Cara Mudah Hilangkan Jeragat Tanpa Laser


Memang Iumrah manusia suka melihat perkara yang cantik. Tambah lagi sebagai seorang lsteri pasti nak nampak menarik bila dengan suami.
“Kenapa la susah sangat jeragat aku nak hilang ni?”

INFO JERAGAT
Jeragat sebenarnya bukan di lapisan luar muka kita, ia sebenarnya mempunyai akar sehingga ke lapisan bawah kulit. 
Sebab tu la kalau guna set-set skincare ni jeragat tak hilang, tapi lama-lama dia muncul balik. Ini sebab akar jeragat itu sendiri masih ada dalam kulit kita ni.
Ini adalah salah satu kesilapan, guna macam-macam set skincare untuk hilangkan jeragat.. BERHASIL tetapi hanya dari luar. Bila kita dah rawat jeragat daripada luar, 

Bagaimana proses terjadinya JERAGAT?
Jeragat muncul dari akar kulit ke permukaan kulit sehingga ia kelihatan sebagai tompok-tompok berwarna coklat kecil.
Jika dibiarkan tompok coklat ini, lama kelamaan akan betsambung dengan tompok-tompok yang lain seterusnya akan menghasilkan tompok yang lebih besar.
Sekiranya itu terjadi proses menghilangkan jeragat akan menjadi semakin sukar. Belum terlambat untuk anda baik pulih kulit dari dalam dengan pengambilan vitamin yang membantu mengelakan terjadinya jeragat yang baru.

SET JERAGAT SHAKLEE
Vitamin C 
  • Sangat penting untuk membantu menggantikan sel-sel kulit lama kepada sel-sel kulit baru.
  • Meningkatkan penghasilan kolagen semulajadi kulit
  • Memudarkan jeragat
  • Mengecutkan jerawat
  • Memudarkan parut
Vitamin E
  • Meningkatkan peredaran darah ke wajah
  • Meningkatkan pemulihan sel kulit rosak
  • Menghalang penghasilan bintik hitam akibat sunburn
  • Meningkatkan proses rejuvenasi kulit

TESTIMONI


Untuk pertanyaan dan order boleh klik pada butang whatsapp dibawah. Info lebih detail di sini Jeragat Dan Pigmentasi

HARGA SET JERAGAT SHAKLEE
RM257.50 normal 
RM206.00 ahli

Post a Comment

0 Comments