Shaklee Set Kurus Bajet




SET KURUS BAJET SHAKLEE

Set ni paling ramai orang cari tau sebab murah dan Jimat!!

✅ Buang toxin
✅ Kurangkan kolestrol
✅ Uraikan lemak
✅ Pecah lemak
✅ Lawaskan pembuangan
✅ Kempiskan perut
✅ Bonus lagi leh cantikkan kulit

Saya sendiri pun ambil dua produk ni tiap-tiap hari sebab memang best gilerrr.

Hari-hari membuang. Satu kepuasan bagi diri saya sendiri.

💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐


Jom kita tengok sebab apa lagi set kurus bajet ni best.


LECHITIN

1) Mempertingkatkan daya ingatan dan meringankan stress
Phosphatidylcholine (PC) merupakan nutrien utama yang terdapat di dalam lecithin soya. Phosphatidylcholine adalah sebahagian daripada membran yang mengelilingi sel-sel badan sebelum dirungkaikan kepada choline yang berperanan penting untuk kesihatan otak. Choline berfungsi sebagai penghantar untuk saraf cranial yang mempertingkatkan kuasa pembelajaran, memperbaiki daya ingatan, menghalang Alzheimer dan meringankan stress. Wanita hamil juga harus mengambil jumlah lecithin yang secukupnya untuk kesihatan janin 

2) Menggalakkan penurunan berat badan yang sihat.
Membantu mempercepatkan pemecahan lemak. Lecithin bertindak sebagai ‘pembersih’ salurdarah; pengambilan tambahan lecithin dalam kuantiti yang banyak membantu mengemulsi lemak, kolestrol dan trigliserid di dalam tubuh seterusnya dapat menghalang obesiti.

3) Menurunkan kolesterol
Pengambilan lecithin membantu penurunan kolestrol jahat

4) Menghalang tekanan darah tinggi
Memperbaiki tekanan darah tinggi dengan menghalang arteriosklerosis, menggalakkan peredaran darah.

5) Mencantikkan otot dan kulit
Membentuk membran sel, melembabkan dan menghaluskan kulit untuk kulit yang cantik, mengaktifkan metabolisma sel dan melambatkan penuaan.

6) Melindungi hati
Menghalang enapan lemak di hati, sirosis hati dan hati berlemak. Juga membantu memulihkan kesihatan hati.

7) Menyerap vitamin yang larut-lemak
Membantu tubuh dalam menyerap vitamin A, D, E dan K yang larut-lemak.

8) Memperbaiki alergi
Menghalang platelet darah dari mengaktifkan tisu gegelung di dalam salurdarah, seterusnya mempertingkatkan alergi seperti penyakit kulit – dermatitis, demam alergi.

9) Menghalang kejadian batu karang
90% dari batu karang terjadi dari kolestrol, lecithin mengemulsi kolestrol berlebihan untuk menyekat kejadian batu karang.

10) Memperbaiki prostat lelaki
Kajian telah membuktikan masalah prostat dan urethra lelaki dapat diperbaiki dengan pengambilan kuantiti lecithin yang banyak.

11) Meringankan sembelit
Lecithin adalah pelembut najis yang berkesan, ianya melembabkan usus dan meleraikan toksin di dalam usus.


Fakta Tentang Lechitin

Tapi tahukah anda bagaimana ia bertindak? Kita tak nampak sebab terus telan aje kan so the real picture apa yang berlaku dalam badan macam mana ye?

Eksperimen ini anda boleh buat sendiri di rumah.


Bahan-bahannya 

1- Segelas air
2- 1 biji Lecithin
3- Minyak masak lebih kurang 1 senduk kecik (atau suku cawan)
4- Sudu / stick untuk kacau

Cara-caranya 

1- Masukkan air dalam gelas (jangan terlalu penuh), diiikuti dengan minyak masak, minyak masak obviously akan terapung sebab kurang padat.

2 - Kemudian picitkan 1 biji Lecithin ke dalam minyak masak dan air tadi , tak nak picit pun takpe sebab kapsul Lecithin tadi akan pecah sendiri

3 - Kacau perlahan-lahan sehingga minyak dan Lecithin bersentuhan 

4 - Teruskan kacau sehingga campuran air+ minyak dan Lecithin tadi bertukar menjadi larutan bewarna kuning keemasan dan terhasil minyak yang berbintil-bintil macam gambar no 4.





Itulah gambaran apa yang berlaku dalam badan kita, tapi INGAT ini eksperimen pakai air tau! Dalam badan kita ada asid hidroklorik yang berkepekatan tinggi so effect nya lebih power. Dengan kata lain, lagi mudah lemak-lemak terpecah bila 'berjumpa' dengan Lecithin.

Kenapa pentingnya lemak tadi pecah dan larut bersama Lecithin?

Sangat penting kerana bila lemak tadi larut, ia lebih mudah diangkut keluar dari badan melalui proses detox. Sebab itulah Lecithin ini sungguh ideal diambil bersama agen detox seperti Herblax dan Alfafa. Akan mempercepatkan lagi proses pengeluaran lemak dalam badan kita. Selain lemak-lemak yang keluar, usus juga lebih bersih badan rasa lebih ringan dan sihat!


💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐


SEKARANG MARI KITA LIHAT PULAK KELEBIHAN HERBLAX DI DALAM SET



Manfaat Utama Herb-Lax Shaklee

🌺 Pembersihan najis yang tersekat.
🌺 Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
🌺 Membantu masalah sembelit.
🌺 Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membentu masalah sembelit.
🌺 Mengempiskan perut.
🌺 Memejalkan perut.

Sumber-sumber herba semulajadi yang terdapat dalam Herb-Lax Shaklee:

Buckhorn bark – melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan kelembapan kepada usus.

Licorice root – membantu proses detoksifikasi

Fennel seeds – mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk masalah semebelit dan kembung perut atau usus.

Anise seeds – merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan

Rhubarb root – Herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakan sebagai antibiotik

Blue malva flower – membantu proses detoksifikasi danmengimbangi tekstur kulit

Culver’s root – membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma

Alfalfa leaf – membersihkan usus, darah dan hati.

Senna leaf – merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut, percepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.


 Siapa Yang Memerlukan Herb-Lax Shaklee?

🍀 Mereka yang pengamal tegar ubat tahan sakit
🍀 Mereka yang ada masalah pembuangan kurang lancar
🍀 Mereka yang banyak jerawat
🍀 Pesakit gout
🍀 Kita yang ingin membersihkan usus.


Lain-lain manfaat :

🌼 Memudahkan fungsi usus
🌼 Menghilangkan jeragat
🌼 Mengurangkan bau badan

💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐


Testimoni Kejayaan Dengan Set Kurus Bajet Shaklee 














MEREKA SUDAH 
ANDA BILA LAGI ? 



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Untuk order.
Untuk masuk bersama team saya.


HUBUNGI SAYA SEKARANG, 

Hanya klik link di bawah ini 

http://www.wasap.my/60197297176/SetKurusBajet

#hargagempak
#codskudai
#codsenai
#codpulai 
#freepos 











0 ulasan: