Bersih Usus Dengan Herblax


Kenapa perlu cuci usus?

Untuk mencuci usus dari kandungan lendir & saki baki makanan yang melekat di dinding usus. 
Usus yang tak bersih akan mengeluarkan toksin yang mengalir bersama darah ke seluruh badan. 

Usus yang kotor ini mungkin akan menyebabkan keracunan darah. 
Usus yang kotor ini juga boleh menghalang penyerapan vitamin ke dalam badan. 

Jom cuci usus anda sekarang !

Herblax dengan gabungan 9 herba semulajadi membantu mencuci usus, mengeluarkan toksin dari badan dan najis2 lama yang tersekat di dalam badan. CUCI USUS KORANG!!

Untuk lose weight, mesti cuci usus terlebih dahulu! Nak tahu kenapa kena cuci usus? Nak cuci macamana tu?

Kita mesti melalui proses detoks terlebih dahulu sebelum memulakan program penurunan berat badan. Tujuannya adalah untuk penyerapan nutrien manakala yang tidak diperlukan oleh badan akan dibuang secara baik

Sebagai makluman, apa yang di detox oleh badan adalah tidak secara keseluruhan dan terdapat sisa-sisa kecil yang tidak boleh di detox secara terus maka pengambilan supplement 2-3 kali seminggu adalah penting untuk tujuan mencuci usus

So, gunalah HERBLAX!!

Herblax adalah campuran herba yang berfungsi mencuci toksin dan ba ki kotoran yang berada dalam usus. Lemak-lemak dan kolesterol yang dipecahkan tadi akan di 'pam' sehingga bersih oleh tubuh dengan bantuan herblax


Kenapa kita perlu cuci usus kita?  Apa yg kita makan semuanya melalui usus.  Betul kan?

Jadi apa2 makanan yg kita makan sama ada makanan berminyak,  minuman bergas,  makanan yang tak sihat kalau kita tak cuci usus kita,  apa akan jadi?

Usus kita menjadi kotor.  Oleh itu,  bila kita ambil herblax,  ia mampu utk mencuci segala kotoran yg ada pada usus kita dan melancarkan proses perkumuhan semula jadi tubuh.  

Manfaat utama herblax ni ialah 

  1. pembersihan najis yang tersekat
  2. merangsang usus utk percepatkan proses pembersihan (najis yang dah lama tersekat atau tersimpan lama dlm tubuh badan kita akan diproses pembersihannya secara lembut)
  3. boleh mengempiskan perut

So paham kan kt situ fungsi herblax.  Ingat herblax ingat usus 

===============================================

Hubungi saya untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut tentang produk Shaklee dan juga dapatkan harga istimewa bagi setiap produk Shaklee.

Whatsap ≠ Kak shida
Instagram ≠ shidarahmat_com
Facebook ≠ Shida Rahmat
Twitter ≠ Shida Rahmat
Youtube ≠ Shida Rahmat

Terima kasih kerana mendapatkan produk Shaklee daripada saya. Sebarang pembelian produk Shaklee bakal mendapatkan khidmat nasihat.

Sekiranya berminat menjadi Pengedar Sah Shaklee, boleh terus menghubungi saya atau pergi terus ke mana-mana cawangan Shaklee, mendaftar di bawah ID Shaklee 1175197 dan anda bakal mendapat bimbingan daripada saya.

Atau boleh klik di sini untuk terus mendaftar secara online
Daftar Ahli Online Di bawah Empayar Indah LegacyPost a Comment

0 Comments