Kurus Secara Sihat


Semua orang nak kurus. Tak kira la lelaki atau perempuan. Kali ni saya nak cerita sikit tentang info-info berkaitan dengan KURUS SECARA SIHAT.

Dan susah semestinya saya akan akhiri set paling ideal iaitu SET KURUS BAJET SHAKLEE.

Apa yang anda tahu tentang kurus secara sihat?

Kurus sihat itu apabila dalaman kita terjaga dan tiada masalah kesihatan yang teruk. Jangan disangka yang kurus tiada penyakit yea. 

So, macam mana kita nak kurus secara sihat. Sudah semestinya la kena jaga pemakanan bukan? 
Selain itu kena jugalah buat senaman sikit jangan duduk je seharian. 

Jika duduk je macam mane otot-otot kita nak berkerja. Dok rilex je dia. 

Tips kurus secara sihat :- 
  1. Banyakkan minum air kosong
  2. Exercise paling kurang 30 minit ke 1 jam seminggu
  3. Paling penting jangan minum dan makan benda manis
  4. Kurangkan nasi, banyakkan karbohidrat.


Sekarang saya nak share tentang bagaimana nak kurus secara sihat dengan SET KURUS BAJET SHAKLEE yang terdiri daripada HERBLAX dan LECHITIN.

Pertama sekali tentang HERBLAX. Kenapa mesti ambil Herblax? Supaya usus kita bersih yang paling utama. Jom kita tengok bagaimana Herblax membantu anda kurus secara sihat. Ini supplement untuk cuci usus BUKAN ubat cuci usus yea.

Siapa sebenarnya yang perlu HERBLAX SHAKLEE ni?
  •  Yang ada masalah pembuangan, perkumuhan kurang lancar dan sembelit
  •  Yang berat bertambah walaupun diet
  •  Yang ada nafsu makan tinggi
  •  Perut buncit walaupun tubuh kurus
  •  Yang banyak jerawat
  •  Yang nak bersihkan usus terutama sekali bagi yang baru nak cuba ambil supplement


Apa pula kelebihan Herblax? 
  1. Pembersihan najis yg tersekat
  2. Merangsang usus utk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepad najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
  3. Membantu masalah sembelit
  4. Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi
  5. Mengempiskan perut
  6. Membantu dalam mengurangkan kepejalan pada perut
  7. Memudahkan fungsi usus
  8. Menghilangkan jeragat
  9. Mengurangkan bau badan




Ok. Dah tau kan apa yang Herblax mampu beri kepada anda untuk kurus secara sihat?. Sekarang kita pergi pula kepada LECHITIN.

Sebenarnya Lechitin ni bukan semata-mata turunkan berat badan, tetapi banya fungsi Lechitin yang perlu anda tahu. 

Apa pula kelebihan Lechitin ?
  • membersih dan melicinkan saluran darah
  • pengemulsi lemak semulajdi dalam salur darah
  • mengawal pengumpulan platlet darah
  • mengalakkan metabolisme lemak
  • mencairkan lemak (turunkan paras kolestrol)
  • mengelakkan nyanyuk
  • mencerdaskan otak
  • untuk rambut yang sihat dan berkilat
  • mencantikkan otot dan kulit


Siapa pula yang boleh mengambil lecithin?
  1. mereka yang nak kurus termasuk ibu nenyusu
  2. pesakit diabetis dan buah pinggang
  3. stroke
  4. meraka yang menpunyai kolestrol tinggi
  5. mereka yang mengalami gout
  6. mereka yang sukar tidur


Lengkap sudah penerangan saya tentang KURUS SECARA SIHAT. Saya tambah lagi sikit KURUS SECARA SIHAT DENGAN CARA SEMULAJADI. 



Sesunggunya set bajet kurus shaklee ini benar-benar mampu membantu anda mencapai target penurunan berat badan asalkan diamalkan pegambilannya secara konsisten.

##########################################

FEEDBACK COSTUMER 









HUBUNGI PENGEDAR SAH SHAKLEE 
đŸ‘‰Pos percuma seluruh Malaysia
đŸ‘‰Penghantaran percuma area Pulai Johor Bahru

http://www.wasap.my/60197297176/shidablog





0 ulasan: