannya ia adalah limited yang akan cepat habis 
JOM KUMPUL KOLEKSI GIFT PERCUMA SHAKLEE 
RM342 sahaja daripada harga RM427.50
  1. esp sachet yang boleh di bawak ke mana-mana, yang tak nak makan berat-berat, yang mudah masuk angin, yang mudah gastrik, yang asyik lapar je. Esp ni mudah jer masuk poket@handbag, nak minum just koyak dan tuang je dalam botol mineral, kotak susu farm fresh, botol yogurt dan macam-macam cara boleh bagi kiter kenyang kat mane juga kita berada.
  2. vitalea iron plus boleh beri pada ibuayah yang mungkin faktor usia mereka dah tak banyak makan, makanya nutrisi badan mereka dah pasti tak cukup. So beri mereka multivitamin nih sebagai pemberi tenaga untuk mereka.
  3. omega guard boleh beri pada anak-anak untuk terus fokus pdpr dan tingkatkan sistem imun. Juga boleh bakar lemak-lemak dan kolesterol berkumpul dalam badan yang boleh menyebabkan darah tinggi dan mungkin boleh terjadinya STROK.
Boleh baca info detail 3 produk promosi di atas di sini 
Produk Baru Esp Sachet
Individu Yang Perlukan Esp Sachet
Vitalea Iron Plus Untuk Ibu Hamil
Cara Memilih Minyak Ikan Berkualiti
Omega Guard

KENA GRAB AWAL TAU SEBELUM HABIS
Klik sini Nak Beli Shaklee

0 ulasan: