ResV Bantu Masalah Kesan Sampingan Pesakit Covid-19


Hampir 3.9 juta individu di Malaysia telah sembuh dari COVID-19 tetapi segelintir daripada mereka masih merasai kesan sampingannya.

Gejala yang berlarutan sehingga berminggu-minggu atau berbulan-bulan selepas dijangkti dengan COVID-19 ini dikenali sebagai sindrom pasca-COVID-19 atau Long Covid yang boleh memudaratkan anda sama seperti COVID-19 itu sendiri. 

ResV Bantu Masalah Kesan Sampingan Pesakit Covid-19

Kesan Pertama - Menjadi seorang yang prlupa
Situasi contoh "anda baru sahaja memegang kunci kereta tetapi sekarang anda sudah tidak dapat mencarinya."
Bagaimana Ini Berlaku 
Pemikiran dan tindakan adalah lebih perlahan berbanding biasa, daya tumpuan lemah, atau menjadi pelupa? Jangkitan virus boleh menyebabkan kerosakan sel otak dan mencetuskan tindak balas keradangan dalam otak.
Bagaimana Polfenol Membantu?
Mengekalkan Ketajaman Fikiran 
Meningkatkan aliran darah dan oksigen 
ke otak untuk:
  1. Memperbaiki daya ingatan anda.
  2. Menajamkan perhatian anda.
  3. Kebolehan mengingat yang lebih baik.



Kesan Kedua - Sakit tubuh badan dan sendi 
Situasi contoh " Rasa sakit yang boleh menjejaskan kualiti tidur sehingga mengganggu aktiviti 
harian anda."
Bagaimana Ini Berlaku 
Kajian mencadangkan bahawa keradangan dan gangguan fungsi pada sistem peredaran darah boleh menjejaskan aliran oksigen ke tisu otot dan menyebabkan sakit badan dan kemerosotan sendi.
Bagaimana Polfenol Membantu?
Bergerak dengan Bebas!
  1. Agen antikeradangan yang kuat untuk melawan kesakitan dan keradangan otot.
  2. Melindungi tulang rawan daripada menipis dan meningkatkan penghasilan tulang rawan serta kolagen pada sendi.



Kesan Ketiga - Insomia 
Situasi contoh "anda berasa letih ketika bangun 
pagi dan sukar tidur pada waktu malam."
Bagaimana Ini Berlaku 
Sentiasa berasa risau akan mengalami gejala baharu atau memantau paras oksigen secara 
berterusan boleh memberi kesan kepada kesihatan mental anda. Selain itu, ia juga mungkin disebabkan oleh serangan virus ke atas sistem otak.
Bagaimana Polfenol Membantu?
Tidur yang Lena Pada Waktu Malam
Polifenol mempengaruhi isyarat dan komunikasi sel untuk:
  1. Kualiti tidur yang lebih baik.
  2. Memperbaiki daya ingatan yang terjejas disebabkan kurang tidur.



Kesan Keempat - Kelesuan 
Situasi contoh  "perkara mudah seperti menaiki tangga tiba-tiba dirasakan seolah-olah mendaki gunung."
Bagaimana Ini Berlaku 
Keradangan pada salur darah dan kerosakan pada mitokondria iaitu pengeluar utama tenaga untuk tubuh badan anda boleh menurunkan tahap oksigen. Ini akan membebankan tubuh badan anda dan menjadikan aktiviti yang mudah terasa seperti senanam yang berat.
Bagaimana Polfenol Membantu?
Mencergaskan Hari Anda
  1. Mempercepatkan penghasilan mitokondria.



RESV UNTUK PEMULIHAN YANG LEBIH BAIK
  1. Semuajadi
  2. Formula saintifik yang direka untuk menyokong kesihatan anda secara semula jadi
  3. Gel lembut yang memudahkan ia diambil di mana-mana sahaja dan pada bila-bila masa
Baca selanjutnya di sini tentang ResV:



NAK BORAK-BORAK DAN NAK ORDER PRODUK SHAKLEE BOLEH TEKAN PADA GAMBAR



Post a Comment

8 Comments

Anonymous said…
info yg memberi mnfaat... trbaik
Cik Min said…
resV ni mmg baguskan. Saya pun amalkan ni jugak
nettyahhiyer said…
Sungguhlah post Covid ni memang akan alami benda-benda macam dekat poin-poin atas tu.. bagusnya ada suplemen macam ni untuk bantu melegakan.
Airis said…
ResV ni macam menarik pulak ye untuk diamalkan. Saya nak rekomen dekat family member yang baru sembuh dari Covid. Moga2 dapat bantu naikkan taraf kesihatan beliau nanti.
Nanti bolehlah try ResV nih tak pernah try lagi bagus khasiatnya untuk pesakit covid
Mrs Pip said…
Menarik juga supplement ni boleh membantu melegakan kesakitan post Covid19.
Atul Hamid said…
saya ambil resV sepanjang +ve, Alhamdulillah sangat membantu. Post covid pun ringan dan alhamdulillah semakin okay
shima jelani said…
simptom post covid kadang-kadang boleh jejaskan kualiti hidup kita. bagus ada supplemen yang boleh overcome semua simptom2 ini