Vivix - PROMOSI DILANJUTKANMaka bermula hari ini 11 MEI 2018 pembelian Vivix dapat diskaun harga ahli.
Bukan itu saja tetapi lebih banyak kelebihan yang anda akan dapat seperti :-

ANDA LAYAK dapat harga ahli.
✔ ANDA LAYAK dapat diskaun lagi 5% .
✔ ANDA LAYAK dapat  keahlian percuma bernilai RM65.90. 
✔ ANDA LAYAK dapat bonus RM36 pada bulan depan.
✔ ANDA LAYAK dapat postage percuma bernilai RM10.60 
✔ ANDA LAYAK dapat percuma beg cooler vivix hanya dari saya sahaja.

6 keistimewaan ini akan anda dapat sehingga 15 MEI 20 dengan pembelian 2 BOTOL VIVIX.

Namun anda juga akan diberi keistimewaan dengan pembelian 1 BOTOL VIVIX juga iaitu :-

✔ ANDA LAYAK juga dapat diskaun 
✔ ANDA LAYAK juga dapat free pos 
✔ ANDA LAYAK juga dapat free gift dari saya 


KENAPA VIVIX MENJADI PILIHAN ?

Ramai yang bercerita tentang si merah tonik ajaib ni. Kenapa mereka memilih Vivix Shaklee sebagai salah satu makanan tambahan mereka? 
Rata-rata ramai yang mengatakan, sebab 

šŸ”µMudah di amalkan
šŸ”µKesan yang cepat dan berkesan
šŸ”µMudah dibawa ke mana-mana sahaja
šŸ”µAnti-aging yang selamat dan semulajadi

Barang mahal, tapi setanding kesannya... bagi mereka yang dah lalui "merawat itu lebih mahal berbanding mencegah" pasti tahu kesannya.

Nak bagaimana lagi? Anda tentukan...
Andai ada mak ayah lagi..HADIAH pada mereka sebotol ni setiap bulan.. mereka boleh besarkan kita dengan macam-macam cara.. kita tak kan tak boleh kan? Kongsi dengan adik beradik ke.. atau andai anda mampu.. berikan la terus kepada mereka..
In sha Allah pahala kita pasti bertambah juga..Hasil kajian makmal yang dijalankan, vivix shaklee telah menunjukkan kesan kepada empat mekanisme utama yang menjadi punca pelbagai penyakit :

1. Melindungi dan membaiki sel DNA
2. Memberi impak positif kepada pengawalan genetik
3. Menggalakkan Biogenesis Mitokondria
4. Melambatkan penuaan

APAKAH KANDUNGAN VIVIX YANG SANGAT VIRAL? 

Vivix Shaklee terdiri dari ramuan botani Semulajadi sepertiAnggur Muscadine, Purple Carrot, Elderberry (Sambucus Nigra), Polygonum Cuspidatum. Kesemua ramuan botani ini kaya dengan politenol (kumpulan fitokimia). Ianya mengandungi khasiaIt antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.


Anggur Muscadine 
Dikenali sebagai anggur hebat kerana mempunyai 20 kromosom. Ianya berasal dari Tenggara Amerika Syarikat. Anggur nie juga mempunyai potensi yang besar untuk manfaat kesihatan. Berdasarkan kajian ahli sains kandungan asid ellagik dalam kepekatan yang tinggi, phyto-nutrient yang tidak dijumpai didalam anggur jenis lain dan telah menunjukkan mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti virus dan anti bakteria


Purple Carrot

-

sumber terbaik vitamin A dan mengandungi phytokimia termasuk carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesguiterpenes. Ia juga mengandungi antioksidan yang sangat tinggi dan mustajab. Antara kebaikan lain ia dapat mengurangkan masalah diabetes, koronari jantung, mempamerkan kesan pada saluran darah, platelet dan lipoprotin.

Elderberry 
-
mengandungi, flavonoids (anti-oksidan yang kuat, mengukuhkan sistem imun melawan jangkitan virus dan bakteria. Selain itu Elderberry juga mengandungi vitamin A, B, C dan nutrien seperti asid, asid amino, carotenoid, tannin, dan rutin. Elderberry memberi banyak manfaat kepada sakit otot, sakit atau demam (selsema, influenza), jangkitan yeast, astma, batuk, sesak hidung dan dada, diabetes, merendahkan tahap kolestrol, strok, serangan sakit jantung dan banyak lagi.

Polygonum Cuspdatum
dikenali sebagai Knotweed Jepun. Tumbuhan ini berasal dari Asia dan juga banyak ditemui di Amerika Utara dan Eropah. Tumbuhan ini memberi manafaat  sebagai suplimen anti-penuaan seperti resveratrol. Antara kebaikan resveratrol adalah melambatkan proses penuaan, merendahkan kolestrol, merendahkan tekanan darah, meningkatkan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.

Keempat-empat ramuan utama ini memberi kesan yang sangat hebat kepada si penggunanya! ini kerana Vivix merupakan suppliment yang terbaik didunia. So apa yang nak diragukan lagi!! Jom grab 1...

"Barang Baik Harga Mesti Baik Punya"

Nak dapatkan dari mana? Saya sedia membantu anda untuk sebarang pertanyaa, terus tanya saya di : - 

šŸš©Facebook - 
https://www.facebook.com/azman.rk

šŸš©Page 1
https://www.facebook.com/shidasupplement/

šŸš©Page 2 
https://www.facebook.com/shidavivix0197297176/

šŸš©Instagram 
https://www.instagram.com/shida_supplement

šŸš©Twitter
https://twitter.com/ShakleeShida?

šŸš©Pinterest
https://www.pinterest.com/azmanshida

šŸš©Whatsapp 
http://www.wasap.my/60197297176/VivixPost a Comment

0 Comments