Resepi Esp dan Avocado


Assalamualaikum semua..
Salam 1 Malaysia ...

Selamat hari Ahad. Ada yang kerja, ada yang  cuti-cuti.

Pagi ini melepaskan kempunan nak rasa buah avokado.

Dengan semangat yang jitu ke dapur buat ESP Avokado smootiesss.

Ternyata ia sangat berbaloi kerana rasa yang sangat sedap lemak bercreammm...😍😋😋

Mudah sangat buat smooties ini. Kurang 5 minit. Kita dapat nikmati ESP dengan sangat enak. Kita pun kenyang.

Hidangan sarapan yang sangat-sangat healthy. Protein, fiber dan vitamins.

Mood kita pun elok je happy.

Sebab tu kalau jenis yang bekerja keluar awal pagi atau student yang tak sempat nak breakfast, Farah memang highly recommend ambil ESP sebagai rutin harian.

Dah lah kenyang, bagi tenaga, kulit pun cantik, ape lagi nakk?

Cuba cakapp sekarang! Hihi .

🥑 Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama .

🥑 Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari .

🥑 Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi .

🥑 Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat .

🥑 Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser .

🥑 Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos .

🥑 Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah .

🥑 Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat .

Teringin nak minum ESP tapi tak tau macam mana nak bancuh dan nak tau pelbagai RESEPI ESP, meh wassap Farah meh 🙂 .

Untuk order klik link👇👇
http://www.wasap.my/60197297176
Instagram : shida_shaklee

*🚁 COD :-*
#pulai
#pekannenas
#kulai
#senai
#skudai
#uluchoh

*🚁 POS PERCUMA :-*
Seluruh Malaysia by PosLaju

0 ulasan: