Testimoni Berhenti Merokok Dengan Vivix Shaklee

Hai Salam 1 Malaysia.
Untuk pembukaan entri testimoni vivix, saya hidangkan dengan kebenaran cerita di sebalik pengalaman dan pengajaran dari pak cik di bawah ini. 
Bukaan rekaan tetapi kebenaran yang nyata.

Testimoni Berhenti Rokok

Tak dinafikan kalau nak berhenti rokok 'will power' mesti kuat.

Perkongsian harini dari seorang pakcik yang dah merokok dari umur 15 tahun.

Dan harini dah masuk 4 tahun beliau berhenti.

Katanya dulu,
Doktor cadangkan jangan terus berhenti rokok. Cuba kurangkan batang dulu. Tapi pakcikni terus stop.

Sebab memang biasanya perokok memang ada kesan sampingan kalau berhenti.

Dan pakcikni amalkan minum Vivix.

Biasala perokok mesti ada lagi rasa nak merokok. Beliau cuba juga 1-2 batang tapi tak boleh nak hisap sebab rasa tak sedap. Sampai kopi pon rasa payau.

Bukan tu saja, pakcik ni fit lagi kerja kat syarikat telco. Panjat tangga menara 72 meter boleh lagi terus sampai atas tanpa stop.

Sekian sharing harini.

'Vivix is the best antioxidant'



TESTIMONI PEROKOK TEGAR YANG MENGAMALKAN VIVIX SHAKLEE 

























Jom Order Vivix Promo

Detail seterusnya BOLEH KLIK DI SINI 
Whatsap ≠ Kak shida
Instagram ≠ shidarahmat_com
Facebook ≠ Shida Rahmat
Twitter ≠ Shida Rahmat
Youtube ≠ Shida Rahmat


0 ulasan: