Promosi Twin Pack Shaklee

Assalamualaikum..
Agak lama tak update blog. Dah cuti ni, saya nak ngadap blog je. Nak sebar info-info sahih. Sebelum tu nak bagitau Promsi Twin Pack Shaklee yang telah pun berjalan.

Perhatikan gambar di bawah. Saya akan terangkan satu persatu dengan lebih detail. PROMOSI BERMULA 15/3/2020 HINGGA 31/5/2020. Wowww lama kan?



Harga Promosi adalah seperti berikut

CINCH SHAKE PERISA COKLAT/LATTE/VANILA 
Pilihan juga dibenarkan antara
TWIN COKLAT/VANILA
TWIN LATTE/COKLAT
TWIN VANILA/LATTE
2 botol : RM362.50 (harga pasaran)
2 botol : RM326.25 (harga promosi)

MEAL SHAKE
2 botol : RM240 (harga pasaran)
2 botol : RM216 (harga promosi)

CINCH TEA MIX 
2 kotak : RM262.50 (harga pasaran)
2 kotak : RM236.25 (harga promosi)

Istimewa dalam promosi ini juga dengan pembelian 2 Set Twin Pack anda akan diberikan SHAKLEE PACK AND GO BAG secara percuma.

KELEBIHAN CINCH SHAKE PERISA COKLAT/LATTE/VANILA
Cinch Shake adalah minuman berasaskan protein untuk menggantikan makanan sepanjang proses menurunkan berat badan, anda akan rasa lebih berpuas hati dan kenyang!

Ia didatangkan dalam 3 perisa yang menyelerakan iaitu Chocolate, Cafe Latte dan Vanilla. Selain minum begitu sahaja, anda juga boleh pelbagaikan cara minum dengan mencampurkan buah-buahan segar, yogurt dan sebagainya.

Cinch Shake Shaklee merupakan minuman formula proprietari yang dipertingkatkan dengan leucine. Shaklee menggunakan pengalaman penuh selama lebih 50 tahun dalam dunia nutrisi untuk membangunkan formula Cinch Shake dengan harapan penurunan berat badan menjadi lebih mudah dan selamat.

Ingat apa-apa yang kita nak isi dalam badan kita pastikan benda tu selamat untuk jangka masa panjang. Jangan tertipu dengan hasil yang cepat tapi ada kesan sampingan berbahaya pada badan kita.

Secara ringkasnya Cinch Shake berjaya membuat anda mengawal rasa lapar, meningkatkan tenaga, menyokong metabolisme dan memberi kepuasan kepada pengguna.

Apa itu Leucine?
Leucine merupakan asid amino perlu yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh. Ia merupakan satu-satunya asid amino yang boleh merangsang sintesis protein otot. Cinch Shake Shaklee yang diperkasa dengan leucine terbukti mampu mengekalkan 100% jisim otot tanpa lemak dan menghilangkan lemak, berat dan inci.



KEBAIKAN MEAL SHAKE SHAKLEE
  • Rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak
  • Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun ke atas
  • Sesuai untuk seisi keluarga
  • Boleh menjadi instant sahur meal / breakfast sekeluarga
  • Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral serta kalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak
  • Meal Shake memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
  • Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
  • Mengurangkan ekzema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
  • Meningkatkan selera makan anak
  • Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa dengan Meal Shake
  • Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk tablet
  • Menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
  • Amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti 
Kepada ibubapa yang nak kesihatan dalaman anak2 sihat,ambil Meal shake ini memang berkesan Sesuai utk anak2 anda.




KELEBIHAN CINCH MIX TEA
  • Cinch tea ni sangat bagus untuk mereka yang memandu jauh.
  • Cinch tea bagus untuk student yang tengah study.
  • Cinch tea bagus untuk mereka yang mahu kesegaran sepanjang hari.
  • Cinch tea bagus untuk beri tenaga buat mereka yang kurang sihat.
  • Cinch tea bagus untuk mereka yang sibuk... Cinch tea bgus utk mereka yg selalu letih dan lemau di tempat kerja.
  • Cinch tea bgus utk mereka yg nak tenaga. Selain itu bonus lagi dpt bakar lemak, tingkatkan metabolisme, tingkatkan energy, tingkatkan fokus, anti kanser.


Khasiat dalam Cinch Energy Tea Mix Shaklee...
1) Matcha Green Tea
  • antioksida yang sangat tinggi
  • energy booster
  • metabolisme booster
  • bakar kalori up to 4x
2) Taurina
  • menggalakkan metabolisme
  • lebih bertenaga
  • larutkan lemak
  • membantu menghasilkan otot tanpa lemak
3) White Tea
  • membakar lemak-lemak berlebihan
  • menghalang penghasilan sel lemak yang tidak perlu
  • meningkatkan metabolisme
  • juga dikenali sebagai teh hijau bayi dengan mempunyai kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau.
4) Rooibos Red Tea
  • tumbuhan herba dari Afrika yang juga dikenali sebagai “The Miracle Tea” atau “Long Life Tea”
  • melarutkan lemak
  • meninggikan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak
  • agen detox yang kuat
5) Red Tea
  • Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol ⚘pejuang kanser yang kuat
  • Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan radikal bebas
  • merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegahan kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang tumor dari merebak



ANDA ADALAH YANG PALING BIJAK JIKA ANDA MEMBUAT KEPUTUSAN UNTUK MEMBELI SET TWIN PACK.

Jom dapatkan detail bersama saya klik di sini 👇
Whatsap ≠ Kak shida
Instagram ≠ shidarahmat_com
Facebook ≠ Shida Rahmat
Twitter ≠ Shida Rahmat
Youtube ≠ Shida Rahmat










0 ulasan: