ResV Bukan Pengganti Vivix - Eksklusif Hanya Di Shaklee


ResV bukan pengganti Vivix, tapi produk baru yang shaklee hasilkan selepas kajian bertahun-tahun dijalankan.


ResV merupakan campuran polifenol unik berasaskan ANGGUR MUSCADINE yang dipertingkatkan dengan JAPANESE KNOTWEED, LOMBAK UNGU, CHEBULIC MYROBALAN, HAMPAS ANGGUR, BUAH DELIMA, ANGGUR HITAM DAN ANGGUR MERAH telah terbukti melaluii pelbagai kajian klinikal yang memberikan kesan positif terhadap proses penuaan. 


Hanya di Shaklee je, saintis kita berjaya extract polyphenol dari semua bahan yang kita guna nak buat ResV ni, tanpa merosakkan polyphenols


Of course lah kita patentkan, tak ada kompeni lain boleh tiru.

Ia upgrade version dari vivix ada 5 extra ramuan.
30% powerful than vivix

KEBAIKAN POLIFENOL DALAM SEBIJI KAPSUL LEMBUT

ResV adalah formula siantefik untuk menyokong kesihatan umum dan mengekalkan keremajaan serta hidup yang lebih bersemangat.
  1. Semulajadi 
  2. Tanpa Warna Tiruan
  3. Tanpa Pemanis Tiruan
  4. Tanpa Pewarna Tiruan
  5. Tanpa Pengawet 
  6. Tanpa Gluten Tambahan
KEMAJUAN SAINTIFIK
Pembangunan bertahun-tahun bersama saintis-saintis dan penyelidikan canggih secara global berjaya menghasilkan ResV-formula penemuan saintifik yang direka untuk menyokong kesihatan anda secara semulajadi.

DISOKONG OLEH 6 PATEN
Shaklee menggunakan proses pengekstrakan berpaten untuk mendapatkan segala kebaikkan polifenol dalam ResV supaya anda dapat menikmati kandungan nutrisi dan manfaatnya secara sepenuhnya.




PERTANIAN SECARA BERTERUSAN 
Shaklee komited dalam piawaian yang tinggi dalam pertanian mesra alam dan berterusan supaya anda boleh menikmati nutrien yang bermanfaat dengan kepekatan tinggi sepanjang tahun.



APAKAH ITU POLIFENOL
Polifenol adalah bahan semulajadi yang didapati dalam buah-buhan, buah beri dan sayur. Ia memberikan buah-buahan, buah beri dan sayur-sayuran warna yang terang dengan kepelbagaian warna. Polifenol telah dikaji secara meluas dan mendapat reputasi yang baik dalam industri kesihatan 

KANDUNGAN ResV

ResV mengandungi campuran propretari, bahan ramuan botani semula jadi yang dipilih dengan teliti dan menawarkan spektrum polifenol yang luas untuk mengekalkan kesihatan yang baik, dari alam semula jadi kepada anda.




1) Anggur Muscadine

Mempunyai tinggi sifat antioksidan dan kepekatan yang tinggi elargik dan elagitanin, sejenis polifenol yang terkenal.





2) Lobak Ungu

Mempunyai polifenol seperti antisianin dan lutien dengan antioksidan yang kuat untuk kesihatan yang baik.



3) Hampas Anggur dan Anggur Merah

Mempunyai paras polifenol yang tinggi seperti proantocyanidin di mana ia menawarkan kuasa antioksidan yang hebat.



4) Buah Delima

Penuh dengan nutrien penting termasuklah elagitanin, asid elagik dan flavonoid.






5) Chebulic Myrobalan (Buah Kaduka)

Juga dikenali sebagai "RAJA AYURVEDA", ia menawarkan manfaat terapuetik yang luar biasa dan mengandungi polifenol penting seperti asid galik dan asid elagik.






6) Japanese Knotweed

Mengandungi polifenol utama yang dipanggil resveratrol, ditunjukkan mempunyai banyak manfaat kesihatan positif.




7) Anggur Hitam

Kaya dengan nutrien dan penuh dengan antioksidan, polifenol dan vitamin c.






KEHIDUPAN BERTENAGA DAN CERGAS BERMULA DI SINI!!
POLIFENOL BERKESAN!!




  1. Meningkatkan tenaga dan menguatkan otot
  2. Mengalakkan kulit sihat berseri
  3. Menngkatkan sistem imunisasi 
  4. Mengalakkan detoksifikasi dan pembersihan
  5. Mungkin meningkatkan peredaran dan mengekalkan paras gula dalam darah sihat
  6. Menyokong keselesaan sendi 
  7. Perlindungan dari sel abnormal
  8. Mengalakkan fungsi otak yang sihat 

RINGKASAN KHASIAT POLIFENOL


HIDUP PENUH BERSEMANGAT DAN BEETENAGA DENGAN POLIFENOL
Kajian santifik menunjukkan bahawa amalan diet yang kaya dengan polifenol tumbuhan bagi jangka masa panjang memberikan perlindungan terhadap risiko kanser, penyakit kardiovascular, penyakit kencing manis, osteoporosis dan penyakit neurodegeneratif.


(1) Mempercepatkan penghasilan mitokondria, penjana utama tenaga badan anda. Ia juga meningkatkan jisim otot dan penghasilan semula otot dikalangan individu yang berusia, terutamanya apabila diamalkan bersama senaman.



(2) Melindungi kulit dari kerosakan oleh sinaran ultraviolet (UV) dan serangan radikal bebas, meningkatkan penghasilan kolagen dan mengurangkan garis halus serta kedutan.



(3) Meningkatkan kesihatan hati dengan mengawal stress dalaman badan, mengurangkan kemerahan, pembengkakan dan mengurangkan kematian sel pada hati. Menyerupai kesan positif berpuasa atau diet rendah kalori yang boleh membantu menurunkan berat badan.



(4) Menurunkan tahap gula darah semasa berpuasa, meningkatkan toleransi glukosa dan meningkatkan kepekaan insulin.



(5) Pengambilan jus anggur setiap hari selama 12 minggu dapat meningkatkan memori orang dewasa yang mengalami masalah mental ringan. Pengambilan polifenol setiap hari secara konsisten meningkatkan aliran darah ke otak serta meningkatkan ingatan dan daya tumpuan.



(6) Mengelakan penipisan dan meningkatkan penghasilan tulang rawan dan kolagen pada sendi.



(7) Polifenol adalah salah satu daripada sebatian untuk mengurangkan risiko kanser kerana ia dipercayai menghalang pertumbuhan dan perkembangan pelbagai sel-sel kanser 

SEL SIHAT = ANDA SIHAT 
Apabila sel anda sihat, ia menghasilkan sel-sel yang lebih sihat bagi membolehkan tubuh berfungsi dengan lebih baik.


Walaubagaimanapun, penuaan, gaya hidup tidak sihat, tekanan, pemakananan tidak sihat, radikal bebas dan toksin alam sekitar akan  akan menyebabkan sel-sel merosot serta menjejaskan kesihantan.
Secara tidak langsung ini akan 


  1. Melemahkan pertahanan sel
  2. Merendahkan tenaga sel
  3. Merosakkan DNA
  4. Mengurangkan prestasi sel
  5. Melemahkan integiriti dan jangka hayat sel


POLIFENOL - NUTRIEN PENTING UNTUK SIHAT 
1) Melindungi DNA dan memperbaiki DNA untuk mengelakkan telemore menjadi pendek.



Meningkatkan tenaga sel dengan meningkatkan penghasilan mitokondria - pengeluar tenaga badan


Meningkatkan daya tahan sel


Meningkatkan fungsi sel dengan melambatkan pembentukan protien AGE yang merosakkan sel tubuh yang boleh menyebabkan penuaan sel.


DOS HARIAN BAGI KEBAIKAN BOTANI
Kedua-dua Vivix dan ResV menawarkan pelbagai manfaat kesihatan. Dari siang hingga ke malam. Nikmati hidup sepenuhnya dengan tenaga dan kecergasan serta jalani kehidupan yang sihat dan lebih bersemangat.

BANGUN DAN BERSINAR!
Bangun dengan sesudu kebaikan setiap hari 



SELAMAT MALAM
Waktu tidur adalah masa terbaik untuk badan anda berehat dan dipulihkan.


LEBIH KECIL..
LEBIH MUDAH..
LEBIH RINGAN..
LEBIH POWER..

Segala-galanya LEBIH dengan #ResV

Korang tahu tak, shaklee mereka kapsul yang lebih kenyal, dan tebal untuk melindungi khasiat RESV dari teroksida.

Paling best bila boleh dibawa ke mana-mana sahaja tanpa perlu menyimpan di tempat yg sejuk.

Andddd...yang lebih menariknya, RESV boleh BERTAHAN SELAMA 2 TAHUN.
Tahniah korang sebab pilih company supplement yang terbaik.


RM510 : HARGA PASARAN 
RM416 : FREE AHLI DAN FREE POS 

JOM PM SAYA UNTUK CERITA TENTANG SHAKLEE 

Detail seterusnya BOLEH KLIK DI SINI 
Whatsap ≠ Kak shida
Instagram ≠ shidarahmat_com
Facebook ≠ Shida Rahmat
Twitter ≠ Shida Rahmat
Youtube ≠ Shida Rahmat

0 ulasan: