Cara Berpuasa Tanpa Rasa Lapar





Bila tak puasa pada bulan puasa, ada yang suka ada pula yang tak suka sebab nanti kena wajib ganti puasa.

Untuk para wanita, suka atau tak mesti ada cuti puasa. Ada juga yang puasa penuh terutamanya ibu-ibu mengandung yang kuat asalkan tidak memudaratkan bayi dalam kandungan dan juga ibu itu sendiri.

Bila bab ganti puasa ada je alasan. Salah satunya 'LAPAR'. 
Lebih-lebih lagi untuk pelajar-pelajar sekolah wanita yang sudahpun terpaksa ganti puasa kerana datang haid pada bulan puasa.

So, saya di sini untuk menyelesaikan masalah anda semua. Bukan untuk yang tak tahan lapar saja tapi semuanya tak kira lelaki. perempuan, tua dan muda kerana apa yang hendak sampaikan di sini ialah sesuatu yang sangat-sangat berharga.

Jom .. Kita ikuti seterusnya.



Yeazaaaaa ... Ini dia SET PUASA SHAKLEE. Set ni ada segala-galanya yang anda mahu. 

❌Tak de lagi alasan lapar 
❌Tak ada lagi alasan penat 
❌Tak ada lagi alasan letih 
❌Tak ada lagi alasan dahaga
❌Tak ada lagi tak larat 
❌Tak ada lagi alasan macam-macam 


SET PUASA SHAKLEE

Puasa pun dah nak dekat ni, korang dah ready ke supplemen untuk berpuasa nanti? Yang nak puasa ganti tu jom try Set Puasa Shaklee, seisi keluarga boleh ambil taw.

ESP
MEAL SHAKE 
PERFORMANCE DRINK

Siapa yg perlu ambil Set Puasa Shaklee?


đź–ŚMereka yg sdg berpuasa.

đź–ŚWanita hamil.

đź–ŚWanita yg sdg menyusukan anak.

đź–ŚKanak2 terutama yg baru belajar berpuasa.

đź–ŚMereka yg memerlukan tenaga yg lebih.

đź–ŚMereka yg menjalankan aktiviti fizikal yg banyak.

đź–ŚMereka yg mementingkan kesihatan, makanan rendah kalori dgn hidangan yg lengkap. 



Kepentingan Set Puasa Shaklee




✔Memberikan rasa kenyang yg lama.

✔Mengelakkan gastrik.

✔Bonus utk kulit cantik.

Bantu kekal bertenaga sepanjang hari.

✔Pengambilan makanan berprotein tinggi di waktu sahur boleh membantu mengurangkan rasa lapar kerana kadar pencernaan dan penyerapan protein adalah lebih lama berbanding makanan tinggi karbohidrat.

✔Setiap hidangan ESP adalah rendah GI di mana membantu memberikan tenaga disamping kenyang lebih lama.

✔Sumber protein yang baik juga akan membantu menyerap kolesterol, mencantikkan kulit serta menganjalkan payudara.

✔Gabungan kalsium dan protien di dalam ESP menjadi makanan tambahan untuk penghasilan utama susu ibu yang dapat diberikan kepada si manja kesayangan anda sepanjang bulan ramadhan.






✔Makanan lengkap yg mengandungi kesemua nutrisi dan vitamin yg diperlukan oleh tubuh.

✔Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan. 

✔Memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak2.

✔Mealshakes berperisa vanilla yang pasti memikat rasa.

✔Ia membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 jenis vitamin dan mineral yang penting.

✔Kaya dengan kalsium, dan serat yang membantu anda mengatasi masalah sembelit apabila berpuasa.

✔Sumber vitamin lengkap untuk keperluan harian yang tidak dapat dipenuhi semasa berbuka dan sahur.








✔Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi.

✔Memelihara tahap gula darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalaman.

 ✔Meningkatkan stamina. 

✔Meningkatkan daya ketahanan badan.

Performance Drink adalah umusan ekslusif Opticarb memberikan kita karbohidrat bagi daya ketahanan dan elektrolit bagi penghidratan semula dengan segera.

✔Performance Drink membantu mengelakkan dehidrasi dan memastikan keseimbangan elektrolit badan.






Utk order ?


HUBUNGI SAYA SEKARANG, 

Hanya klik link di bawah ini 

http://www.wasap.my/60197297176/SetBerpuasa

#hargagempak
#codskudai
#codsenai
#codpulai 
#freepos 



0 ulasan: