Cinch Shake Shaklee Kenyang Lebih Lama


Amalkan Cinch Shake Shaklee kenyang lebih lama. Tak percaya ke? Anda wajib percaya kerana kandungan di dalam Cinch Shake akan membuatkan anda akan rasa lebih teruja.

Cinch Shake adalah minuman berasaskan protein untuk menggantikan makanan sepanjang proses menurunkan berat badan, anda akan rasa lebih berpuas hati dan kenyang!

Ia didatangkan dalam 3 perisa yang menyelerakan iaitu Chocolate, Cafe Latte dan Vanilla. Selain minum begitu sahaja, anda juga boleh pelbagaikan cara minum dengan mencampurkan buah-buahan segar, yogurt dan sebagainya.



Apakah Kandungan Cinch Shake Shaklee?
  • Mengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusina.
  • Diperkaya dengan Leucine™ untuk membina otot/muscle tanpa lemak, membakar lemak berlebihan semasa anda mengurangkan berat badan.
  • Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian, bersamaan protein 1 paha ayam, bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang.
  • Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian, bersamaan kandungan serat 2 biji apple.
  • Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga, sesuai untuk kencing manis juga.

TAK MAU MAKAN NASI.... ATAU NAK DIET?
Gantikan dengan CINCH SHAKE SHAKLEE
Cinch Shaklee sesuai sangat bagi sesiapa nak DIET dan KURUSKAN BADAN tau. Cinch Shake ni lengkap dengan segala protein.


Kelebihan Cinch Shake Shaklee

  • kawal selera makan yang berlebihan
  • meningkatkan metabolisme badan
  • memberi tenaga berpanjangan
  • menghilangkan lemak yang berlebihan dan mengurangkan inci pada badan
  • mengandungi LEUCINE iaitu memelihara otot semasa proses menurunkan berat badan supaya badan tak menggeleber.
Peranan LEUCINE dalam proses menurunkan berat badan ialah
  • Memelihara otot-otot(jisim otot badan tak berkurang).
  • Bakar lemak yang tidak diperlukan oleh tubuh badan.
  • Buang berat( LEMAK) yang tidak diperlukan.


PERHATIKAN GAMBAR DI ATAS
Cinch Shake berbeza dengan ESP yea.
Cinch Shake mempunyai LEUCINE.

APA ITU LEUCINE?
ianya yang memberi isyarat kepada otot agar menghalang kehilangan otot semasa pengurangan berat badan.

Sebab itu ada yang timbang berat badan masih berat tetapi keadaan badan sudah pun nampak fit dan ada bentuk badan. 
Pelik kan? berat tak turun tapi baju lama dah boleh pakai semula. 
Itulah dia tugas LEUCINE

Cinch Shake ni jika di amalkan selalu
akan membuatkan anda banyak kehilangan lemak. 
Yea la kan kita makan pun hari²
lemak tu walau tak banyak mesti masuk dalam badan.

Sebab itu semua produk kurus perlu diamalkan secara konsisten selain itu juga kawal pemakanan terutamanya gula dan minuman berkafien.

Pasti bentuk badan dan berat anda lebih seimbang.
Kesihatan juga dijamin lebih baik dari dalaman.

Ada yang kurus tapi menggeleber. Itu bermakna otot hilang badan dah tak pejal. 
Semestinya tak cantiklah kan? terutamanya tang perut tu. Pasti berlipat² la kan

*YANG BELUM CUBA PRODUK NI. SAYA SUGGEST UNTUK CUBA. RASA BADAN YANG SANGAT RINGAN BILA KITA KURUS YANG PENTING SENANG BANGUN DAN DUDUK KETIKA BERIBADAH*

Bulan ini promosi produk ini klik di sini 👇

TESTIMONI KURUS 








JOM PM SAYA UNTUK CERITA TENTANG SHAKLEE 😍

Untuk info lanjut 👇👇
Detail seterusnya BOLEH KLIK DI SINI 
Whatsap ≠ Kak shida
Instagram ≠ shidarahmat_com
Facebook ≠ Shida Rahmat
Twitter ≠ Shida Rahmat
Youtube ≠ Shida Rahmat

0 ulasan: