Pain Relief Caplet: Kebaikan Untuk Sakit Sendi


Pain Relief Caplet Shaklee menghilang dan melegakan rasa sakit sendi dan rasa tidak selesa secara semulajadi. Ia juga mendorong pergerakan sendi yang selesa selepas bersenam.

Pain Relief Caplet mengandungi campuran boswellia yang diuji secara klinikal bersama dengan ekstrak safflower, yang memberikan bantuan untuk sendi yang terlalu banyak bekerja. Ini sesuai untuk mereka yang kerjanya memberi tekanan pada sendi dan yang tidak kerap bersenam.


KEISTIMEWAAN PAIN RELIEF CAPLET

Ada 4 ciri keistimewaan produk Pain Relief Caplet (PRC) Shaklee yang perlu anda tahu.
 1. Setiap hidangan mengandungi 1,082 mg ekstrak Boswellia dan 150mg ekstrak Safflower. Ia dicipta supaya selamat diambil dan lembut pada perut. Orang gastrik pun boleh ambil. Malah ianya tidak mengandungi aspirin.
 2. Produk ini telah terbukti berkesan dalam kajian saintifik yang ianya mampu menghalang kesakitan secara semulajadi.
 3. Formula produk telah dipatentkan oleh Shaklee (U.S Patent No. 7,195,790)
 4. Produk ini terbukti berkesan dalam mengurangkan ketidakselesaan dan kesakitan sendi dan otot. Malah kesannya sangat cepat mengikut testimoni pengguna.


PERBEZAAN PAIN RELIEF CAPLET DAN OMEGA GUARD UNTUK MASALAH KERADANGAN.

Ada orang tanya.
Antara Pain Relief Caplet (PRC) dan Omegaguard, mana lagi bagus untuk masalah KERADANGAN?
Ok macam ni. Keduanya ada fungsi dan manfaat tersendiri


PRC (Pain Relief Caplet) 
- Mencegah dari awal keradangan tu berlaku. Maknanya dia akan "Cut" siap-siap jika tubuh kita ada tanda-tanda nak jadi keradangan. Kiranya PRC ni memberi perencatan awal-awal la radang tu.

Tapi kalau ada jugak terlepas keradangan tu masuk ke dalam tubuh, itu tugas Omegaguard

Kandungan OMEGAGUARD ada omega 3 boleh bantu mengurangkan keradangan yang telah berlaku dalam tubuh.

Kiranya kedua suplemen ni saling memerlukan dan ada kebaikannya tersendiri. Dalam PRC tak ada kandungan minyak ikan tau. Dan kita tahu minyak ikan ni pun sangatttt la diperlukan oleh tubuh manusia untuk kekal sihat.

Jangan ambik mudah bab keradangan ni tau. Kebanyakan penyakit kronik yang terjadi punca awalnya adalah keradangan.


MANFAAT PAIN RELIEF CAPLET 
 1. Melegakan masalah  senggugut
 2. Menghalang pertumbuhan kanser
 3. Melegakan kesakitan otot
 4. Mengurangkan gejala asma
 5. Melegakan kesakitan sendi
Gantikan pain killer yang bahayakan kesihatan jangka masa panjang dengan Pain Relief CapletSIAPA YANG SESUAI MENGAMBIL PAIN RELIEF CAPLET?

 1. Mereka yang berusia dari 30an ke atas
 2. Yang mengalami sakit lutut, sendi, otot
 3. Yang aktif bersukan / atlit sukan
 4. Orang dewasa yang bekerja
 5. Ibu yang sentiasa sibuk
 6. Wanita yg mengalami PMSKANDUNGAN PAIN RELIEF CAPLET

Pain Relief Caplet mengandungi gandingan sinergi berpaten daripada ekstrak Boswellia dan ekstrak Safflower yang mana ianya melegakan kesakitan dan ketidakselesaan sendi secara semula jadi. Malah ianya juga lembut pada perut.

Kandungannya adalah gandingan ekstrak Boswellia dan ekstrak safflower, yang membantu melegakan kesakitan dan ketidakselesaan sendi, secara semula jadi.

Boswellia iaitu ekstrak herba yang diambil daripada pokok Boswellia serrata. Ekstrak resin daripada pokok Boswellia telah digunakan sebagai ubat tradisional berabad lamanya.

Boswellia (Frankincense/Kemenyan India) adalah salah satu herba purba dan paling bernilai di Ayurveda. Minyak pati dari resin biasanya digunakan dalam aromaterapi, cat, dan varnis.

Asid Boswellia yang terdapat dalam resin getah adalah bahan utama yang memberi kesan anti-keradangan, ia secara tradisional digunakan untuk merawat arthritis, spondylitis, sindrom kesakitan kronik, dan penyakit keradangan usus.

Safflower adalah salah satu daripada tanaman tertua di dunia dan secara tradisional digunakan sebagai ubat herba.

Safflower (Bunga Serupa Thistle Dalam Keluarga Bunga Matahari) adalah salah satu tanaman tertua di dunia dan telah wujud selama lebih daripada 4000 tahun. Ditanam untuk biji, minyak dan bunganya. Safflower dihasilkan secara komersial sebagai minyak yang boleh dimakan, pewarna kain, pewarna makanan, dan tujuan perubatan.

Ekstrak bunga dari Safflower mungkin mempunyai kesan antibakteria, antivirus, dan anti-keradangan. Dalam perubatan tradisional Cina, ia digunakan untuk meningkatkan peredaran darah seperti menyingkirkan darah beku dan mengawal atur kitaran bulanan. Ia juga diketahui untuk merawat kesakitan haid, kesakitan abdomen, kesakitan sendi, osteoporosis dan migrain.

Banyak lagi info tentang Pain.Relief Caplet menerusi blog Master Fatin Hamdan

TESTIMONI PAIN RELIEF CAPLET SHAKLEERUGI MEMANG RUGI YANG TAK CUBA
Selamatkan organ tubuh badan dari dadah terlebih dari pain killer.

Post a Comment

0 Comments