Sihat dan Kurus Secepat Kilat





Combo set yang paling laris SET BAKAR + BUANG LEMAK Shaklee! 
Siapa yg nak turunkan berat badan, perut buncit, peha belaga dan lengan besar, selulit, SANGAT LA sesuai consume SET BAKAR + BUANG LEMAK ni

OMEGA GUARD👉 Bakar lemak yang tak perlu dalam badan, lebih-lebih lagi lemak tepu yang dah lama tersimpan dalam badan

Bonus mengamalkan Omega Guard :
↗ Merendahkan kolesterol
↗ Mengekalkan tahap kesihatan trigliserida & kolesterol LDL
↗ Mengawal masalah obesiti
↗ Melicinkan kulit & kelihatan kemerah- merahan
↗ Mencegah salur darah dari tersumbat
membantu menyihatkan paru- paru

HERBLAX👉 Bantu singkirkan lemak, lawas, dan detox keluar toksin daripada badan

Bonus mengamalkan Herblax
↗ Membersihkan najis yg tersekat
↗ Meransang usus untuk mempercepat proses pembersihan secara lembut kepada najis yg tersekat
↗ Membantu masalah sembelit
↗ Tindakan pembersihannya lembut & boleh mengembalikan semula proses semula jadi pergerakan usus
↗ Mengempiskan & memejalkan perut

LECITHIN 👉 Menguraikan lemak supaya tidak diserap oleh badan, halang darah tinggi, hindar batu karang, hindar sembelit, dan hindar tekanan (yang boleh buat anda ingin makan banyak). 

Bonus mengamalkan LECHITIN 
↗ Memproses metabolisma, kolestrol, triglycerides dan lemak darah (blood lipids) 
↗ Memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol.
↗ Membantu menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL)
↗ Membantu mengawal paras triglycerides (sejenis lemak yang terdapat di dalam darah, badan menggunakannya untuk tenaga)
↗ Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluh darah.


Jika anda overweight, wajib cuba SET KURUS SHAKLEE ini.
hebat)

Walaupun mempunyai fungsi yang berbeza, namun ketiga-tiganya sangat berkesan untuk menurunkan lemak dan kolesterol dalam darah serta pembersihan usus secara lembut.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Nak Tahu Tak?

💪 OTOT lebih Berat dari LEMAK

♡ Walaupun Otot lebih kecil. (LIHAT FOTO)

■ Badan yang banyak lemak.. apabila berjaya di bakar  .... Kulit di bahagian lemak tersebut akan menjadi mengelembir , tidak tegang akibat kehilangan lemak- lemak tersebut.

■Jadi jangan pelik ada orang yang Bila Ikut Program Diet bersama Set Kurus #Shaklee..

■ Badan Mengecil , Inci Kurang, Baju longgar, kawan2 tegur dah Kurus..
 Tapi Berat tak turun banyak.....

♡ Itu di sebab kan...

♡ Lemak Hilang , Otot Terbina serentak !

♡ badan jadi FIRM, Pejal , Mantap dan solid.

✔Itu yang kita nak 😉.




Setiap sesuatu misi yang kita ingin kecapi seeloknya adakan motivasi, visi atau push factor agar kita boleh tengok kembali kenapa kita betul2 inginkan sesuatu misi tersebut jika di pertengahan usaha kita tu mula terasa penat dan mula ingin menyerah kalah.

Contoh motivasi kenapa saya (dan kebanyakan wanita2 lain) nak dapatkan bentuk badan yang ideal.

















Testimoni Set kurus secepat kilat. Yang pastinya konsisten pasti membuahkan hasil yang luar biasa.

Testimoni 1
Testimoni 2 

 Testimoni 3


Testimoni 4

Testimoni 5
Testimoni 6 

Testimoni 7


Testimoni 8


Testimoni 9


Testimoni 10







BERIKAN KESIHATAN YANG BAIK UNTUK SEISI KELUARGA.
KELUARGA SIHAT HATI PUN SENANG.


Untuk order.
Untuk masuk bersama team saya.
HUBUNGI SAYA SEKARANG, 

Hanya klik link di bawah ini 

http://www.wasap.my/60197297176/MealShake 

#hargagempak
#codskudai
#codsenai
#codpulai