BERAT TURUN BERKILO-KILO





Assalamualaikum semua...
Salam penuh harapan...

Lama juga tak update blog maklumlah puasa. Berebut-rebut masa nak buat itu ini dan nak penuhkan pahala bulan Ramadan. Mudah-mudahan amalan kita semua si terima pada bulan yang mulia ini.

Ok sempena promosi CHICH SHAKE SHAKE ni saya nak share testimoni seseorang yang dalam tempoh 3 bulan berjaya turun 26 kg dengan Cinch Shake Shaklee.

Bila dengar turun berat badan banyak, masing-masing teruja.
Sebelum saya tunjuk testimoni, saya ceritakan dulu APAKAH CHICH SHAKE sebenarnya? 

PERINGATAN UNTUK SEMUA
- Apa juga yang kita nak isi dalam badan kita pastikan bende tu selamat untuk long term. Jangan tertipu dengan hasil yang cepat tapi ada kesan sampingan berbahaya pada badan kita. Cinch Shake memang selamat diambil, dijamin!

Kenapa Cinch Shake Shaklee berkesan dan berbeza dari minuman jenama lain?

👍 Membantu mengekalkan jisim otot tanpa lemak
👍 Menghilangkan lemak, berat dan inci (inch loss)
👍 Terbukti secara klinikal
👍 Diperkasa dengan leucin


Secara ringkasnya Cinch Shake berjaya membuat anda mengawal rasa lapar, meningkatkan tenaga, menyokong metabolisme dan memberi kepuasan kepada pengguna. 


Apa itu Leucin?

Asyik duk sebut leucin je, ape benda tu? 
- Leucin merupakan asid amino perlu yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh. 
- Ia merupakan satu-satunya asid amino yang boleh merangsang sintesis protein otot. 
- Cinch Shake Shaklee yang diperkasa dengan leucin terbukti mampu mengekalkan 100% jisim otot tanpa lemak dan menghilangkan lemak, berat dan inci.


Apa yang kita akan dapat dalam 1 hidangan Cinch Shake Shaklee?

👉 Indeks glisemik rendah - 22, sesuai untuk pengidap kencing manis
👉 Diperkasa dengan leucin untuk memelihara otot semasa menurunkan berat badan.
👉 Lengkap dengan 24 jenis vitamin dan mineral
👉 Tinggi protein (24g setiap hidangan) memberikan anda rasa puas dan kenyang
👉 Tinggi serat (6g setiap hidangan)
👉 Sumber soya bebas GMO
👉 Tiada perasa, pewarna atau pemanis tiruan.
👉 Rasa yang sangat enak, memberikan kepuasan semasa menurunkan berat, datang dengan 3 perisa yang sedap, lazat seperti coklat, cafe latte dan vanila.

AWAS
Lagi satu hal yang sangat penting untuk kite mengambil protein ketika menurunkan berat badan supaya bila kite slim nanti badan kita tak menggeleber, lembik. Nampak sangat tak fit badan kita.


Inilah dia testimoni yang saya nak share. Selain dari pengambilan produk Shaklee, die juga kawal pengambilan makanan, betul-betul kawal. Minum manis good bye, makan lauk bakar camtu. Petang-petang die akan main futsal atau jogging. Konsisten without failed. 
Anda sendiri sedia maklum makanan yang tidak sihat akan membantu badan kita tidak stabil.

Kepada yang berhajat nak slim dan sihat, jangan ragu-ragu untuk cuba suplemen Shaklee. Sebelum tu pesanan penting untuk semua masalah kegemukan dan kekurusan ialah kena detoks dulu dgn ALFALFA. Tanya detoks misi anda takkan berjaya dengan mudah.



Nak dapatkan segala macam produk shaklee? 
Meh pm saya. Klik saja link-link di bawah ini. Saya berada di semua tempat. 😍😍

♻Facebook

https://www.facebook.com/azman.rk

♻Page 1
https://www.facebook.com/shidasupplement/

♻Page 2 
https://www.facebook.com/shidavivix0197297176/

♻Instagram 
https://www.instagram.com/shida_supplement

♻Twitter
https://twitter.com/ShakleeShida

♻Pinterest
https://www.pinterest.com/azmanshida

♻Whatsapp 
http://www.wasap.my/60197297176/ShakleeReadyStock

#hargagempak
#codskudai
#codsenai
#codpulai
#hargamurah
#readystock
#freecod



0 ulasan: