Mengapa Perlu Detox?


MENGAPA PERLU DETOX?

Badan kita terdedah kepada toksin daripada persekitaran, pemakanan yang tidak sihat dan tekanan hidup.
Pendedahan yang kerap dan berterusan melemahkan keupayaan semulajadi badan untuk menyingkirkan toksin.
Ia menyebabkan berlakunya pengumpulan toksin yang boleh  menbawa kepada pelbagai penyakit.
Oleh itu, amalan detox secara berkala adalah penting untuk kesihatan.

MANFAAT DETOX
  1. Mengempiskan perut
  2. Membantu masalah sembelit
  3. Melancarkan proses penghadaman
  4. Mengawal selera makanan
  5. Memecahkan lemak baru
  6. Mencuci usus dan membuang toksin
KEISTIMEWAAN SET DETOX SHAKLEE

Cinch Shake Mix 
Protien tinggi boleh tahan lapar lebih lama pastu dapat pulak body yang fit. Tak lah kurus tapi nampak menggeleber. Ermm best kan?

Herblax 
Bersih usus bagi clean tak de kerak² yang buat anda sembelit pastu buang air pun 3 hari sekali. Bila dah bersih usus tu automatik la perut boncit pun jadi kempis sebab pembuangan yang lawas setiap hari.

Alfalfa Complex 
Dikenali detox darah. Biar semua perjalanan darah aktif tanpa ada penghalang. Semua boleh ambil alfalfa multivitamin terbaik.


SO apa tunggu lagi. Set serbaguna dari Shaklee.
Saya tunjuk juga keistimewaan setiap item set detox shaklee.
Alfalfa Complex deox darah 
Herblax bersih usus
Protien Shake kenyang lebih lama

TESTIMONI SET DETOX






Nak lagi cepat faham meh wassap saya terus lagi senang nak borak. Tekan pada gambar di bawah.





 

Post a Comment

4 Comments

bagus detox badan ni sebenarnya.. boleh kurus dengan cepat jugak.. macam saya detox dengan berpuasa je la.. hehe
nettyahhiyer said…
Bagus detoks dengan suplemen bulan puasa ni sebenarnya kan.. kesannya lebih cepat menjadi.
Mrs Pip said…
Bagus produk detox yg dijamin selamat spt Shaklee.
Yg nak detox sendiri, pastikan pilih bahan2 yg sihat spt byk makan buah n sayuran.
flizzy86 said…
ta atas perkongsian..betui dah tu,kalau tak detox,keberkesanan makan produk pun kureng