Shaklee - Projek Kurus Paling Bajet Tapi Berkesan



NAK KURUS TAPI TAK NAK KELUAKAN BAJET YANG BANYAK ?

Shaklee ada bagi jawapan di atas.
Nak tau apkah set bajet tersebut. Tak lain dah tak bukan LECHITIN DAN HERBLAX.


SEBELUM ITU KITA HURAIKAN MASALAH DI BAWAH.
PRRSOALAN YANG SERING KALI DI DENGAR,

S: Berkesan ke kalau saya ambil produk ni?
S: Bila paling cepat saya boleh nampak kesan?

JAWAPAN BAGI PERSOALAN DI ATAS IALAH ...

1) Kurang meminum air masak

 Badan kita memerlukan cecair yang banyak bagi membolehkan organ-organ dalaman berfungsi dengan baik, Tetapi...ramai yang ingat minum air tu termasukla dengan minum air yang berwarna-warni dan berperasa. 
Ramai yang tak tahu bahawa meminum air manis akan meningkatkan kepekatan darah. Apabila kita minum air masak dengan banyak, maka penyerapan ubat dan vitamin ke dalam tubuh badan akan lebih baik.
Pernah dengar tak healing crisis? ape tu? Healing crisis ni kesan apabila mengambil apa-apa suplimen. Sebenarnya bila ada healing crisis ni badan kita memberi kesan tindak balas. Sebab kemungkinan badan korang tu kekurangan mana-mana nutrien yang diperlukan atau pun ada tubuh badan dan sel sel yang lemah.
Kalau susah sangat nak minum air masak, sila bawa botol. Bawa je kemana mana. 
Saya ajar anak saya untuk banyak meminum air masak, kemana-mana pon mesti diorang akan bawa botol air. Sampaikan si kakak kalau order air pon nak air suam. Dia suka air suam..Sedap katanya, suam-suam masuk ke tekak. Nyaman.


2. Usus yang kotor

 Apabila usus anda kotor dan tersumbat dengan toksik, ia akan menyukarkan proses penyerapan zat makanan, vitamin mahupun ubat dan garam mineral. Lebih-lebih lagi kepada perokok tegar. Toksik dalam badan nak keluar pon susah. Jadi makan suplimen pon akan mengambil kesan yang agak lama.
Rugi kan, beli ubat mahal-mahal. Tapi dalam badan penuh toksik. Pasal itulah kita kene senantiasa memastikan sistem perkumuhan badan sihat. Usus mudah untuk menyerap makanan. Sila detox badan anda ye. Boleh juga amalkan Alfalfa dan Herb-Lax untuk jalankan fungsi detoks.
Contoh saya ada customer yang berjerawat teruk. Dia ambil vit e, Gla tapi tak surut-surut jerawat. Bukan tiada kesan langsung, Gla yang dia makan berjaya teraturkan period dia. So, saya syorkan makan alfalfa dulu. Sekali jerawat pasir dan besar-besar keluar dengan cepat. Hah, kan banyak tu toksik dalam badan. Lepastu dia continue semula dengan pengambilan Set Kecantikan Shaklee.


3) Makan vitamin dan ubatan secara berjemaah ataupun serentak
 Ada yang tak tahu, kalau makan ubat doktor memang boleh ambil suplimen. Tapi jarakkan tempoh pengambilan. Dalam sejam selepas itu nak makan apa makanlah.
Contoh: makan ubat dulu, lepas sejam makan suplimen pula. Tapi jangan sampai terlupa ye.


4. Makan ubat/vitamin dengan air berkafien seperti teh/kopi/coke
Pengambilan ubat/ vitamin perlu disulami dengan pengambilan air suam sebaiknya dan elakkan mengambil minuman berkafein. Tak bagus. Korang semua pon tahu kafein tu tak bagus, lagi nak ambil ubat/supplement dengan air macam tu.


5. Kombinasi pengambilan vitamin yg salah.

  Sila ikut kata pengedar anda. Kalau dia kata makan pagi, jangan pandai-pandai makan tengah hari. jangan pandai-pandai makan malam.
lepas tu kalau kata before meal, jangan lah ambil after meal.
Contoh pengambilan Vitamin E dan Alfalfa tidak boleh bersekali.
Bukan tak boleh makan, tapi jarakkan. Dah tahu nak makan Vitamin E waktu malam, silalah makan alfalfa waktu pagi @ tengah hari. jangan sampai merugikan. kerana ada separuh vitamin yang bersifat menyerap.


INILAH YANG SELALU MENJADI MASALAH DENGAN SEMUA MEREKA DI LUAR SANA DAN AKHIRNYA MEREKA MENYALAHKAN PRODUK.


==========================================



SO DI SINI LAH PERANAN LECHITIN DAN HERBLAX DALAM PROJEK KURUS PALING BAJET TETAPI BERKESAN???

Set kurus bajet Shaklee ni dapat membantu anda untuk mendapatkan berat badan ideal tanpa mengeluarkan modal yang tinggi.

LECITHIN 🍬

↗ Bertindak untuk memecahkan lemak degil seterusnya menghalang tubuh dari mengalami masalah obesiti.
↗ Pengambilan maksimum 6 biji sehari dapat mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang seimbang.
↗ Lecithin bertindak sebagai ‘pembersih’ salur darah, membantu mengelmusikan lemak dan memetabolismekan lemak.
↗ Menurunkan kolestrol dan trigliserid dalam tubuh.
↗ Sekiranya setia dengan pengambilan 4000mg Lecithin sehari ialah menghasilkan rambut yang sihat cantik berkilat, kulit yang lembut gebu, dan mencegah eczema.
↗ Untuk ibu menyusu yang mengambil Lecithin selain menguruskan badan ialah menghalang berlakunya ‘clogged duct’ . ‘ Clogged duct’ akan membawa kepada masalah mastitis iaitu bengkak susu. Lecithin dapat membantu masalah mastitis dengan pengambilan yang berterusan.
↗️Lecithin memastikan lemak2 tidak tersekat di membran sel. 


HERB-LAX

↗ Membantu membersihkan usus. 
↗ Segala toksin, lemak dan lendir yang terdapat pada dinding usus akan dibuang melalui pembuangan air besar. 
↗ Bila dinding usus dah bersih, barulah tubuh kita boleh menyerap nutrien secara optimum.
↗️ Mengangkut lemak yang dibakar oleh Lecithin keluar dari badan.
↗️ Membantu pelawasan 


APABILA LECHITIN DAN HERBLAX SUDAH MEMAINKAN PERANANNYA, APA PULA KESAN YANG AKAN KITA PEROLEHI? TAK LAIN DAN TAK BUKAN,

πŸ‘‰Berat turun dalam masa yang singkat.
πŸ‘‰Tiada lagi Sembelit
πŸ‘‰Perut kempis
πŸ‘‰Bacaan Kolestrol turun
πŸ‘‰Inchi Loss turun dengan banyak.
πŸ‘‰Dapat berat badan yang normal

JOM kurus sebelum raya. Badan sihat, cergas dan bertenaga. Elakkan diri daripada datangnya pelbagai penyakit.


TESTIMONI KEJAYAAN MEREKA-MEREKA YANG TELAH BERJAYA 




























Cepat-cepat dapatkan Set Kurus Bajet Shaklee dengan saya hari ini. Ada free gift menanti Anda.πŸ˜‰πŸ˜˜πŸ˜˜

πŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”Š


Untuk order.
Untuk masuk bersama team saya.
HUBUNGI SAYA SEKARANG, 

Hanya klik link di bawah ini 

http://www.wasap.my/60197297176/SetKurusBajet

#hargagempak
#codskudai
#codsenai
#codpulai











0 ulasan: