Betul ke ESP SHAKLEE untuk kecantikan? Jom Tengok




Misi amik tahu untuk kali ini ialah mengupas persoalan yang sering diajukan oleh mereka-mereka di luar sana bahawasanya adakah benar ESP SHAKLEE untuk kecantikkan?
Mari kita sama-sama ikuti misi selanjutnya.

ESP SHAKLEE seringkali dikaitkan dengan PROTIEN.








APA ITU PROTIEN ? 


Protein terdiri daripada karbon, hidrogen, oksigen, dan nitrogen. Terdapat sebahagian protein juga mempunyai unsur fosforus dan sulfur. Ikan, susu, daging, kekacang (kacang tanah dan kacang soya) dan putih telur kaya dengan protein. Protein dapat membina tisu badan, enzim dan hormon.




MENGAPA ESP NON GMO ? 

Apa itu Non GMO Soya ye? Non GMO Soya maksudnya "NON GENETICALLY MODIFIED ORGANISM dimana kandungan soya dalam ESP ini tidak diubah secara genetik oleh manusia.


Soya yang kita makan dalam seharian tu ialah GMO Soya dan saya setuju yang pengambilan GMO Soya secara berlebihan boleh mendatangkan mudarat. Yelah, ciptaan Tuhan ni kalau kita dah ubah genetic dia mestilah ada kesannya kan? 




APAKAH KEBAIKKAN JIKA KITA AMBIL ESP? 


Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.

Untuk wanita yang sedang pregnant macam saya sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.

Untuk wanita yang menyusu anakbertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.

Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.

Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.

Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat: ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.

Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!

Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Laar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan tuhan bagi sebagai ujian.






SECARA UMUMNYA JIKA BADAN KITA KEKURANGAN PROTIEN AKAN TERJADILAH MASALAH-MASALAH SEPERTI DI BAWAH INI. 



♥ Anemia (kurang darah atau kurang oksigen dalam darah) 



♥ Kidney disease (penyakit buah pinggang) 



♥ Liver (penyakit hati) 

♥ High Cholesterol (kolesterol tinggi)

♥ Low blood pressure (tekanan darah rendah) 

♥ Low blood sugar (kandungan gula darah rendah) 

♥ Nerve instability (Fungsi saraf tak stabil) 

♥ Peptic ulcer (Ulser perut + usus) 

♥ Poor wound healing (Luka ambat sembuh) 

♥ Poor blood circulation (Pengaliran darah yang tidak lancar) 

♥ Poor vision (Penglihatan kurang baik) 

♥ Irritability (Badan menggeletar) 

♥ Fatigue (Letih lesu) 

♥ Weakness (Lemah) 

♥ Water retention (Tinggi kandungan air dalam tisu badan) 

♥ Prolonged period of time mental retardation (Terancat akal) 

♥ Lack of resistance to infection (Ketahanan badan rendah terhadap jangkitan)




UNTUK SIAPAKAH ESP SHAKLEE?


1. Ibu menyusu.



2. Ibu hamil.



3. Lelaki/wanita yang ingin turunkan berat badan.



4. Sesiapa sahaja yang inginkan kesihatan berpanjangan.



5. Mereka yang mengalami masalah kesuburan.




6. Mereka yang ingin menghilangkan parut (parut jerawat mahupun parut2 di badan).



7. Mereka yang ingin menaikkan taraf kesihatan. 



8. Mereka yang inginkan kulit cantik berseri serta halus mulus.



9. Wanita yang inginkan payudara anjal.



10. Sesuai untuk kanak2 sehinggalah warga emas.








SEKARANG SAYA NAK CERITA KENAPA ESP LEBIH BERKAIT RAPAT DENGAN KECANTIKAN.
INI KERANA ESP ....

  • Sangat penting untuk membentuk kolagen pada kulit
  • Berperanan mempercepatkan proses pemulihan pada kulit dan mencerahkan kulit
  • Melindungi sel-sel dari kerosakan, mengecilkan pori-pori muka
  • Bertindak sebagai anti oksida, menggantikan sel-sel kulit yang baru


Nah!!  terbukti berkesan bahawa ESP SHAKLEE memang berkait dengan perubahan untuk kecantikkan semua golongan yang mengamalkannya.


Anda nilaikan sendiri dengan semua testimoni di bawah ini.

























KERANA DIRIMU BEGITU BERHARGA

KECANTIKKAN BERMULA DARI DALAM 


Untuk info lanjut 👇👇
Detail seterusnya BOLEH KLIK DI SINI 
Whatsap ≠ Kak shida
Instagram ≠ shidarahmat_com
Facebook ≠ Shida Rahmat
Twitter ≠ Shida Rahmat
Youtube ≠ Shida Rahmat


0 ulasan: