KENALI DENGAN LEBIH DEKAT LAGI MEAL SHAKE SHAKLEE

Meal Shake ialah produk NON SOY PROTEIN

Selalu orang salah anggap cakap Mealshake adalah produk dari soya jugak macam ESP

Kandungan Meal Shake

Antara 24 multivitamin yang terkandung dalam meal shake tu, terdapat,

♥️Anti oksidan - vitamin A, C, E, zink, selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan juga anti penuaan.

♥️Protein - membina sel-sel kulit, kuku, rambut, organ dan darah dan membantu memulihkan sel

♥️Vitamin B - membina sel-sel darah merah yang sihat.

♥️Fiber/Serat - memberikan rasa kenyang ketika lapar terutamanya dipagi hari. Juga membantu melawaskan pembuangan air besar bagi mereka yang mengalami sembelit.

♥️Asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan megnasium - membina tulang dan sel-sel untuk proses tumbesaran.

Antara kebaikan mealshake

1. Nutrisi Lengkap
Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z ,mineral dan ‘Trace Mineral’.Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.

*Sesuai untuk mereka yang ‘susah’ menelan pil dan juga mereka yang ingin menjaga berat badan.

2. Membekalkan Nutrien Kepada Sel-sel
Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.

*Badan lebih sihat. Malah Protien juga penting untuk penghasilan susu badan.Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

3. Untuk Pembesaran
Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.

*Sesuai untuk tumbuhbesaran anak-anak dan juga sesuai untuk ibu-ibu yang sedang mengandung

4. Anti-oksida
Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.

*Sesuai untuk mereka yang ingin kelihatan lebih muda dan mementingkan kecantikan.

5. Pemulihan Kulit
Mengandungi lengkap vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit.

*Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan halus mulus.

6.Detox
Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.

*Sesuai untuk kanak-kana serta orang dewasa yang sering mengalami masalah sembelit.

Antara kelebihan mealshake yang lain

• Kurangkan Ekzema 
• Untuk Tumbesaran 
• Untuk Perkembangan Minda 
• Untuk Tingkatkan Selera Makan anak 
• Untuk Anak yang dah berhenti susu ibu 
• Untuk Anak kekal aktif 
• Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak 
• Meningkatkan berat badan anak 
• Membantu anak fokus 
• Membantu kurangkan kekerapan asthma 
• Mengatasi masalah sembelit pada anak 
• Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 
• Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti 
• Ambil semasa sarapan meningkatkan kecergasan seawal pagi 
• Supplement yang sangat mudah disediakan, boleh dicampurkan ke dalam bijirin atau susu

Siapa yang perlukan MEALSHAKE


1. Anak susah nak makan?
2. Anak tak nak makan sayur?
3. Anak selalu demam dan selesema?
4. Anak yang kurus @ Anda yang kurus
5. Anak mengalami Asma/ lelah
6. Anak yang batuk
7. Kegunaan untuk seisi keluarga

Cara Pengambilan Mealshake

 ☘️Untuk set eczema kanak-kanak
Meal shake - 1 sudu setiap kali susu. Max 5 sudu sehari

☘️Sembelit Kanak-Kanak
Meal shake - 1 sudu setiap kali susu. Max 5 sdu sehari

☘️Untuk selera makan anak
Meal shake - 1 sudu setiap kali susu. Max 5 sdu sehari

Antara set yang boleh dikombinasi kan bersama dengan Mealshake

☘️ Set tambah selera - Mealshake, Vita Lea, B complex
☘️Set Eczema anak2 - Mealshake, Omega Guard, Herbal Blend
☘️Set Imun Anak2- Mealshake, Nutriferon
☘️Set tumbesaran anak2- Mealshake, Omega

Antara ratusan TESTIMONI Mealshake saya boleh kongsikan








0 ulasan: