Saranan Set Berpuasa Shaklee Semasa Ramadhan

SARANAN SET TERKINI UNTUK BERPERANG MASA SAHUR!
Sekarang pun dah ada yang sedang berpuasa kan ...
Maybe dah ada yang terasa berpuasa ketika cuaca panas lebih-lebih lagi ibu hamil pada peringkat awal.
Tak kurang jugak yang takut-takut nak puasa sebab ada gastrik.
Tak nak lah baru puasa sehari dua dah lemau, letih lesu memanjang. Jom beli Set Berpuasa Shaklee ni, seisi keluarga boleh ambil tau.

Siapa yang memerlukan SET ini?
  1. Mereka yang sedang berpuasa
  2. Wanita hamil.
  3. Wanita yang sedang menyusukan anak
  4. Kanak-kanak terutama yang baru belajar berpuasa.
  5. Mereka yang memerlukan tenaga yang lebih.
  6. Mereka yang menjalankan aktiviti fizikal yang banyak.
  7. Mereka yang mementingkan kesihatan, makanan rendah kalori dengan hidangan yang lengkap. 
SET SARANAN SEMASA RAMADHAN 
ESP Mix Soy Protein Isolate Powder
Memberikan tenaga berterusan, berasaskan protein.
Tumbuhan yang berkualiti tinggi.
Makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein. 
Lengkap dengan 9 asid amino perlu.

HARGA: RM162

Performance Drink Oren Dan lemon lime 
Menyegarkan dan menghilangkan dahaga.
Tingkatkan prestasi untuk mencapai kemenangan yang diimpikan. 
Serlahkan prestasi terbaik anda yang kekalkan momentum.
Dengan proprietari OPTI-LYTE™ campuran elektrolit ditambah campuran unik karbohidrat untuk memberikan tenaga segera dan berterusan disamping menyokong penghidratan optimum.

HARGA:
OREN RM 87
LEMON LIME RM 149

Meal Shakes
Makanan lazat di mana-mana sahaja
Minuman berkhasiat, sedap dan berkrim serta sumber yang kaya dengan kalsium, serat dan protein. 
Sesuai untuk kanak-kanak, remaja dan juga dewasa di mana-mana sahaja.

HARGA: RM120

Lecithin
Lemak sihat yang anda perlukan
Lecithin dikenali sebagai pengemulsi semula jadi yang menguraikan lemak menjadi molekul-molekul kecil untuk penghadaman.
Lecithin juga ditukar menjadi asetilkolina di dalam tubuh anda, yang diperlukan untuk membantu mengekalkan tubuh yang sihat.

HARGA: RM55

Herb-Lax™
Untuk pelawasan 
Campuran proprietari Herb-Lax termasuk daun senna, yang 
digunakan secara tradisional sebagai laksatif semula jadi.
Merangsang pergerakan usus untuk melancarkan proses perkumuhan semula jadi tubuh.

HARGA: RM 58

Cinch Shake Mix
Shake lengkap dan pantas 
Minuman yang lazat, pantas dan berkhasiat untuk anda. Ia membekalkan nutrien seumpama satu hidangan, tetapi rasanya enak seperti pemanis mulut.

HARGA: RM 182

Jadi, sekiranya anda mahukan cara pengambilan yang benar-benar bermanfaat untuk seisi keluarga, maka vitamin Shaklee adalah pilihan yang paling tepat sekali!

Untuk Pertanyaan dan Order 
ORDER SHAKLEE
Kenali Kak Shida di sini 
KAK SHIDA N TEAM INDAH LEGACY





0 ulasan: