Set Penjagaan Jantung Shaklee

Jantung kita ni ada kalau ada 2 atau 3 bolehlah cover kalau 1 rosak.
Tapi jantung kita ni dah memang ditetapkan ada 1 jer.
Lau jantung kita ni dah tak boleh pam darah maka tamatlah riwayat kita tanpa halangan. Dah tahukan ni?
Jadinya bila masa kita nak jaga jantung?
Mulalah dari sekarang.

Belum tentu esok jantung kita akan berfungsi macam hari ini. Beri nutrisi secukupnya untuk jantung kita.
Bila bercerita bab JANTUNG, ramai yang akan terfikir kematian. Jantung yang tidak berfungsi dengan betul memang akan sering dikaitkan dengan pelbagai penyakit berbahaya.

Bila kali terakhir anda pastikan jantung anda SIHAT? Macam mana nak tahu  jantung anda SAKIT? ada sesiapa boleh beri jawapan?
Susah juga nak jawab soalan ni, dah lah jantung kita ada kat dalam badan macam nak tengok! Macam mana jantung boleh SAKIT?

Ianya berlaku apabila jantung dah tak mampu nak pam darah yang cukup mengikut kehendak tubuh badan. 
Menyebabkan jantung terpaksa berkerja keras, kesian dia. 

Kenapa jantung tak mampu nak pam darah yang cukup ke seluruh badan?Antara sebab nya adalah berlaku penyumbatan dan halangan di dalam salur darah menyebabkan pengaliran darah TAK LANCAR.

Boleh bayangkan mentol yang semakin malap cahaya nya dan hanya menunggu hari untuk terus PADAM.

Saksikan video ini untuk mendapat jawapan apa terjadi bila mentol semakin malap serta betapa penting nya PENGALIRAN DARAH YANG LANCAR. Pengaliran darah lancar membantu kurangkan risiko Stroke dan Permasalahan Jantung. Ini yang kita kena ambil berat.

Jantung Kita

#drazima 
#darahlancar 
#ECPJantungSihat
#ECPDarahLancar

Harga RM290

SET CADANGAN PENJAGAAN JANTUNG SHAKLEE

Omega Guard Shaklee diekstrak dari ikan laut air sejuk (sardin, mackerel, herring,anchovies) di perairan negara Jepun. Ia bukan dari hati minyak ikan. Omega Guard Shaklee adalah 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan. 

Berbanding dengan produk omega di pasaran, Omega Guard Shaklee merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi rangkain spektrum penuh 7 asid lemak Omega 3 semulajadi termasuk EPA,DHA,ALA & banyak lagi. Satu sajian Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg EPA & DHA.

Kebaikan Omega Guard Shaklee untuk kesihatan jantung:
  • Mengurangkankan kolesterol
  • Membantu mengurangkan risiko sakit jantung
  • Mengurangkan tekanan darah

CoQ Trol Plus mengandungi kesemua proprietari semulajadi daripada campuran 28mg CoQ10 dengan 
Vitamin E & ekstrak Teh Hijau yang didatangkan di dalam kapsul bioketersediaan dengan sistem 
penyampaian minyak kacang soya bagi memastikan potensi penguraian maksimum & penyerapan yang 
lebih baik.

CoQ10 telah ditunjukkan dapat:
  • menyokong penghasilan tenaga bagi jantung
  • menggalak & melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL
  • meningkatkan peredaran darah
  • membantu menambah & mengekalkan paras CoQ10 di dalam darah

Untuk Pertanyaan dan Order 👇

Kenali Kak Shida di sini 👇

0 ulasan: