10 sebab kenapa Shaklee ni Bisnes Pilihan Terbaik!

10 sebab kenapa Shaklee ni Bisnes Pilihan Terbaik!

Korang hairan tak kenapa Shaklee sangat meletup popular sekarang?

Ramai giler yang dah berdaftar dengan Shaklee tahun ni.
Masters baru pun dah bertambah-tambah rank up.
Termasuk barisan Coordinators dan Supervisors, Leaders semua
Car Bonus Achievers lagi
Termasuk juga ahli-ahli Business Builders yang baru nak rank up
Ya Allah, ramainya.

Salah satu rahsia kejayaan mereka adalah datang dari sebab syarikat Shaklee itu sendiri!
Shaklee tanpa gagal berjaya bayar bonus pada ahlinya setiap tengah bulan sejak 25-30 tahun lalu.
Ini menunjukkan bisnes ini sangat sangat dipercayai oleh orang ramai.
Bukan mudah beb nak bertahan dengan kekuatan ahli dalam 2-3% dari populasi rakyat Malaysia ni.

Oleh itu, inilah sebabnya KENAPA..







===========================================
SUDAHKAH ANDA BERSEDIA UNTUK MENDAPATKAN PRODUK-PRODUK SHAKLEE?
Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee.

Whatsap ≠ Kak shida
Instagram ≠ shidarahmat_com
Facebook ≠ Shida Rahmat
Twitter ≠ Shida Rahmat
Youtube ≠ Shida Rahmat

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Sebarang pembelian produk Shaklee bakal mendapatkan khidmat nasihat.
Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh terus menghubungi saya atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1175197 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya.

Atau boleh klik di sini untuk terus mendaftar secara online
Daftar Ahli Online Di bawah Empayar Indah Legacy
Daftar Keahlian


0 ulasan: