Cara Mudah Dapatkan Cash Rebate Untuk Pengguna Tegar Shaklee


Sebelum pergi lebih jauh saya nak anda faham apa itu CASH REBATE? Dalam setiap cabang bisnes pasti ada kelebihan. Sudah tentunya Cash Rebate adalah diantara yang popular. Cash rebate, cashback, diskaun dan subsidi mrmpunyai maksud yang lebih kurang sama iaitu keuntungan dalam bentuk wang tunai. 

Dalam entri kali ni saya nak membuka peluang anda pengguna tegar shaklee bagaimana Cara Dapatkan Cash Rebate. Baca seterusnya supaya lebih faham dan pasti anda akan lebih tertarik. Percayalah jika anda dapat cash rebate secara tidak langsung peluang anda makan vitamin Shaklee secara percuma terbentang luas


Cara Mudah Dapatkan Cash Rebate Untuk Pengguna Shaklee.

1) Daftar Keahlian RM35

Jika anda sudah menjadi ahli. Tidak kiralah untuk makan sendiri atau untuk bisnes, anda telah pun memberi peluang yang besar untuk diri anda khasnya untuk mendapatkan Cash Rebate dari Shaklee dengan setiap pembelian barangan Shaklee serendah 150uv/point.

Shaklee telah menyediakan paling minima 5% dan paling tinggi 21% untuk dapatkan Cash Rebate berbentuk wang tunai. Bestkan? Makan sendiri pun dah dapat pulangan. Tak perlu nak iklan dan buat marketing.

Bagi yang bisnes pula jika dapat capai maximum 21% akan layak naik pangkat sebagai Supervisor di peringkat permulaan. Perlu anda tau cash rebate yang akan diperoleh bagi yang memegang pangkat Supervisor ialah anggaran RM2000 ke RM3000. Wow!!! banyak kan. Boleh beli vitamin macam-macam untuk sekeluarga dengan Cash Rebate setiap bulan. 2) Beli Produk Shaklee Dapat Voucer E-Diskaun

Kalau nak tahu Shaklee dah pun buat 1 kejutan semasa Shaklee Fun Day di JB Branch pada 13/5/2023. Saya letakkan gambar di bawah ini untuk saya kongsikan kelebihan yang anda akan dapat..Dinamakan sebagai MERIAH MAY e-discount Voucer Draw. Ini lah antara Cash Rebate yang diberi untuk semua ahli berdaftar Shaklee satu Malaysia. Shaklee trlah menyediakan sehingga rm88,000 untuk dihadiahkan kepada anda yang layak. Apakah syarat-syarat untuk dapatkan peluang ini?  

1. Beli produk shaklee bernilai minimum 150uv untuk mendapat peluang menyertai cabutan baucer e-diskaun Meriah Day kami, anda boleh memenangi baucer e-diskaun rm5 hingga rm100.  lebih banyak anda membeli, lebih banyak baucer e-diskaun yang anda akan dapat.

2. Promosi ini sah 13-22 Mei 2023, sementara stok masih ada.

3. 150uv adalah termasuk promosi kecuali barangan berikut; 
Set Rahmah A - ahli baru 
Set Rahmat B - ahli baru 
Set Rahmah A - ahli sedia ada 
Set Rahmah B - ahli sedia ada 
Set Alfalfa+Hero Kiddo 
Set Duo Alfalfa+Hero Kiddo 
Shaklee Style Item 

4. 1 cabutan baucer e-diskaun - 1 baucer diskaun.

5. Semua baucer diskaun tidak layak mendapat UV dan PV, UV dan PV akan ditolak secara berkadar semasa penebusan baucer.

6. Semua baucer diskaun tidak boleh ditukar untuk wang tunai atau tidak boleh dipindah milik.

7. Produk shaklee malaysia berhak menukar/menggantikan mana-mana mengikut terma/syarat/nilai baucer e-diskaun tanpa sebarang notis awal.

8. Semua baucar e-diskaun adalah sah untuk produk pada promosi, kecuali barangan di bawah. Ini bermakna bukan tak boleh beli tetapi akan ditolak UV/PV jika pembelian menggunakan baucer e-diskaun.
Set Rahmah A - ahli baru 
Set Rahmat B - ahli baru 
Set Rahmah A - ahli sedia ada 
Set Rahmah B - ahli sedia ada 
Set Alfalfa+Hero Kiddo 
Set Duo Alfalfa+Hero Kiddo 
Shaklee Style Item 


Cara Menggunakan Voucer e-diskaun

1) Voucer-voucer dari RM5 hingga RM100 boleh digunakan untuk pembelian seterusnya di dalam 1 resit 

2) Voucer sah diguna pakai sehingga 30 jun 2023.

Setiap voucer RM5 ditolak pada setiap belian RM15 
Setiap voucer RM10 ditolak pada setiap belian RM30
Setiap voucer RM20 ditolak pada setiap belian RM60
Setiap voucer RM30 ditolak pada setiap belian RM90
Setiap voucer RM50 ditolak pada setiap belian RM150
Setiap voucer RM100 ditolak pada setiap belian RM300


Fun Day @ Shaklee Shop.

Promosi pada 20 Mei 2023 di branch Shaklee Kuala Lumpur dan Petaling Jaya. Jangan lepaskan peluan datang beramai-ramai untuk beli barangan promosi dan voucer e-diskaun mengikut terma dan syarat yang telah saya kongsikan di atas.

Peluang hanya datang sekali. Harga kaw-kaw murah Herbal Blend dan BB Cream. Belum pernah berlaku. Eeeee
Daftar keahlian juga pada hari tersebut untuk dapatkan hadiah-hadiah yang telah disediakan seperti gambar di bawah. Untuk ahli sedia ada juga anda layak dapatkan hadiah-hadiah yang istimewa seperti:
Ceramic Mug with Lid (400ml)
Double Wall Glass (250ml)
Purple Love Notebook + Stickers (A5)
ResV-Vix Umbrella
ShakleeKids Non Woven BagAlhamdulillah untuk info lebih lagi tentang Cash Rebate boleh klik di blog sahabat saya ini Cash Rebate dari Zarirah Mohamad

Untuk promosi yang lain boleh tekan link di sini

Klik sini untuk Daftar Keahlian
Klik sini untuk berborak dengan saya Kak Shida Rahmat

#shakleethrive2023
#projekblogmega
#pengedarshakleeaktif
#shakleejohor
#NextlevelBlogging
#Shakleetriumph2023
#shakleethrive2023


Post a Comment

0 Comments