Cinch Shake Shaklee Protien Terbaik Untuk Kuruskan Badan


Cinch Shake Shaklee merupakan minuman diet yang sangat enak. Didatangkan dalam 3 perisa iaitu Vanilla, Coklat dan Latte.  Cinch Shake Shaklee seolah membuat anda tak rasa yang anda sedang berdiet! Tambahan pula, leusina (leucine) dalam Cinch Shake Shaklee membantu mendapatkan berat badan idaman tanpa lemak menggeleber sekali gus membantu anda kurus dengan lebih cepat dan mengekalkan otot.

Peranan LEUCINE dalam proses menurunkan berat badan ialah
  • Memelihara otot-otot(jisim otot badan tak berkurang).
  • Bakar lemak yang tidak diperlukan oleh tubuh badan.
  • Buang berat( LEMAK) yang tidak diperlukan.
APA ITU LEUCINE?
ianya yang memberi isyarat kepada otot agar menghalang kehilangan otot semasa pengurangan berat badan.

Sebab itu ada yang timbang berat badan masih berat tetapi keadaan badan sudah pun nampak fit dan ada bentuk badan. 
Pelik kan? berat tak turun tapi baju lama dah boleh pakai semula. 
Itulah dia tugas LEUCINE

Cinch Shake ni jika di amalkan selalu
akan membuatkan anda banyak kehilangan lemak. 
Yea la kan kita makan pun hari²
lemak tu walau tak banyak mesti masuk dalam badan.

Sebab itu semua produk kurus perlu diamalkan secara konsisten selain itu juga kawal pemakanan terutamanya gula dan minuman berkafien.

Pasti bentuk badan dan berat anda lebih seimbang.
Kesihatan juga dijamin lebih baik dari dalaman.

Ada yang kurus tapi menggeleber. Itu bermakna otot hilang badan dah tak pejal. 
Semestinya tak cantiklah kan? terutamanya tang perut tu. Pasti berlipat² la kan.

16 KELEBIHAN DAN KEBAIKAN
  1. Memberikan rasa kenyang berjam-jam lamanya
  2. Mengurangkan selera makan bagi anda yang tak boleh control nafsu makan
  3. Memberi tenaga berpanjangan jadi anda tak cepat penat walaupun melakukan pelbagai aktiviti harian
  4. Meningkatan metabolisme badan
  5. Memelihara otot bagi mengelakkan anda gemuk semula dgn cepat bila dah kurus
  6. Anda boleh mengambil carbo spt nasi dsb tetapi dgn kadar yg sedikit
  7. Menghilangkan lemak yang berlebihan dan mengurangkan inci pada badan
  8. Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut
  9. Mengandungi Cinch Pro iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusine.
  10. Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan
  11. Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang
  12. Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
  13. Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
  14. Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
  15. Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
  16. Soya bukan GMO
Harga : RM181.25

Apakah Kandungan Cinch Shake Shaklee?
  • Mengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusina.
  • Diperkaya dengan Leucine™ untuk membina otot/muscle tanpa lemak, membakar lemak berlebihan semasa anda mengurangkan berat badan.
  • Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian, bersamaan protein 1 paha ayam, bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang.
  • Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian, bersamaan kandungan serat 2 biji apple.
  • Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga, sesuai untuk kencing manis juga.

Cinch Shake adalah minuman berasaskan protein untuk menggantikan makanan sepanjang proses menurunkan berat badan, anda akan rasa lebih berpuas hati dan kenyang.

TESTIMONI CINCH SHAKE SHAKLEE





INILAH SAYA 

Kenali Kak Shida di sini



0 ulasan: