Elakkan Perut Buncit Selepas Bersalin




PERUT BUNCIT ..
Samaada perempuan atau lelaki tak ada yang terkecuali mesti ada yang perut buncit.

Yang menjadi masalah besar perut buncit ialah apabila seorang wanita yang sudah bersalin tetapi perutnya masih tetap seperti belum bersalin..

Eauwwwwww ... Menyeramkan bukan? 
Macam mana nak kempiskan perut buncit tu ?
Malunya bila ada kawan-kawan yang menegur perut anda.

Lebih memalukan dan lebih marah apabila suami sendiri menegur perut anda.




Kenapa perut buncit selepas bersalin ?

Perut buncit selepas bersalin sebenarnya sebab kulit kita dah mengembang, bila makan mudah nak kedepan pastu banyak ruang hasil 9 bulan mengandung. 

Jalan mudah n tak nak banyak fikir untuk elakkan dari kembang dan terus kembang ialah pakai girdle atau bengkung atau pun tahan nafas apabila berdepan dengan orang .. Hehehe kelakarkan kena tahan nafas supaya tak nampak perut yang buncit tu.

Namun begitu, anda semua jangan risau kerana ada jalan lagi.mudah untuk kempitkan perut iaitu SET KEMPIS PERUT SHAKLEE. Set yang boleh tegangkan kembali kulit dan otot2 kita supaya jadi fit dan tidak menggeleber. 



(✖﹏✖)(✖﹏✖)(✖﹏✖)(✖﹏✖)


Meh saya beri tips yang boleh membantu mempercepatkan lagi proses mengempiskan perut dengan SHAKLEE.




🌀Melakukan senaman sit-up yang bertumpu kepada perut dan punggung. Senaman sit-up akan menegangkan kembali otot di bahagian perut.




🌀Pemakaian bengkung atau korset sangat membantu kerana apabila kita memakai korset/bengkung secara automatic pengambilan (portion) makanan juga berkurangan. Masalah perut buncit selalu berlaku apabila kita makan lebih dari biasa dan akan membesarkan ruangan sedia ada di dalam perut.




🌀Menyusukan bayi anda. Tahukah anda setiap kali anda menyusukan bayi sebanyak 500 kalori akan terbakar? Jadi apalagi, nikmatilah nikmat yang sedia ada untuk kurus.




●︿●●︿●●︿●●︿●●︿●●︿●●︿●●︿●●︿●●︿●


Sekarang saya nak cerita pulak cara kempiskan perut dengan pengambilan Set Shaklee yang terdiri daripada iaitu Chinch Shake, Omega Guard dan Herblax. Gandingan ini adalah gandingan MANTAP untuk me’nyah’ keluar toksin dan lelemak di dalam tubuh.




Mari kita lihat apakah fungsi setiap vitamin di dalam set ini

Cinch Shake

Membantu membina otot yang kuat kerana untuk dengan otot yang kuat, proses peningkatan metabolisma (membakar kalori ) akan berjaya.

Peranan Cinch Shake membantu menegangkan otot-otot di tubuh. Sebab tu ada sesetengah orang bila kurus kulit jadi mengeleber. Selain itu ia memberikan rasa kenyang dan tenaga  yang berpanjangan.



Omega Guard

Adalah sejenis minyak ikan yang berkhasiat yang bukan hanya untuk mengembangkan fungsi otak, ia juga membantu dalam menurunkan berat badan. 

Malah penurunan berat badan akan menjadi lebih pantas jika di lakukan dengan senaman yang berkualiti. Ia juga membantu mengawal paras gula di dalam tubuh dan mengurangkan selera hendak makan.

Apakah perbezaan Lecithin dengan Omega Guard?
Pembakaran/ pencairan lemak dengan lebih pantas dan lebih banyak khasiat. 
Ibarat naik kapal terbang ke Kota Bharu dengan naik kereta ke Khota Bharu, mana yang lebih cepat sampai? 
Sudah tentu kapal terbang. Begitulah perbezaan Lecithin dan Omega Guard. 
Walaupun harganye lebih mahal daripada Lecithin tetapi kesannya sangat memuaskan.

Herblax

Sangat membantu dalam penyingkiran toksin yang lembut. 
Ia juga meransang usus untuk mempercepatkan proses pembersihan kepada najis yang tersekat dan tersimpan lama di dalam tubuh kita. 
Kesannya lebih kuat daripada Alfalfa. 
Sekiranya rasa perut banyak angina dan terlebih buncit, boleh mengambil Herblax.


●︿●●︿●●︿●●︿●●︿●●︿●●︿●︿●



Berikut adalah testimoni mereka yang berjaya mengamalkan Set Kempiskan Perut ini:





Jangan tunggu lakukan sekarang sebelum anda menyesal 


HUBUNGI SAYA SEKARANG, 

Hanya klik link di bawah ini 

http://www.wasap.my/60197297176/SetPerutBuncit

#hargagempak
#codskudai
#codsenai
#codpulai 
#freepos 



0 ulasan: