Produk Hot Bulan Ramadan



Produk Shaklee paling hot bulan Ramadan tak dan tak bukan 
ESP 
PERFORMANCE DRINK
MEAL SHAKE 

Sebab apa dia hot? Sebab gandingan 3 produk tu memberikan impak yang sangat besar kepada keseluruhan termasuk kesihatan dan tenaga yang akan di perolehi darinya. 

Sudah di akui oleh semua pengemar-pengemar Shaklee di luar sana. 
Tak percaya? 
Mari saya buktikan dengan lambakan testimoni-testimoni dari mereka tidak mengira peringkat usia. 


Testimoni ini menceritakan bahawa beliau tidak ada rasa lapar walaupun waktu makan sarapan, tengahari dan petang sudah berlalu.


Testimoni ini menceritakan pengalamannya kena gastrik seawal darjah 4. Tiap-tiap tahun paling banyak puasa 2 minggu kemudia gastrik datang menyerang. Sudah banyak tempat pergi tapi tak juga sembuh dari gastrik. Macam-macam pula ubat yang dimakan serta petua-petua yang diamalkan. Akhirnya dengan izin Allah swt, pertama kali puasa tanpa ada lagi cuti di sebabkan gastrik. Puasa dapat dibuat dengan jayanya. Hanya cuti puasa kerana datang period. Dia juga dalam masa yang sama menyusukan anak tanpa menghadapi sebarang masalah.



Testimoni ini pula adalah mereka-mereka yang sudah pun mengamalkan shaklee produk untuk berpuasa.



Testimoni tentang pengalaman ibu mengajar anak-anak berpuasa dengan rasa kurang lapar, kurang haus dan cergas.



Testimoni ibu mengandung dan mengambil Esp untuk berpuasa. Hasilnya bertenaga, rasa lapar sekejap tetapi tenaga hingga berbuka puasa tetap ada.



Testimoni orang bekerja mengambil Shaklee masih bertenaga naik turun tangga di tempat kerja.



Testimoni ibu menyusukan anak berpuasa dengan shaklee. Susu tetap banyak sehingga dapat buat stock sehari.



Testimoni ini pula menceritakan beliau mengambil lechitin dan alfalfa. Hasilnyer baju-baju lama semua sudah boleh pakai balik.



Testimoni yang mengisahkan perjalanannya ulang alik ke rumah mertua untuk menyusukan anak. Hasilnyer tenaga hingga ke petang. Beliau juga mengambil Coq Health


Testimoni kanak-kanak berusia 6 tahun berpuasa dengan Shaklee. Hasilnya dia berjaya puasa selama sebulan.


Testimoni cirit-birit. Hasilnya pulih dengan Meal Shake dan Performance Drink




Testimoni kanak-kanak yang selera makan bertambah dan demam tidak berlarutan dengan Meal Shake.


Testimoni  selera makan bertambah dengan Meal Shake di campur ke dalam susu anaknya.


Testimoni ibu menyusukan anak kenyang dan bertenaga sepanjang hari walaupun berniaga di bazar Ramadan.




Testimoni gastrik yang sudah bertahun-tahun. Hasilnya tiada lagi gastrik datang menyerang.

Testimoni Esp dan Ostematrix Eqin tidak lagi pergi hospital.


   ⬆
Testimoni gastrik hilang dengan Esp.



Testimoni kesakitan gastrik berkurang dengan Esp.






Testimoni di mane pesakit gastrik ini mengalaminya selama 10 tahun. Hasilnya hanya konsisten Esp berbeza di mana sebelum ini beliau makan ubat 5 hari baru baik.


Testimoni berjays berpuasa penuh walaupun sebelumnya ada gastrik.


Testimoni berjaya mengawal diabetis dan gastrik semakin berkurang dan tiada lagi rasa sakit.


Testimoni berjaya mengawal gastrik. Berbeza dengan dahulu yang sampai pengsan bila gastrik menyerang. Alhamdulillah sudah bebas dari makan ubat-ubatan yang mengandungi dadah.


Testimoni ibu mengandung yang hilang alahan mabuk dan juga gastrik juga turut hilang.




Testimonin Esp, Performance Drink dan Meal Shake untuk brrpuasa sunat. Hasilnya dah tak lemah lutut dan bertenaga hingga ke petsng.

Testimoni Esp dan Performance Drink susu bertambah, cergas dan bertenaga 


♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡


Masih tak percaya jugak? Anda boleh google atau facebook testimoni tentang 3 produk itu kerana terlalu bsnyak testimoni di sotu.

3 produk ini sesuai untuk sesisi keluarga tidak mengira hari biasa atau berpuasa semata-mata.



BAGAIMANA SET PUASA SHAKLEE MEMBANTU IBU HAMIL, IBU MENYUSU DAN PESAKIT GASTRIK?


Mari kita lihat apa yang ada pada setiap Set Puasa Shaklee ini dan bagaimana Set Puasa Shaklee bantu ibu hamil, ibu menyusu, dan pesakit gastrik berpuasa penuh.


ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)


1. Mempunyai kandungan protein asli NON-GMO soya, 2 kali ganda kandungan protein dari daging
2. ESP bersifat rendah indek glisemik. Sifat makanan dengan indeks glisemik yang rendah ini adalah, proses pencernaan dan penyerapannya lebih lambat dan secara perlahan-lahan. Jadi ibu akan mendapat tenaga lebih lama semasa berpuasa.
3. ESP membekalkan tenaga berpanjangan, mengurangkan rasa lapar, sebagai milk booster bagi ibu menyusu, malah turut mencantikkan kulit
4. ESP diperkaya dengan kalsium untuk mengurangkan keasidan soya. ESP juga dapat mengurangkan risiko serangan gastrik bagi pesakit gastrik ketika berpuasa.



PERFORMANCE DRINK (PD)


Merupakan minuman isotonik semualajadi dan tidak berkarbonat. Mengawal dan mengurangkan kehilangan bendalir yang menyebabkan tubuh cepat letih dan mengelakkan penyahhidratan. Juga mengekalkan kelembapan kulit.


Selain itu PD juga :

1. Meminimumkan kehilangan cecair untuk memantapkan hidrasi badan. Kurang rasa haus.
2. Mengalirkan elektrolit sepenuhnya ke seluruh badan, termasuklah kalsium & magnesium (tiada pada minuman isotonik jenama lain).
3. Menstabilkan paras glukosa di dalam darah untuk mengekalkan tenaga berterusan, serta menambah stamina.




MEAL SHAKE


1. Membekalkan multivitamin yang diperkaya dengan protein lengkap dengan 9 jenis asid amino, kalsium, magnesium dan vitamin D untuk keperluan minda, tumbesaran serta untuk tulang dan gigi yang sihat.
2. Didatangkan dengan perasa vanila sangat bagus untuk anak-anak yang mengalami sembelit, dan kurang selera makan.
3. Kandungan proteinnya juga akan membantu mengurangkan rasa lapar dan lebih bertenaga sepanjang berpuasa.
4. Bagus untuk anak-anak yang sedang belajar berpuasa.






BERIKAN KESIHATAN YANG BAIK UNTUK SEISI KELUARGA.
KELUARGA SIHAT HATI PUN SENANG.


Untuk order.
Untuk masuk bersama team saya.
HUBUNGI SAYA SEKARANG, 

Hanya klik link di bawah ini 

http://www.wasap.my/60197297176/MealShake 

#hargagempak
#codskudai
#codsenai
#codpulai




0 ulasan: