Vivix: Tak Perlu Filter Untuk Nampak Lebih Cantik

Mempunyai kulit yang sempurna dan awet muda adalah impian setiap orang. Walau bagaimanapun, penuaan adalah sebahagian daripada kehidupan semula jadi yang tidak dapat dielakkan. Jangan bimbang kerana makanan yang anda makan, terutamanya polifenol, boleh membantu penuaan secara sihat, baik dari dalam ataupun dari luar.

Polifenol adalah Penyelamat!
Banyak kajian menunjukkan bahawa antioksida alam semulajadi yang berkuasa seperti polifenol dapat membantu mengekalkan seri wajah awet muda secara semula jadi dalam beberapa cara.

 1. Melindungi kulit daripada kerosakan UV dengan meningkatkan antioksidan antara sel badan seperti superoksida dismutase, yang berfungsi sebagai mekanisme pertahanan terhadap kerosakan radikal bebas.
 2. Menghalang tahap sitokin proinflamasi dalam kulit, mengurangkan kemerahan, sensitiviti dan keradangan selepas terdedah kepada sinaran UV.
 3. Menghalang kerosakan UV yang disebabkan oleh DNA serta mengaktifkan mekanisme pembaikan kerosakan DNA, mengekalkan kulit sihat dan bersinar sepanjang hari!

Campuran sempurna Polifenol
Bahan botani ini memberikan spektrum polifenol unik yang meningkatkan kesihatan sel dan menggalakkan kepanjangan umur.
Anggur Muscadine
 1. mengandungi lebih dari 1 kromosom, di mana ahli sains percaya dapat mengukuhkan profil polyphenolnya dan berpotensi untuk memanfaatkan kesihatan.
 2. mengandungi asid ellagik dalam kepekatan yang tinggi, satu phyto-nutrien yang tidak dijumpai dalam anggur jenis lain dan telah menunjukkan mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti virus dan anti bakteria.

Ekstrak Lobak Ungu
 1. sumber terbaik vitamin A
 2. mengandungi phytokimia termasuk carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes.
 3. anti oksidan yang mustajab kerana mengandungi anthocyanins.
 4. semua jenis carrot mengandungi asid klorogenik yang bertanggungjawab mengurangkan diabetes.
 5. berkebolehan mengurangkan risiko penyakit koronori jantung.

Ekstrak Elderberi Eropah
 1. mengandungi flavanoids yang mempunyai ciri antioksidan yang kuat, dapat mengukuhkan sistem imun, melawan jangkitan virus dan bakteria.
 2. kaya dengan sebatian anthocyanin yang memberi kesan anti-radang, kurangkan sakit otot dan demam yang berkaitan dengan selsema atau influenza.
 3. kaya dengan vitamin A, B, C dan nutrien lain seperti asid amino, carotenoid, tannin dan rutin.
 4. dapat merendahkan tahap kolestrol dan menghalang oksidasi kolestrol LDL yang menyebabkan penyakit kardiovaskular.
 5. kesimpulannya, elderberry mampu memberi perlindungan penyakit kardiovaskular dan jantung termasuk strok dan serangan sakit jantung serta dapat mengurangkan stress, memperbaiki penglihatan dan penghadaman.

Polygonum Cuspidatum / Japanese Knotweed
 1. juga dikenali sebagai Knotweed Jepun.
 2. sumber komersial resveratrol yang mempunyai banyak manfaat kesihatan dan digunakan untuk merumuskan supplemen anti-penuaan.
 3. kajian menunjukkan, resveratrol membantu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolestrol, merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet dan mengurangkan berat badan.
 4. itu lah dia ramuan-ramuan utama dalam vivix shaklee.semuanya berasaskan tumbuhan semulajadi yang di jamin selamat dan bebas kimia. tu yang buat 

INFO PENTING
Menurut Australasian College of Dermatologist, 80% penuaan kulit pramatang disebabkan oleh sinar UV. Pendedahan berlebihan kepada sinaran UV boleh membawa kepada pelbagai kerosakan kulit seperti:
 1. Garis halus 
 2. Kedutan atau kendur
 3. Tompok penuaan atau tompok matahari
 4. Tompok merah bersisik
 5. Kulit kering dan kasar
 6. Kulit kering dan kasar

Info lebih detail tentang vivix Vivix Tidak Beku dan Vivix Viral
Untuk pertanyaan boleh tekan pada butang whatapps di bawah


Post a Comment

0 Comments